Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem egy olyan nagy szám. Persze lehet, hogy mozgókép mellett jobban fog "ütni". De eddig semmi különleges, nyomába se ér a Star Treknek ami nálam idén favorit. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nekem az utolsó 2 szám bejött nagyon. A War meg az éneklős. A többi számomra semmi kül... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem egy olyan nagy szám. Persze lehet, hogy mozgókép mellett jobban fog "ütni". De eddig semmi különleges, nyomába se ér a Star Treknek ami nálam idén favorit. Oldie azért fél perces részletekből nem kéne végső ítéletet hirdetni Hornert ismerve lehet hogy az egyes számok 4-5 percesek lesznek, vagy akár 6-7..némely epikusabb Összességében a teljes albumot meghallgatva már lehet mondani kritikát a soundtrackről Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem írtam semmiféle végső ítéletet. Ott van, hogy eddig. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Itt hosszabbak a zenék. Nekem tetszik! http://soundcloud.com/user2753116/sets/avatar_ost_samples Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem az a vidám felszabadult opening themje van , mint pl a Star Warsnak Elég depis és lehangoló, ez jelzi a film atmoszféráját is Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nem az a vidám felszabadult opening themje van , mint pl a Star Warsnak Elég depis és lehangoló, ez jelzi a film atmoszféráját is Nem feltétlenül baj. Majd meglátjuk, hogy fest a film alatt. (meg anélkül is) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. A Titanicban meg Aliens beütés Horner hajlamos ismerős taktusokat csempészni a zenéibe (mondjuk melyik zeneszerző nem... Hans Zimmer, John Williams, stb. éppen emiatt ismerhető fel minden nagyobb filmzeneszerző száma). Utóbbit nem ismerem túl jól, így nem is tűnt fel, de akkor egyik a másikból veszi a taktusokat Ja, ez igaz, vannak visszatérő dallamok, néha éppen hogy felismerhetően, néha meg nagyon zavaróan más zeneszerzőknél is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Eléggé csalódást keltőre sikeredett az album, pedig Horner az egyik kedvencem. Kicsit karizmatikusabb témákra számítottam, de a War című az mondjuk tényleg nagyon jó. Meg az első szám az albumról is hangulatos. De egy biztos: az Avatar ezúttal nem a betétdaláról fog elhíresülni, mert ez eléggé tucatnyálpop. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ma lekaptam az Engedj be! sountrackjét. Mit ne mondjak, idén a Star Trek mellett ez az egyetlen filmzene album, ami nem csak említést érdemel, hanem elismerést is (tegyük hozzá, hogy azok közül, amihez szerencsém volt filmek alatt ), csak ez a kettő fogott meg. Az Eli's theme az egyik legjobb motívum, amit filmzenében eddig hallottam, csakis a legjobbak között van, nem csak idén, hanem úgy általában. Gyönyörű lírai dallam egy vámpírlánynak Akinek inkább csak az akciózenék jönnek be, az csak módjával próbálkozzon vele, mert a zene leginkább lírai és borongósabb, sejtelmesebb motívumokból áll Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ez nagyon jól hagzik, ilyenkor sajnálom, hogy nem megy jól a torrentezés . Ha zene kell, nincs mese, meg kell venni a CD-t. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Ha gondolod, kiírom és viszem a legközelebbi talira Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Köszönöm szépen, hogy segítenél rajtam! De közben Phobos volt olyan kedves, hogy Rapidshare-rel megoldotta a gondomat, és már csorog lefelé az album. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Ha gondolod, kiírom és viszem a legközelebbi talira Nekem kiírhatnád! Amit leírtál, elég kívánatossá teszi számomra! Én meg viszek Anne könyveket! Szerkesztve: 2009. November 30. - Tenel Ka Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, örülök, hogy így gyorsan megoldódott Sajna nem igazán szeressem azt az oldalt, így sose jut eszembe ott keresgélni Márti, akkor neked viszem. Mp3-ban vagy átkódoljam audióba? Neked még hozok sorozatot is a talira Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, örülök, hogy így gyorsan megoldódott Sajna nem igazán szeressem azt az oldalt, így sose jut eszembe ott keresgélni Márti, akkor neked viszem. Mp3-ban vagy átkódoljam audióba? Neked még hozok sorozatot is a talira Ha lehet audioba Köszönöm előre is! Bubullét leadjuk apumnak majd, még örülni is fog neki! Mi meg jót mozizunk, és utána meg jót dumálunk... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hát mióta kijött a Leona Lewisos avatar theme zene...wow hányszor meghallgattam már. Nagyon bejön! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hát mióta kijött a Leona Lewisos avatar theme zene...wow hányszor meghallgattam már. Nagyon bejön! Ha néhol kicsit feljebb pörögne, nekem sem lenne bajom vele. Így viszont a felénél bealszom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Ha néhol kicsit feljebb pörögne, nekem sem lenne bajom vele. Így viszont a felénél bealszom. Hát gondolom nem a harc jeleneteknél fogják benyomni. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hát gondolom nem a harc jeleneteknél fogják benyomni. Nemvalószínű! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Majd felcsendül itt-ott a Jack-Neytiri jeleneteknél a dallam, aztán a főcím alatt meg lehet hallgatni Már aki marad a végére Részemről azért megvárnám a főcím végét is, úgy jó egy mozi (nem pont a zene miatt , és mivel a soromban a fórumosok fognak ülni, remélem, maradnak ők is Szerkesztve: 2009. December 5. - MissKarrde Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Majd felcsendül itt-ott a Jack-Neytiri jeleneteknél a dallam, aztán a főcím alatt meg lehet hallgatni Már aki marad a végére Részemről azért megvárnám a főcím végét is, úgy jó egy mozi (nem pont a zene miatt , és mivel a soromban a fórumosok fognak ülni, remélem, maradnak ők is Én végigszeretem várni! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Hozzászólás ideje: 2009. December 9. (szerkesztve) Hangerőt fel, és hallgasd meg James Horner eddigi legjobb munkáját, az Avatar soundtracket http://www.musicme.com/#/James-Horner/albu...5679981233.html Mivel gyanus hogy felrakták a teljes albumot, lehet hamar le is szedik...Szóval aki ügyes, az már meghallgathatja most Szerkesztve: 2009. December 9. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Azt hiszem, inkább kivárom a szoc. helyes megjelenéseket Már nem kell sokat várni, ha jól rémlik Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hangerőt fel, és hallgasd meg James Horner eddigi legjobb munkáját, az Avatar soundtracket Most hallgatom. Hogy a legjobb-e, azt nem tudom, de jó. Nagyon Horneres, az elején szép lírai dallamok, aztán meg jönnek a dübörgő dobok és az erős fúvósok az agresszió alatt, végig kellemes hallgatni, de majd a mozizás közben eldől, hogy telitalálat lett-e. Biztos max. csak a filmbemutatóig ingyenes, mert egyébként ez egy fizetős oldal. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Most hallgatom. Hogy a legjobb-e, azt nem tudom, de jó. Nagyon Horneres, az elején szép lírai dallamok, aztán meg jönnek a dübörgő dobok és az erős fúvósok az agresszió alatt, végig kellemes hallgatni, de majd a mozizás közben eldől, hogy telitalálat lett-e. Biztos max. csak a filmbemutatóig ingyenes, mert egyébként ez egy fizetős oldal. Nekem is bejött Ebből CD-vásárlás is lessz :D Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nem található valahol lementett formában az album? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nem található valahol lementett formában az album? "Sociális lelőhelyeken" már fent van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. De nem ott, ahol minket látnak el... (én sehol sem találom). Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Spoiler: http://www.mediafire.com/?ihzynhn0z0o Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.