Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy Vader+előképei kellene... :(

Aláírásleszedőknek a helyedben személy szerint felkeresném a fórumját és néhány kedves szó kíséretében beklinkelném az oldalamat azzal a szöveggel, hogy ott még több jó kép van, aztán ha kifejti valaki ott hogy "jé tényleg" na akkor lehet felajánlani némi csemegéért, hogy keressék meg a különbséget az eredeti és az ellopott kép között. Úgy tud a lopó felé nagyon ciki lenni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egy Vader+előképei kellene... :)

Aláírásleszedőknek a helyedben személy szerint felkeresném a fórumját és néhány kedves szó kíséretében beklinkelném az oldalamat azzal a szöveggel, hogy ott még több jó kép van, aztán ha kifejti valaki ott hogy "jé tényleg" na akkor lehet felajánlani némi csemegéért, hogy keressék meg a különbséget az eredeti és az ellopott kép között. Úgy tud a lopó felé nagyon ciki lenni.

Gondoltam, hogy Krandénak is tetszene ez a Grivi+Vader dolog. :D

Viszont most egy kis szusszanás jön, azt hiszem. :)

Krande: ez a fórumba írogatós egész jó ötlet. :) (Bár ez az oldal spanyol, ha jól láttam, ami gondot okozna.)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most, hogy jöttem haza nagyimtól és Győrben a vasútálomásról masíroztunk ki az aluljárón át a buszmegállóba a falon, ahol általában mindenféle pószter és képösszeállítás szokott lenni, egy ilyen filmes-videójátékos pószteregyveleges palettán (azt hiszem, de több, mint valószínű, hogy) ezt a képet pillantottam meg:

ep3-poster11b.jpg

Le akartam fényképezni, de a szar fényviszonyok miatt a telóm egy borzalmasan elhomályosodott képet csinált

Hozzászólás ideje:

Hát, nem tudom de én már mintha valahol újságban isláttam volna "SimonZ Copyright":) képet... Bár lehet, hogy rosszul emlékszek...

Hozzászólás ideje:
Hát, nem tudom de én már mintha valahol újságban isláttam volna "SimonZ Copyright":) képet... Bár lehet, hogy rosszul emlékszek...

Jól emlékszel, volt valamelyikben. Azt hiszem a blikkben? :cry: (egyébként pedig üdv a fórumon!)

Hozzászólás ideje:

Kösz. Amúgy nem tudom, hogy hogyan csináltam, de elméletben már nyár óta fent vagyok... Akartam regelni most vmelyik nap, és akkor kiírta, h a Yush Granda foglalt... Oppá. Írtam másikat, akkor meg a mail volt foglalt... Akkor már bejelentkeztem... :roll: És most itt vagyok... :D

Hozzászólás ideje:
Most már csak az Insider kéne a listára. :roll:

Na az lenne az igazi :D

Hozzászólás ideje:

Miért, az se lenne semmi, ha a Times egy SimonZ képpel a címlapon jönne ki egyszer :) :) :evil:

Szerkesztve: - Yush Granda

Hozzászólás ideje:
Miért, az se lenne semmi, ha a Times egy SimonZ képpel a címlapon jönne ki egyszer :):D :D

Az még elő is fordulhatna... na de, hogy az ő neve is ott szerepelne: Master of Photoshop: SimonZ!

Hozzászólás ideje:
Plusz egy öt oldalas riport, nem? :)

Hozzátenném képesriport. :D

Sumon Zoli egyedi kivitelezésű háttérképei:

Simon Zoli a munkaasztal mellett

Simon Zoli megrajzolja az első vonalakat a Paint-ben.

Simon Zoli filccel kiszínezi a monitort.

Simon Zoli lefényképezi a monitort.

Simon Zoli scanneli a képet.

...ésatöbbi, ésatöbbi..:D

Hozzászólás ideje:
Hozzátenném képesriport. :D

:):D

Hozzászólás ideje:

Jönnek itt az ötletek... És mellékletet is adnának az újság mellé, mi? :) Copyrighted SimonZ CD-Rom :D :D :D Tele fincsi képekkel, egész a kezdetektől... Én megvenném, az biztos... :D

Hozzászólás ideje:
Jönnek itt az ötletek... És mellékletet is adnának az újság mellé, mi? :) Copyrighted SimonZ CD-Rom :D :D :D Tele fincsi képekkel, egész a kezdetektől... Én megvenném, az biztos... :D

SimonZ alástenclizet ovisrajzai a pálcikajawáktól egészen a zsírkrétasatirozással kipingált Millenium Falconjáig :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Mondjuk megnézném, hogy miket satiroztál ki, illetve mikkel rajzoltál túl egy történelem könyv borítófedelét. :)

Nem is csodálkoznék annyira ha egy Il-2-est egy X-wing kergetne a csatamező fölött vagy éppen a török hadsereget az egri várból túrbólézerütegekkel lőnék a hős védők .D :):D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Yush: Inkább nem mutatok. :P Nem tudok jól rajzolni, úgyhogy rossz lenne. :)

Oldie: :P Borítótervek nem készültek. :P Poszterféleségek viszont igen.

A törikönyvet nem nagyon dekoráltam, könyveket sosem károsítok meg. :) Az néha előfordult, hogy egy Vader-sisak felkerült ide-oda, vagy egy csillagromboló sziluettje egy fekete-fehér fotó légterébe, de semmi komoly. A komolyabbak a matek-, biosz- és fizikafüzetek hátsó lapjaira kerültek. (Mindegyik tantárgyat szerettem, nem ezzel fejeztem ki a kritikámat irántuk.) Vader, az Uralkodó, a trónterem, az Executor, máshol a birodalmi flotta, illetve időnként egy-egy idézet az óraszám mellé. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.