Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Chuck Wendig: The Aftermath Trilógia

Hogy tetszett a könyv trilógia? 12 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az Aftermath trilógia első része. A regény elkezdi összekötni A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti eseményeket.

Utóhatás.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Szukits fb-oldalán lehet szavazni az Aftermath magyar címére: Utóhatás, Utórengés vagy A háború nyomában. :) Én az elsőre szavaztam, a másodiknál jobb, a harmadik meg valami vicc. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, Utóhatás lett a címe és előrendelhető.

Csináltak megint egy kettőscsomagot. Ebben 40% kedvezménnyel rendelhető elő az Utóhatáűs és Az elveszett csillagok együtt.

Aki sporólni szeretne esetleg még várjon egy kicsit és több más SW könyvet, vagy egyéb könyvet is berendelhet egyszerre.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Szerintem csúszni fog (ez már hagyomány a Szukitsnál), de biztos, hogy még a film előtt ki fog jönni. :)

Egyébként jó, hogy kikérik az olvasók véleményét a cím kapcsán, remélem, ez a jövőben is így lesz. Én is az Utóhatást tartom az Aftermath legjobb fordításának, nem is értem, a másik két cím hogy merült fel.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nem félrefordítás. Számtalan példa van arra, hogy a fordító úgy dönt, hogy egy teljesen más cím jobban hangzik, mint az erdeti szó szerinti fordítása. És nem csak nálunk, hanem más országokban is. A németek pl. a Red Harvest című regény címéből Darth Scabrous-t csináltak.

Nem kell mindig a szó szerinti címfordítás, az angolszászok sokszor nagyon h***** címeket adnak a könyveiknek.

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A szokás szerint becsapós marketing mögött semmi sincs - csupán egy új trilógia kellemes nyitánya, meg néhány érdekes gondolat az Endor utáni állapotokról.

Messze nem olyan rossz, mint azt mondják.

Chuck Wending: Utóhatás

Szerkesztve: - R2-D2

Hozzászólás ideje:

A szokás szerint becsapós marketing mögött semmi sincs - csupán egy új trilógia kellemes nyitánya, meg néhány érdekes gondolat az Endor utáni állapotokról.

Messze nem olyan rossz, mint azt mondják.

Chuck Wending: Utóhatás

R2! Olyasmi, mint a Különbéke? Azt olvastam anno... :)

Hozzászólás ideje:

R2! Olyasmi, mint a Különbéke? Azt olvastam anno... :)

Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem.

Hozzászólás ideje:

Jó írás R2! Szerintem is jó kis könyv ez, pedig féltem a sok negativ értékelés miatt. A közjátékok tényleg érdekesek. Várom a folytatását a regénynek.

Hozzászólás ideje:

Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem.

Na, ezt nem tudtam! Én is teszek majd vele egy próbát. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.