Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Olvastam itt róla. Gondoltam én is írok egy-kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Olvastam itt róla. Gondoltam én is írok egy-kettőt. Helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Volt egy-két hasonló taktus. Hát, hogy hasonló az nem fejezi ki eléggé. Volt abban az évben még Kapj el ha tudsz. amiben benne volt az Conflict theme. Az SW rajongó egyből felkapja rá a fejét. És a Különvéleményben is a Conveyor Belt-re hajazó taktusok. Marion témája szerintem jobban hasonlít az Across-ra. Bár Leia témája és az Across sem áll olyan távol egymástól, ez kétségtelen, és akkor még nem említettük a Birodalom szerelmi témáját. Ezek szerintem mind Unoka testvérek. De akárhogy hallgatom a Miracle of the Arkot, nem hallom benne az Uralkodó témáját. És csak a pontosság kedvéért, nem ebbe szőtte bele az Uralkodó témáját, hanem ebből hámozta ki. A frigyláda idősebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. (szerkesztve) De akárhogy hallgatom a Miracle of the Arkot, nem hallom benne az Uralkodó témáját.És csak a pontosság kedvéért, nem ebbe szőtte bele az Uralkodó témáját, hanem ebből hámozta ki. A frigyláda idősebb. Nem az egész van benne, hanem csak néhány taktus. Én a "The Emperor Arrives" birodalmi induló utáni részével próbáltam egyeztetgetni, mondjuk az mindegy mert több helyen is előjön. A "The Miracle of the Ark"ban van az a többször visszatérő vészjósló dallam ami egy pontig kétszer ismétlődik. A második ismétlés után lehet hallani, de csak néhány taktust az uralkodós ismétlődő része után következő hosszabb dallamból. A ládásban ez a dallam egy kicsit módosul, mert az uralkodós kórusa néhány hanggal lezárja, míg a másikban hosszabbodik egy kicsit. Szerkesztve: 2006. Szeptember 4. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szeptember 1 és 2-án John Williams koncert volt a Hollywood Bowl elnevezésű koncert hall-ban. Találtam egy szupi kis kémvideót. Videó a bizonyíték, hogy mi váltja ki a legnagyobb reakciót az emberekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szeptember 1 és 2-án John Williams koncert volt a Hollywood Bowl elnevezésű koncert hall-ban.Találtam egy szupi kis kémvideót. Videó a bizonyíték, hogy mi váltja ki a legnagyobb reakciót az emberekből. Elképesztő! Williams, Lucas és Spielberg az utóbbi 30 évben kegyetlenül meghatározták a mozit. 25 év után is hogy vidulnak az Indy poénjaira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Elképesztő!Williams, Lucas és Spielberg az utóbbi 30 évben kegyetlenül meghatározták a mozit. 25 év után is hogy vidulnak az Indy poénjaira! Szerintem ezekre a filmekte még 100 200 év múlva is emlékezni fognak. Míg a többire kevésbé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Szeptember 1 és 2-án John Williams koncert volt a Hollywood Bowl elnevezésű koncert hall-ban.Találtam egy szupi kis kémvideót. Videó a bizonyíték, hogy mi váltja ki a legnagyobb reakciót az emberekből. Nagyon jó! Mint a tavaly májusi premieren. Az Indy4 meg nagyot fog kaszálni, ha elkészül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Huhúúú! Fénykardokat lóbáló, röhögő emberkék egy koncerten... Azt hiszem, csakugyan nem fognak egyhamar feledésbe merülni a Star Wars és társai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. (szerkesztve) Klasz Az egyetlen koncert, amire elmennék, az egy John Williams koncert. Szerkesztve: 2006. Szeptember 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nagyon feelinges! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nekem is nagyon tetszik, és egy John Williams koncertre bármikor vevő lennék én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Amikor tavaly áprilisban volt egy filmzenei koncert a Művészetek Palotájában, azon részt vettem. Nicholas Dodd volt a karmester (Bond-filmek zenéit vezényelte), és hát bizony volt néhány John Williams-darab is. Az első előadott zenemű a Fox fanfár volt - hogy máshogy kezdődhetne egy filmzenei koncert? És mi mással folytatódhatna, mint a főtémával? Aztán jött Anakin témája, egy kis Jerry Goldsmith, egy kis Bond, Ben Hur, Gyűrűk ura, majd a végén a birodalmi induló és a tróntermi induló. Utóbbi kettőnek élőben való meghallgatására már évek óta vágytam. Elképesztő volt. Nincs az a házimozi, ami a hangversenyterem akusztikájával felér... És az élőben megszólaló nagyzenekarral. Persze ez érthető. A birodalmi indulót a karmester is nagyon komolyan vette, látszott, hogy nagyon nekifeszül a kezdéskor, és... hát, lenyűgöző volt. Maga a Birodalom. Aztán a tróntermi zene... ott az első pár hang után már spontán vigyorogtam, annyira tetszett. Megjegyzem, a leggyönyörűbb darab a Gyűrűk urából hangzott fel. Gollam dalát és a Breaking of The Fellowshipet komponálta egybe és hangszerelte át Dodd - mi tagadás, tökéletesen. Teljesen elvarázsolta a közönséget. Jobban, mint bármelyik másik darab, pedig egyikre sem lehetett panasz. Sokszor kapott szűnni nem akaró vastapsot a zenekar, iszonyúan fájt a tenyerem a koncert végére. Szóval fantasztikus élmény volt. Hát még, ha JW vezényelt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Ne is említsd, ezért már egy éve is majd megszakadt a szívem, és még most sem múlt el. Remélem, nem az utolsó alkalom volt, hogy ilyen rendezvény volt nálunk. Jöhetne még egy, mondjuk JW-vel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Figyelem: zeneőrülteknek kötelező! www.sotopartituras.tk LETÖLTHETŐ PARTITÚRÁK MINDEN MENNYISÉGBEN! Ajánló: EP1 Duel of The Fates Flag Parade Jar Jar's Adventures Anakin's Theme EP2 Across The Stars EP3 Battle of The Heroes EP4 Main Theme The Little People Leia's Theme Here They Come! The Battle Throne Room And Finale EP5 The Imperial March (Darth Vader's Theme) Yoda's Theme Han Solo And The Princess EP6 Parade of The Ewoks (kicsit rossz minőség) Luke And Leia Jabba The Hutt The Forest Battle Továbbá: Harry Potter-partitúrák az első három részből, mindegyikben 4-4 darabbal; Fox-fanfár stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Köszi szépen Ez egy remek oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Áhh, már tudom hogy milyen krixkraxokból áll az Imperial March Thx. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. (szerkesztve) Szereztem egy Star Warsos midi gyűjteményt (csengőhangnak is használható) : Itt tölthetiek le az összeset Szerkesztve: 2006. Október 7. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Áhh, már tudom hogy milyen krixkraxokból áll az Imperial March Thx. Köszi ZOLI! NAGY VAGY! Ha egy kicsit konyít az ember ezekhez a krixkraxokhoz, esetleg le tudja zongorázni, amit kihámoz, annál nagyobb élmény nincs a világon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Zongorázni nem tudok, így én maradok annál, hogy meghallgatom a zenéket, és közben követem a partitúrát. Sokkal több dolgot lehet így észrevenni a zenedarabban, mert nem csak hallom, de "látom" is. Igazi kincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Jut eszembe itt van az Asteroid Field zongora kottája akinek kell : itt lehet letölteni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Köszi Fuge remek ez a kotta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Köszi Zoli! Nekem ez hihetetlen segítség! Mint tudod, én csengőhangokat is szerkeztek, ahhoz ez nagyon nagyon jól jön! Egyébként 4 évig zongoráztam, és szolfézsoztam, szal én igen jól konyítok a krixkraxokhoz Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ami azt illeti, csengőhangokat én is szoktam szerkeszteni... Egy Throne Room várható a közeljövőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Sajnos úgy fest, hogy az én telómon valami nem stimmel. Ezzel eddig nem volt gond, de most kiütközik. Szal ahogy haladok felfelé a skálán a következő helyzet áll elő: Van rajta G-G#-A-A# most H-nak kéne jönnie, de az nincs, csak B. És itt a módosító hangot se fogadja el sajnos Szóval érdekes a telóm, s emiatt nem is lehet bizonyos dolgokat megszerkeszteni rajta Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ami azt illeti, csengőhangokat én is szoktam szerkeszteni... Egy Throne Room várható a közeljövőben. Gondolom, Nokiára Még jó, hogy megvan a Sony Ericssonra való Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. (szerkesztve) Szóval érdekes a telóm, s emiatt nem is lehet bizonyos dolgokat megszerkeszteni rajta Milyen a telód? Nem értek a szerkesztőhöz, de ha esetleg egyezik az enyémmel, a klubon, ha jössz, át tudok küldeni néhányat. Sőt másra is bluetooth-on. Szerkesztve: 2006. Szeptember 29. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Gx-20-as, ha jól tudom. Sharp. De nem az a baj, hogy nincs csengőhang... én nem magát a csörgést szeretem... hanem a szerkesztését Az számomra az élvezet. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Úgy már más Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ami azt illeti, csengőhangokat én is szoktam szerkeszteni... Egy Throne Room várható a közeljövőben. Emperor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.