Jump to content

Chuck Wendig: The Aftermath Trilógia

Hogy tetszett a könyv trilógia?  

12 members have voted

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Na, Utóhatás lett a címe és előrendelhető.

Csináltak megint egy kettőscsomagot. Ebben 40% kedvezménnyel rendelhető elő az Utóhatáűs és Az elveszett csillagok együtt.

Aki sporólni szeretne esetleg még várjon egy kicsit és több más SW könyvet, vagy egyéb könyvet is berendelhet egyszerre.

Edited by Darth Revan9

Szerintem csúszni fog (ez már hagyomány a Szukitsnál), de biztos, hogy még a film előtt ki fog jönni. :)

Egyébként jó, hogy kikérik az olvasók véleményét a cím kapcsán, remélem, ez a jövőben is így lesz. Én is az Utóhatást tartom az Aftermath legjobb fordításának, nem is értem, a másik két cím hogy merült fel.

Ez nem félrefordítás. Számtalan példa van arra, hogy a fordító úgy dönt, hogy egy teljesen más cím jobban hangzik, mint az erdeti szó szerinti fordítása. És nem csak nálunk, hanem más országokban is. A németek pl. a Red Harvest című regény címéből Darth Scabrous-t csináltak.

Nem kell mindig a szó szerinti címfordítás, az angolszászok sokszor nagyon h***** címeket adnak a könyveiknek.

Edited by Darth Revan9

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

R2! Olyasmi, mint a Különbéke? Azt olvastam anno... :)

Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem.

Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem.

Na, ezt nem tudtam! Én is teszek majd vele egy próbát. :)