Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nekem is tetszik Shettard ötlete, azaz: Grivi-Vader duó! Biztos Krande is örülne egy ilyen műnek. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Egy Vader+előképei kellene... Aláírásleszedőknek a helyedben személy szerint felkeresném a fórumját és néhány kedves szó kíséretében beklinkelném az oldalamat azzal a szöveggel, hogy ott még több jó kép van, aztán ha kifejti valaki ott hogy "jé tényleg" na akkor lehet felajánlani némi csemegéért, hogy keressék meg a különbséget az eredeti és az ellopott kép között. Úgy tud a lopó felé nagyon ciki lenni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Egy Vader+előképei kellene... Aláírásleszedőknek a helyedben személy szerint felkeresném a fórumját és néhány kedves szó kíséretében beklinkelném az oldalamat azzal a szöveggel, hogy ott még több jó kép van, aztán ha kifejti valaki ott hogy "jé tényleg" na akkor lehet felajánlani némi csemegéért, hogy keressék meg a különbséget az eredeti és az ellopott kép között. Úgy tud a lopó felé nagyon ciki lenni. Gondoltam, hogy Krandénak is tetszene ez a Grivi+Vader dolog. Viszont most egy kis szusszanás jön, azt hiszem. Krande: ez a fórumba írogatós egész jó ötlet. (Bár ez az oldal spanyol, ha jól láttam, ami gondot okozna.) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. http://starwars.gotop100.com szerintem iratkozz fel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Nem is rossz ötlet! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Most, hogy jöttem haza nagyimtól és Győrben a vasútálomásról masíroztunk ki az aluljárón át a buszmegállóba a falon, ahol általában mindenféle pószter és képösszeállítás szokott lenni, egy ilyen filmes-videójátékos pószteregyveleges palettán (azt hiszem, de több, mint valószínű, hogy) ezt a képet pillantottam meg: Le akartam fényképezni, de a szar fényviszonyok miatt a telóm egy borzalmasan elhomályosodott képet csinált Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Ez mindennek a teteje! Ország-világ lenyúlja a képeket? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Krande: feliratkoztam. Dzséjt: Kösz az infót! Ez bizonyos szempontból megtisztelő. Reklám a Star Warsnak is, és nekem is. Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hát, nem tudom de én már mintha valahol újságban isláttam volna "SimonZ Copyright" képet... Bár lehet, hogy rosszul emlékszek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hát, nem tudom de én már mintha valahol újságban isláttam volna "SimonZ Copyright" képet... Bár lehet, hogy rosszul emlékszek... Jól emlékszel, volt valamelyikben. Azt hiszem a blikkben? (egyébként pedig üdv a fórumon!) Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Kösz. Amúgy nem tudom, hogy hogyan csináltam, de elméletben már nyár óta fent vagyok... Akartam regelni most vmelyik nap, és akkor kiírta, h a Yush Granda foglalt... Oppá. Írtam másikat, akkor meg a mail volt foglalt... Akkor már bejelentkeztem... És most itt vagyok... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Valóban, már júniusban regeltél. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Volt több újságban is (Blikk, Mai Nap, Story és egyéb mélyenszántó lapok... ). Most már csak az Insider kéne a listára. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Most már csak az Insider kéne a listára. Bantha tracks meg ugye akármikor rákerülhet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Most már csak az Insider kéne a listára. Na az lenne az igazi Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) Miért, az se lenne semmi, ha a Times egy SimonZ képpel a címlapon jönne ki egyszer :) Szerkesztve: 2007. Március 26. - Yush Granda Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Na, ne durvuljunk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Miért, az se lenne semmi, ha a Times egy SimonZ képpel a címlapon jönne ki egyszer :D Az még elő is fordulhatna... na de, hogy az ő neve is ott szerepelne: Master of Photoshop: SimonZ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Plusz egy öt oldalas riport, nem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Plusz egy öt oldalas riport, nem? Hozzátenném képesriport. Sumon Zoli egyedi kivitelezésű háttérképei: Simon Zoli a munkaasztal mellett Simon Zoli megrajzolja az első vonalakat a Paint-ben. Simon Zoli filccel kiszínezi a monitort. Simon Zoli lefényképezi a monitort. Simon Zoli scanneli a képet. ...ésatöbbi, ésatöbbi.. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzátenném képesriport. Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Jönnek itt az ötletek... És mellékletet is adnának az újság mellé, mi? Copyrighted SimonZ CD-Rom :D Tele fincsi képekkel, egész a kezdetektől... Én megvenném, az biztos... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Jönnek itt az ötletek... És mellékletet is adnának az újság mellé, mi? Copyrighted SimonZ CD-Rom :D Tele fincsi képekkel, egész a kezdetektől... Én megvenném, az biztos... SimonZ alástenclizet ovisrajzai a pálcikajawáktól egészen a zsírkrétasatirozással kipingált Millenium Falconjáig :D Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. SimonZ alástenclizet ovisrajzai a pálcikajawáktól egészen a zsírkrétasatirozással kipingált Millenium Falconjáig :cry: Néhány gimis füzetet speciel tudnék mutatni... Válasz
Yush Granda Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Mutttatsz is??? Nem lenne rossz... Kíváncsivá tettél... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Néhány gimis füzetet speciel tudnék mutatni... Az első borítótervek, mi? :P Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Mondjuk megnézném, hogy miket satiroztál ki, illetve mikkel rajzoltál túl egy történelem könyv borítófedelét. Nem is csodálkoznék annyira ha egy Il-2-est egy X-wing kergetne a csatamező fölött vagy éppen a török hadsereget az egri várból túrbólézerütegekkel lőnék a hős védők .D Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Yush: Inkább nem mutatok. Nem tudok jól rajzolni, úgyhogy rossz lenne. Oldie: Borítótervek nem készültek. Poszterféleségek viszont igen. A törikönyvet nem nagyon dekoráltam, könyveket sosem károsítok meg. Az néha előfordult, hogy egy Vader-sisak felkerült ide-oda, vagy egy csillagromboló sziluettje egy fekete-fehér fotó légterébe, de semmi komoly. A komolyabbak a matek-, biosz- és fizikafüzetek hátsó lapjaira kerültek. (Mindegyik tantárgyat szerettem, nem ezzel fejeztem ki a kritikámat irántuk.) Vader, az Uralkodó, a trónterem, az Executor, máshol a birodalmi flotta, illetve időnként egy-egy idézet az óraszám mellé. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Néhány gimis füzetet speciel tudnék mutatni... Jövő év ápr 1-én? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.