Llew Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. (szerkesztve) Ez ilyen netről rendelt macskaszőr mamusz? Szerkesztve: 2010. Január 8. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Schrödinger macskája után szabadon az Ördög macskája http://www.indavideo.hu/video/Ordogi_kej Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. 18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs. Ez a legjobb A katonás mondások is nagyon jók Aranyos Édes ez a macsek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Schrödinger macskája után szabadon az Ördög macskája http://www.indavideo.hu/video/Ordogi_kej A r*hadt kis élvezkedő Emlékeztet az első kutyámra, egy tacskó keverék volt és mániája volt, hogy a szőlőtőkék közé kihúzott drót alatt átbújt és masszirozta a hátát vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Vigyázat! Az alábbi szöveg trágár és megbotránkoztató elemeket tartalmaz! Végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni... Egyik nap egy új kiskakas érkezik a tyúkólba. Még aznap me....ja az összes tyúkot. Erre a nagykakas azt mondja neki: - Ne csináld ezt kiskakas, mert el fogsz kapni vmit és meghalsz! Másnap a kiskakas már a kacsákat is me....ja Erre a nagykakas: - Kiskakas rossz vége lesz ennek, el fogsz vmit kapni és meghalsz. A kiskakas nem foglalkozik a nagykakassal és harmadnap már a birkákat is me...ja. Egy héttel később a kiskakas fekszik holtan a réten és a keselyűk köröznek felette. Erre a nagykakas: - Látod kiskakas megmondtam, hogy meg fogsz halni! A kiskakas egy pillanatra kinyitja a szemét, majd becsukja. A nagykakas kérdi tőle: - Hát kiskakas te élsz??? - Kussoljál még a végén elijeszted őket! Építkezésen a Gazsi tolja az üres talicskát a téglakupactól a házig és onnan vissza. A főnök egyszer odalép hozzá és kérdőre vonja: - Hallod-e, minek tologatod azt a talicskát, nincs is benne semmi! - Háde há... főnök, annyi a meló, hogy bepakolni sincs időm! Az ember elmegy gyónni. - Atyám, nagy az én vétkem. Házas vagyok, mégis lefeküdtem hét nôvel egyszerre. - Akkor most fogj hét kiló citromot, facsard ki és idd meg a levüket! - És ez feloldoz? - Nem, de eltünteti azt az elégedett mosolyt a pofádról... Nincs elég szabad hely a törlés végrehajtásához. Törölje a felesleges fájlokat, majd próbálja újra. ERROR: Egér nem található! A folytatáshoz kattintson az OK-ra CRITICAL ERROR: A Windows a következő hibát észlelte: ERROR. A rendszer le fog állni. Cannot write to drive c: A)Abort R)Retri P)Panic A Föld a naprendszer elmegyógyintézete! A szerelem a természet trükkje, hogy szaporodjunk A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk Csúcsforgalomban a buszra nehezen férnek fel az utasok. - Menjenek már beljebb, annyi hely van ott, hogy sakkozni lehetne! - Jöjjön csak jóember! Úgyis hiányzik egy sötét paraszt. Vitatkozik egy kőműves, egy ács meg egy villanyszerelő, hogy melyikük mestersége régibb. Azt mondja a kőműves: - Mi építettük Bábel tornyát, a piramisokat, mindez igazolja, milyen régen létezünk. Haha - kacag fel az ács -, ez is valami? Mi ezeknél sokkal korábban megcsináltuk Noé bárkáját. A villanyszerelő harsányan felnevet. - Mi ezen a nevetséges? - kérdezik tőle. A teremtés első napján mondja az Úr. Legyen világosság. Na, addigra mi már lefektettük a kábeleket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. A számtechesek a legjobbak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nem tudom, hogy ki, mennyire szereti a szinkron paródiákat, de én a színvonalasabbakat nagyon szeretem. Például ez is ilyen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nah, gyerek ismét alkot. Ortis megy fürödni. Gyerek először keresi: Hol a apa? - majd mikor rájön, h apa fürdik, odajön hozzám, és komoly képpel közli: Koszos, büdös, kakás, fúj! Pancsi! - És kezd vetkőzni, h megy fürdeni ő is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Az alien fanok esküvőjére ilyen torta dukál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Na, már tudom, mi lesz az esküvőmön a desszert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Ez lehetne Űrgolyhók torta is, ott is volt egy ilyen kis szörny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Egy ilyet tuti a vőlegény fejére hajítanék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Egy ilyet tuti a vőlegény fejére hajítanék Mi a gond azzal a tortával? Szerintem tök jó, de ha az nem jött be, akkor esetleg egy ilyen? vagy egy ilyen torta? http://i192.photobucket.com/download-album...weddingcake.jpg Az ilyen esküvőről már nem is beszélve http://tackyweddings.com/2009/07/01/star-w...ci-fi-weddings/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nagyon jópofák, és persze a legalsó linken voltak klassz desszertek is Csak horroros nem kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Csak horroros nem kell Ezt a Jack-es tortára értetted? Pedig a Karácsonyi Lidércnyomás nem horror, hanem mesefilm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Még az előttire, Alien-fanoknak címűre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Ez lehetne Űrgolyhók torta is, ott is volt egy ilyen kis szörny De annak volt szeme, karja, lába és kalapja, meg sétapálcája. Szóval ez nem Űrgolyhós torta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Úgy talán még én sem tiltakoznék ellene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. - Mi az, zöld és 200-al kanyarodik? - Levelibéka a turmixgépben. - Mit eszik a beteg kannibál? - ??? - Természetgyógyászt. - Apu! Miért ugrál a nagymama össze-vissza az udvaron? - Pistike ne a szádat jártasd, hanem adogasd a töltényeket! Egy férfi az orvosnak: - Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam. Az orvos: - De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit? - Igen, 15:2 arányban helyeslik. Hogy hívják a halott csecsemőt? -Kis dead Székely család megy a szekéren. Egyszer csak egy lejtőhöz érkeznek. A kocsi megindul, a lovak kitörnek, a szekér pedig sebesen gurul tovább. A lejtő alján felborulnak. A Székely és a gyereke kimászik. A székely leül, rágyújt egy pipára. A gyereke megkérdezi: - Anyát nem húzzuk ki? - Mire a székely: - Minek? Úgyse cigizik... Turista betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor készül el az új patkó, de még meleg. Mire a turista: - Megnézhetem ezt a patkót? - Hát persze. A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mert forró. Mire a kovács: - Mi van, meleg volt? - Nem, b*szd meg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézus a labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak: - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni? *** Mikor végez, az idős pap félrevonja kezdő társát: - Fiam, a gyóntatással kapcsolatban szeretnék neked pár dolgot mutatni. Próbáld utánam mondani: "Ezennel feloldozlak bűneid alól, Ámen.." A fiatal csodálkozva utána mondja. - Látod, fiam, mennyivel komolyabbnak tűnik ez, mintha a térdedet csapkodod, nevetgélsz, és azt mondod: "Nem mondod komolyan! Tényleg? És aztán mit csináltál?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Két barackvirág beszélget: - Szeretsz? - Szeretlek. - Akarod? - Akarom. - Akkor hívjuk a méhecskét! http://est.hu/kepek/117/117047_nagy_080825_gumi.jpg Ez a legdurvább Pistike átmegy Zolikáékhoz. Zolika anyukája nyit ajtót: - Szia Pistike! Ne vesd le a cipődet! - Hehehehe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Nekem most ez a kedvencem! Ha előtted egy tengeralattjáró száguld, mögötted egy rakéta közeleg, hogyan szállsz le a lóról? Megkérem a technikust, hogy állítsa le a körhintát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Egy kis esti mese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Na mostmár lehet menni fogat mosni oszt aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Esti mese gyanánt megnéztem az Üvegtirgis 1-2-t. Az elsőt már láttam régebben, a második viszont új volt. Sanyi mindent visz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Két régi nagy kedvenc Két kandúr beszélget: - Tegnap felszedtem egy kellemes kis cicust... - És? - Hazavittem a padlásra, simogattam selymes bundáját... - És? - Leültettem a kanapéra... - És? - Megkínáltam egy kis meleg tejjel... - És? - Ha láttad volna milyen szexisen lefetyelt a kis nyelvével... - És? - Végigfektettem a kanapén... - És? - Átöleltem szorosan... - És? - És akkor elmeséltem neki hogyan heréltek ki. Oroszlán: Csináljunk bulit! Béka: Igeeen! Lesz buliiii! Krokodil: Hozok kaját! Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa! Oroszlán: Hozok piát! Béka: Micsoda party! Lesz kaja, pia!! Krokodil: Hozok nőket! Béka: Yess! Lesz buli, kaja, pia, és nők! Oroszlán: Ezt a kis zöld bunkót meg itt hagyjuk! Béka: És nem jön a krokodil!!!!!! Yesssssss!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Az első hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Összetörhetetlen telefon? http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8450385.stm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Annak aki tudja mi az a Wii és akkar egy nagyot röhögni Kérjetek Húsvétra ilyet! Több info: http://masswepray.com/# Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.