Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Zseniális. Talán csak egy fénykardos Sidious hiányzik, bár lehet, hogy az kirína... nem tom. De így is mestermű, ahogy azt előttem olya jól megfogalmazták. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Remek lett Szerintem a fénykard nem illik Sidioushoz, bennem mindig fénykard nélkül "él/élt", még akkor is, ha láthattuk vívni. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Nagyon tetszik a plakát!Remekű csak valahogy a jobb felső Sidiousra mindig azt hiszem hogy fekete szakálla van pedig tudom hogy árnyék Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Ez valami gyönyörű! Sidious Piros fénykarddal nagyon elültne a lilás-kékes színvilágtól. Így tökéletes. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Mindent elmond róla, hogy ez lett a hátterem... Donát Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Bolygókról is tudsz késziteni Posztereket/Háttereket? Szerkesztve: 2006. Július 9. - Darth Fuge Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Sidious Piros fénykarddal nagyon elültne a lilás-kékes színvilágtól. Enyhén szólva is elütne ettől a színvilágtól. Szembántóan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Remek hangulatú kép! A színvilága nagyon tetszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Sirály. Sidi ennél sötétebb már nem is lehetne. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szép. Várjuk az önelemzést! Amúgy egy képet nagyon hiányolok, azt amit a karkötőre középre raktál, a tenyérbemászót. Egyébként rulzi! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. (szerkesztve) Mindenkinek köszi a véleményeket! Ez a kép sokkal kevésbé komplex, mint a korábbi Anakin-Padmé vagy Anakin-Obi-Wan-képek. Csak végig kell nézni a figurákon a saga elejétől a végéig: az egyszerű szenátortól az Uralkodóig. A szenátor mellett persze ott van a nagyúr igazi énje is, hologram formájában. Az arca nagyrészt homályba burkolózik, miközben nagyszabású tervén, a klónháborún dolgozik. Pár epizód múlva felfedi, megmutatja önmagát, és Uralkodó válik belőle. Ezt a pillanatot tettem a kép középpontjába. A mindent átható kék szín ide nem férkőzik be, Palpatine vörös ruhája vonzza magára a szemet. A Halálcsillag ablakíveinek és a kancellári szék bordának összefolyása is a páholy felé emeli a tekintetet. Az 5. rész Uralkodójának hologramja más arcot mutat, mint amit az 1. epizódban láthattunk: az arc most már tisztán látszik, és elégedettség ül rajta, hiszen minden eddigi terve valóra vált. Sidious mögött, a hátterében Coruscant éjszakai látképe van: a Sith manipulációinak világa. A kép legkorábbi verzióiban egy fénykardos Sidious volt a villámos Sidious helyén. Akkor még egy mélyvörös tónusú képben gondolkodtam. Aztán eszembe jutott, hogy olyan képet már csináltam párat, és most ki kéne próbálni egy másik lehetőséget: egy hűvös, fagyos kéket. Az így alakított háttérhez viszont már nem passzolt volna a fénykardos Sidious, ezért döntöttem úgy, hogy lecserélem egy villámlóra - ami szerintem azért is jobb döntés, mert Sidious nagyúr a (számomra) legemlékezetesebb akcióit villámokkal hajtotta végre. A fagyosság, a kékség érzésem szerint jobban passzol az ő számító jelleméhez, és a saga nagyobb részében ezt a tulajdonságát látjuk. "Vörösségét" csak egy egészen apró (garantáltan felismerhetetlen ) szimbólummal jelzem: Palpatine feje fölött egy vörösen ragyogó csillaggal. Krande: A tenyérbemászó arc Anakinnek szól, ezért nem használtam fel most. Palpatine-hoz jobban illik az a fagyos, lenéző tekintet, amit a kép jobb felső részébe tettem. (Egy későbbi Anakin-Palpatine-képhez viszont a tenyérbemászót fogom felhasználni, ha minden igaz.) Fuge: Bolygókról már csináltam háttereket, és mostanában nem tervezek ilyesmit. Most inkább a szereplők kötik le a fantáziámat, meg a köztük lévő kapcsolatok. Szerkesztve: 2006. Július 9. - SimonZ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. "Vörösségét" csak egy egészen apró (garantáltan felismerhetetlen icon1.gif ) szimbólummal jelzem: Palpatine feje fölött egy vörösen ragyogó csillaggal. Én felismertem Volt időm tanulmányozni háttérképként Donát. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hozzászólás ideje: 2006. Július 9. Hát ez valami csodálatos lett SimonZ! Tökéletesen passzol minden egymáshoz!!!!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Annyira tetszik és a barátnőmnek is hogy muszáj volt felhasználnom mint avatár MSNhez ha nem gond. BÁr lehet hogy már láttad is, azért írtam most be...nehogy "lopáson" érj. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Azért vannak a képeim, hogy használják őket. Donát: Gratulálok, jó szemed van! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. (szerkesztve) Vége a nyári szünetemnek: Teljes méretű verzió szokás szerint az oldalamon. Szerkesztve: 2006. Augusztus 18. - SimonZ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Zoli: Ez lett a kedvenc képem. Obi-wan ruleezzzz. Köszönöm Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Remekül sikerült a visszatérés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Csodás kép Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. remekül sikerült Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem tetszik (amennyire Obi tetszhet ) de az alján a szellemes képnél Anakin feje kerül egyedül sötét háttér elé, és szinte csak ő látszik. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. (szerkesztve) Köszi mindenkinek! Krande: És az a sötét háttér nem más, mint maga Anakin. Szerintem a másik két szellem is látszik annyira, amennyire kell. Az, hogy ők éteriebbek, jól jelzi, hogy már eredendően Jedik voltak, szemben Anakinnel, aki kicsit távolabb áll tőlük, és nem ér egyikükhöz sem. A kedvenc képrészletem az, ahol Anakin és Obi-Wan kezei egymásnak feszülnek, felettük a kék kardok (és egy zöldes színű kapcsoló), alattuk meg kék csillagmező és a szellemek. Szerkesztve: 2006. Augusztus 19. - SimonZ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem is az tetszik a legjobban, talán azért, mert Anakin is benne van Na jó, komolyra fordítva, tényleg az a legjobb része. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. (szerkesztve) Az én kedvenc részletem az "érett" (szellem) Anakin és mellette az éretlen (padawan) Obi... Hát erről beszéltek, amikor a vásznon először beszéltek... Szerkesztve: 2006. Augusztus 19. - Darth Krande Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Az én kedvenc részletem az "érett" (szellem) Anakin és mellette az éretlen (padawan) Obi... Hát erről beszéltek, amikor a vásznon először beszéltek... Érdekes, ez az én második kedvenc részletem. Nekem ez egy kis plusz fűszert jelent a képen. Ahogy Obi ránéz Anakinre... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hát nem találok szavakat. Ez a kép annyira találó, annyira illik Obi-Wan-ra. El lehet mesélni Obi történetét. Gondolkodásvilágát jellemezni. És még szép is. Tökéletes. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Örülök, hogy így gondolod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Ahogy Obi ránéz Anakinre... Az is érdekes, hogy nem találkozik a tekintetük. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Nekem is nagyon tetszik az új kép! Várom az újabb dolgokat! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.