Llew Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. (szerkesztve) Ez ilyen netről rendelt macskaszőr mamusz? Szerkesztve: 2010. Január 8. - Llew Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Schrödinger macskája után szabadon az Ördög macskája http://www.indavideo.hu/video/Ordogi_kej Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. 18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs. Ez a legjobb A katonás mondások is nagyon jók Aranyos Édes ez a macsek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Schrödinger macskája után szabadon az Ördög macskája http://www.indavideo.hu/video/Ordogi_kej A r*hadt kis élvezkedő Emlékeztet az első kutyámra, egy tacskó keverék volt és mániája volt, hogy a szőlőtőkék közé kihúzott drót alatt átbújt és masszirozta a hátát vele Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Hozzászólás ideje: 2010. Január 8. Vigyázat! Az alábbi szöveg trágár és megbotránkoztató elemeket tartalmaz! Végig. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni... Egyik nap egy új kiskakas érkezik a tyúkólba. Még aznap me....ja az összes tyúkot. Erre a nagykakas azt mondja neki: - Ne csináld ezt kiskakas, mert el fogsz kapni vmit és meghalsz! Másnap a kiskakas már a kacsákat is me....ja Erre a nagykakas: - Kiskakas rossz vége lesz ennek, el fogsz vmit kapni és meghalsz. A kiskakas nem foglalkozik a nagykakassal és harmadnap már a birkákat is me...ja. Egy héttel később a kiskakas fekszik holtan a réten és a keselyűk köröznek felette. Erre a nagykakas: - Látod kiskakas megmondtam, hogy meg fogsz halni! A kiskakas egy pillanatra kinyitja a szemét, majd becsukja. A nagykakas kérdi tőle: - Hát kiskakas te élsz??? - Kussoljál még a végén elijeszted őket! Építkezésen a Gazsi tolja az üres talicskát a téglakupactól a házig és onnan vissza. A főnök egyszer odalép hozzá és kérdőre vonja: - Hallod-e, minek tologatod azt a talicskát, nincs is benne semmi! - Háde há... főnök, annyi a meló, hogy bepakolni sincs időm! Az ember elmegy gyónni. - Atyám, nagy az én vétkem. Házas vagyok, mégis lefeküdtem hét nôvel egyszerre. - Akkor most fogj hét kiló citromot, facsard ki és idd meg a levüket! - És ez feloldoz? - Nem, de eltünteti azt az elégedett mosolyt a pofádról... Nincs elég szabad hely a törlés végrehajtásához. Törölje a felesleges fájlokat, majd próbálja újra. ERROR: Egér nem található! A folytatáshoz kattintson az OK-ra CRITICAL ERROR: A Windows a következő hibát észlelte: ERROR. A rendszer le fog állni. Cannot write to drive c: A)Abort R)Retri P)Panic A Föld a naprendszer elmegyógyintézete! A szerelem a természet trükkje, hogy szaporodjunk A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk Csúcsforgalomban a buszra nehezen férnek fel az utasok. - Menjenek már beljebb, annyi hely van ott, hogy sakkozni lehetne! - Jöjjön csak jóember! Úgyis hiányzik egy sötét paraszt. Vitatkozik egy kőműves, egy ács meg egy villanyszerelő, hogy melyikük mestersége régibb. Azt mondja a kőműves: - Mi építettük Bábel tornyát, a piramisokat, mindez igazolja, milyen régen létezünk. Haha - kacag fel az ács -, ez is valami? Mi ezeknél sokkal korábban megcsináltuk Noé bárkáját. A villanyszerelő harsányan felnevet. - Mi ezen a nevetséges? - kérdezik tőle. A teremtés első napján mondja az Úr. Legyen világosság. Na, addigra mi már lefektettük a kábeleket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. A számtechesek a legjobbak Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nem tudom, hogy ki, mennyire szereti a szinkron paródiákat, de én a színvonalasabbakat nagyon szeretem. Például ez is ilyen: Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nah, gyerek ismét alkot. Ortis megy fürödni. Gyerek először keresi: Hol a apa? - majd mikor rájön, h apa fürdik, odajön hozzám, és komoly képpel közli: Koszos, büdös, kakás, fúj! Pancsi! - És kezd vetkőzni, h megy fürdeni ő is! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Az alien fanok esküvőjére ilyen torta dukál Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Na, már tudom, mi lesz az esküvőmön a desszert Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Ez lehetne Űrgolyhók torta is, ott is volt egy ilyen kis szörny Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Egy ilyet tuti a vőlegény fejére hajítanék Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Egy ilyet tuti a vőlegény fejére hajítanék Mi a gond azzal a tortával? Szerintem tök jó, de ha az nem jött be, akkor esetleg egy ilyen? vagy egy ilyen torta? http://i192.photobucket.com/download-album...weddingcake.jpg Az ilyen esküvőről már nem is beszélve http://tackyweddings.com/2009/07/01/star-w...ci-fi-weddings/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nagyon jópofák, és persze a legalsó linken voltak klassz desszertek is Csak horroros nem kell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Csak horroros nem kell Ezt a Jack-es tortára értetted? Pedig a Karácsonyi Lidércnyomás nem horror, hanem mesefilm Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Még az előttire, Alien-fanoknak címűre Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Ez lehetne Űrgolyhók torta is, ott is volt egy ilyen kis szörny De annak volt szeme, karja, lába és kalapja, meg sétapálcája. Szóval ez nem Űrgolyhós torta Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Úgy talán még én sem tiltakoznék ellene Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. - Mi az, zöld és 200-al kanyarodik? - Levelibéka a turmixgépben. - Mit eszik a beteg kannibál? - ??? - Természetgyógyászt. - Apu! Miért ugrál a nagymama össze-vissza az udvaron? - Pistike ne a szádat jártasd, hanem adogasd a töltényeket! Egy férfi az orvosnak: - Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam. Az orvos: - De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit? - Igen, 15:2 arányban helyeslik. Hogy hívják a halott csecsemőt? -Kis dead Székely család megy a szekéren. Egyszer csak egy lejtőhöz érkeznek. A kocsi megindul, a lovak kitörnek, a szekér pedig sebesen gurul tovább. A lejtő alján felborulnak. A Székely és a gyereke kimászik. A székely leül, rágyújt egy pipára. A gyereke megkérdezi: - Anyát nem húzzuk ki? - Mire a székely: - Minek? Úgyse cigizik... Turista betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor készül el az új patkó, de még meleg. Mire a turista: - Megnézhetem ezt a patkót? - Hát persze. A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mert forró. Mire a kovács: - Mi van, meleg volt? - Nem, b*szd meg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézus a labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak: - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni? *** Mikor végez, az idős pap félrevonja kezdő társát: - Fiam, a gyóntatással kapcsolatban szeretnék neked pár dolgot mutatni. Próbáld utánam mondani: "Ezennel feloldozlak bűneid alól, Ámen.." A fiatal csodálkozva utána mondja. - Látod, fiam, mennyivel komolyabbnak tűnik ez, mintha a térdedet csapkodod, nevetgélsz, és azt mondod: "Nem mondod komolyan! Tényleg? És aztán mit csináltál?" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Két barackvirág beszélget: - Szeretsz? - Szeretlek. - Akarod? - Akarom. - Akkor hívjuk a méhecskét! http://est.hu/kepek/117/117047_nagy_080825_gumi.jpg Ez a legdurvább Pistike átmegy Zolikáékhoz. Zolika anyukája nyit ajtót: - Szia Pistike! Ne vesd le a cipődet! - Hehehehe! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Nekem most ez a kedvencem! Ha előtted egy tengeralattjáró száguld, mögötted egy rakéta közeleg, hogyan szállsz le a lóról? Megkérem a technikust, hogy állítsa le a körhintát. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Na mostmár lehet menni fogat mosni oszt aludni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Esti mese gyanánt megnéztem az Üvegtirgis 1-2-t. Az elsőt már láttam régebben, a második viszont új volt. Sanyi mindent visz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Két régi nagy kedvenc Két kandúr beszélget: - Tegnap felszedtem egy kellemes kis cicust... - És? - Hazavittem a padlásra, simogattam selymes bundáját... - És? - Leültettem a kanapéra... - És? - Megkínáltam egy kis meleg tejjel... - És? - Ha láttad volna milyen szexisen lefetyelt a kis nyelvével... - És? - Végigfektettem a kanapén... - És? - Átöleltem szorosan... - És? - És akkor elmeséltem neki hogyan heréltek ki. Oroszlán: Csináljunk bulit! Béka: Igeeen! Lesz buliiii! Krokodil: Hozok kaját! Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa! Oroszlán: Hozok piát! Béka: Micsoda party! Lesz kaja, pia!! Krokodil: Hozok nőket! Béka: Yess! Lesz buli, kaja, pia, és nők! Oroszlán: Ezt a kis zöld bunkót meg itt hagyjuk! Béka: És nem jön a krokodil!!!!!! Yesssssss!!!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Az első hatalmas. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Összetörhetetlen telefon? http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8450385.stm Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Annak aki tudja mi az a Wii és akkar egy nagyot röhögni Kérjetek Húsvétra ilyet! Több info: http://masswepray.com/# Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.