Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hát bocs, csak segíteni szerettem volna, de legközelebb nem erőltetem meg magam Egyébként én nem nézlek semminek, és hát honnan tudnám, mit ismersz és mit nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nincs még prequel-díszdobozom, és a közeljövőben nem is várható, mert elég sok egyéb tervem van, és azok élveznek elsőbbséget. Ráadásul szerintem előbb a saga-díszdobozt kéne befejeznem (filmborítókkal)... Nekem is külön áll az EP3 a többitől, de ez nem is zavar, mivel ez a kedvencem, és ezt érem el a legkönnyebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Amúgy erre a díszdobozra gondoltam: (ami lent, bal oldalon van, mivel hasonlít a te stílusodra) http://kepfeltoltes.hu/071020/DSC03835_www...ltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Az nem hasonlít, hanem egy az egyben másolt. Amúgy nagyon jók a filmek! Kill Bill, Alien, 300.....házibuli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Az nem hasonlít, hanem egy az egyben másolt. Hát akkor másolt. Viszont nem ez az egyetlen amit már láttam prequel diszdoboz, ezért kérdeztem, hogy Simon mester csinálta-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hát akkor másolt. Viszont nem ez az egyetlen amit már láttam prequel diszdoboz, ezért kérdeztem, hogy Simon mester csinálta-eSzerintem csak felhasználták a képeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 11. (szerkesztve) Csekély egy hónap után vettem észre, hogy új hozzászólások vannak a topikban... Mina: A belinkelt képen csakugyan szép kollekció van. A díszdoboz az én doboztervem alapján készült, de egyszerűen csak felhasználták egyes elemeit. Az összhatás szerintem annyira nem mutat jól néhány változtatás miatt. Amire viszont kíváncsi lennék, az az, hogy milyen alaprajz alapján készülhetett a doboz... Nagyon sokan kérik, hogy tegyem fel a doboz nyomtatható tervét, hogy el tudják készíteni, de amíg nem tudok szerezni egy ilyen alaprajzot, addig ez kicsit nehézkes lenne. Egyébként ha már díszdoboz, valaki összedobott egy tervet a sagaposzterem alapján az Adywan-féle Revisited trilógiára, sőt, az egész sagára: Szerkesztve: 2008. Szeptember 11. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. (szerkesztve) Hű, na egy ilyet szívesen megrendelnék. Lucasék felköthetik a kisnacit, és aki nemet mondott végül a poszteredre, az meg kereshet egy falat, hogy verhesse bele a fejét. Szerkesztve: 2008. Szeptember 12. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. 5 DVD-s díszdoboz terv, de a méreteket növelve többet is bele lehet rakni. Ez a palást Ez pedig az alja, ill. a teteje Az alján van a 77x80-as fül, ezt kell két oldalról beragasztani a 77 széles gerincbe belülről. Ha van olyan nagy karton, akkor ez a két ragasztás megspórolható, és ez esetben egy darabból összehajtható az egész doboz. A 95x135-ös szárnyak mennek belülre. Ezek egyrészt merevítik az egész dobozt, másrészt nem engedik szétesni. Erre hajlik rá a palást két vége. Az azokon látható 35x37-es kis fülek a nyílás rövid oldalára ülnek fel, és ezeket takarja le az alján/tetején lévő 35x77-es fül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. Hű, na egy ilyet szívesen megrendelnék. Lucasék felköthetik a kisnacit, és aki nemet mondott végül a poszteredre, az meg kereshet egy falat, hogy verhesse bele a fejét. Remek ez a poszter, DE! Szerintem ez a lehető legnagyobb méretben az igazi. Ilyen kis dobozra összezsúfolva már nem mutat igazán jól szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 12. 5 DVD-s díszdoboz terv, de a méreteket növelve többet is bele lehet rakni.Ez a palást Ez pedig az alja, ill. a teteje Az alján van a 77x80-as fül, ezt kell két oldalról beragasztani a 77 széles gerincbe belülről. Ha van olyan nagy karton, akkor ez a két ragasztás megspórolható, és ez esetben egy darabból összehajtható az egész doboz. A 95x135-ös szárnyak mennek belülre. Ezek egyrészt merevítik az egész dobozt, másrészt nem engedik szétesni. Erre hajlik rá a palást két vége. Az azokon látható 35x37-es kis fülek a nyílás rövid oldalára ülnek fel, és ezeket takarja le az alján/tetején lévő 35x77-es fül. Köszi szépen! Megspóroltad azt az időt is, amit a rajzok kibogozására kellett volna szánnom. A hétvégén nem érek rá, de utána elkezdek majd szüttyögni vele. Először egy hatos saga box, aztán a trilógiák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Elkészültem a DVD díszdoboz próbaverziójának kinyomtatásával és összehajtogatásával. Mint a mellékelt ábrák mutatják, használatba is vettem a dobozt: A kivágás sajnos nem lett tökéletes, kézügyességben nem vagyok túl erős, de a végleges és a terv szerint pontosan vágott dobozon nem látszódnak fehér részek. A tervek holnap kerülnek fel az oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Ó! Nagyon jó lett, gratulálok Zoli! Aztán majd az alaprajzot is megosztani velünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Köszi! Holnap meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Wow :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Az előbb írtam ide, de most nem látom... Szóval remek lett a doboz. Elkészítve igazán hatásos. Kíváncsi, hogy a tervrajzok alapján hányan fognak kedvet kapni a doboz elkészítéséhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Nagyon szép lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Tényleg jó lett, node az az extra lemez kéremszépen miért árválkodik ott külön? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Nagyon szép lett, fantasztikusan mutat így a polcon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 21. Zoli Edition Gyönyörűen mutat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Nagyon rulzi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Köszi szépen mindenkinek! Oldie: a hatfilmes saga hatlemezes tokba való, egy hetedik lemezhely jobban bántaná a szememet, mint az, hogy mögötte van külön egy DVD. A Lucasfilm inkább csináljon duplalemezes (extrás) verziókat a régi filmekhez is, és minden passzolni fog. Eredetileg erről szólt a Saga Edition tervem: 6 duplalemezes mozifilm tartójának volt szánva. (Még a korongtervek is eszerint készültek el.) Na, itt vagynak a tervek, pdf-ben. És két képecske ízelítőnek: Készült egy egydobozos, sima változat is, de a fenti két képen az eredeti terveknek megfelelő kétdobozos kiadás látszik. Részletes leírás és hajtogatási útmutató itt, az oldalamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 22. Noh, ha lenne itt esztergályos secc-perc alatt meglenne a fémdobozos ultraedition kiadás is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 23. Oldie: Én úgy csinálom majd, hogy az extralemezt és majd a TCW DVD-jét beleteszem a I-II. dobozába vagy a Musical Journey DVD-jével teszem össze az extra lemezt, mert szeretnék egy papírdobozt csinálni majd a TCW DVD-jének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.