Darth Revan9 Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 (edited ) Az Aftermath trilógia első része. A regény elkezdi összekötni A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti eseményeket. Edited June 30, 2018 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Ja,hogy ez trilogia lesz!? kiralysag! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Az Aftermath is fordítás altt van. Szente Mihály és Oszlánszky Zsolt közösen fordítják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 A Szukits fb-oldalán lehet szavazni az Aftermath magyar címére: Utóhatás, Utórengés vagy A háború nyomában. Én az elsőre szavaztam, a másodiknál jobb, a harmadik meg valami vicc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Az utóhatás tetszik a legjobban, de A háború nyomában is tertszik. Vannak fura címek. A német kiadás címe pl. Utójáték lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Megéri előrendelni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 (edited ) Na, Utóhatás lett a címe és előrendelhető. Csináltak megint egy kettőscsomagot. Ebben 40% kedvezménnyel rendelhető elő az Utóhatáűs és Az elveszett csillagok együtt. Aki sporólni szeretne esetleg még várjon egy kicsit és több más SW könyvet, vagy egyéb könyvet is berendelhet egyszerre. Edited October 22, 2015 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Én megrendelem ezt a két canon-könyvet születésnapomra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 (edited ) Be is raktam a kosaramba a duplát!Eddig 3 könyv van benne!Gondolom még bővül a lista! Edited October 22, 2015 by ZoliZoltán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Mikor jelenik meg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Jelen állás szerint dec. 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Húzós lesz a december de lehet, hogy beruházok rá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Szerintem csúszni fog (ez már hagyomány a Szukitsnál), de biztos, hogy még a film előtt ki fog jönni. Egyébként jó, hogy kikérik az olvasók véleményét a cím kapcsán, remélem, ez a jövőben is így lesz. Én is az Utóhatást tartom az Aftermath legjobb fordításának, nem is értem, a másik két cím hogy merült fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Na ez az...minek ez a cimvarialas/felreforditas mindenhol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 (edited ) Ez nem félrefordítás. Számtalan példa van arra, hogy a fordító úgy dönt, hogy egy teljesen más cím jobban hangzik, mint az erdeti szó szerinti fordítása. És nem csak nálunk, hanem más országokban is. A németek pl. a Red Harvest című regény címéből Darth Scabrous-t csináltak. Nem kell mindig a szó szerinti címfordítás, az angolszászok sokszor nagyon h***** címeket adnak a könyveiknek. Edited October 27, 2015 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Ilyen lesz az Aftermath-trilógia 2. kötetének a borítója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Egész jól néz ki. Egyébként már megjelent az Utóhatás első része magyarul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Szerintem is tetszetős borító. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 Érdekes, hogy a borítón a Falcon van, pedig a regény az előző kötet hőseinek kalandját folytatja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited ) A szokás szerint becsapós marketing mögött semmi sincs - csupán egy új trilógia kellemes nyitánya, meg néhány érdekes gondolat az Endor utáni állapotokról. Messze nem olyan rossz, mint azt mondják. Chuck Wending: Utóhatás Edited December 29, 2015 by R2-D2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 A szokás szerint becsapós marketing mögött semmi sincs - csupán egy új trilógia kellemes nyitánya, meg néhány érdekes gondolat az Endor utáni állapotokról. Messze nem olyan rossz, mint azt mondják. Chuck Wending: Utóhatás R2! Olyasmi, mint a Különbéke? Azt olvastam anno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 R2! Olyasmi, mint a Különbéke? Azt olvastam anno... Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Jó írás R2! Szerintem is jó kis könyv ez, pedig féltem a sok negativ értékelés miatt. A közjátékok tényleg érdekesek. Várom a folytatását a regénynek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Nem, szerintem annál sokkal jobb és átgondoltabb. Hogyismondjam... ha lehet ilyet mondani a SW világában, földhözragadottabb. Meg már elve más, mert nincsenek benne a "nagyok" . Még csak említés szintjén sem. Na, ezt nem tudtam! Én is teszek majd vele egy próbát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 A Különbékénél 1000% hogy jobb lesz, azt nehéz alulmúlni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Nagyon szep a 2. boritoja!!! Falcon. <3 :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Én most kezdtem neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Én most úgy döntöttem ,hogy hanyagolom. Mivel trilógia lesz...a memóriám meg nagyon rossz....majd inkább egyben a 3-at. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Mi tart vissza, hogy később újraolvasd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Soká jön a harmadik rész. Csak 2017. nyarán jelenik meg eredeti nyelven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts