JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Az élet újabb igazsága Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Achmed a tengerészgyalogosok mintaképe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Hétfő reggelig zárva lesz a topik. Ez mi volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Ez mi volt?Szerinted mi volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Szerinted mi volt? Tényleg nem tudom, azért kérdezem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Tényleg nem tudom, azért kérdezem... Nem tudom felétek hogy van, de mifelénk ha egy kedves barát vagy nagyon jó ismerős közeli rokona meghal, akkor nem szokás vicceket írogatni meg röhögcsélni egy topikkal lentebb. Ennyi volt az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Egek! Eddig azt hittem, én naív, hogy aférfiak wc-ben, zuhanyzóban és öltözőben nem dumálnak, mert az tabu. Én erről nem tudtam, bár eddig még csak kétszer fordultam meg férfi wc-ben, de egyszer sem volt tumultus, hogy megfigyeljem Achmed a tengerészgyalogosok mintaképe Örök klasszikus lesz belőle, évek óta előkerül egyszer-egyszer, de még mindig szenzációs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Jajj szegények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Hogy repült a nagy kacsa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Nem tudom felétek hogy van, de mifelénk ha egy kedves barát vagy nagyon jó ismerős közeli rokona meghal, akkor nem szokás vicceket írogatni meg röhögcsélni egy topikkal lentebb. Ennyi volt az oka. Jogos, bocsánat, ez eszembe se jutott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Ez a kacsás nagyon jópofa. Szegények Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Jogos, bocsánat, ez eszembe se jutott... :)Nincs semmi gond, csak azt hittem ez egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Pf a szerencsétlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. (szerkesztve) Oldie ha lsz Xboxod és Kinected szerintem imádni fogod ezt a játékot :D És miért van az hogy a nők mindig erre asszociálnak, pl most is Szerencsétlen pulykahang imitátor készüléket is félreértelmezik...ezek a nők.. Szerkesztve: 2010. December 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Nem baj. Asszociáljanak csak, asszociáljanak... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. (szerkesztve) M.C.H. egy igazán nem mindennapi karácsonyi nótával rukkolt elő http://videa.hu/eMM2yeQHiGGWTNo2 Tube-os törlés miatt szerkesztve. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Oldie ha lsz Xboxod és Kinected szerintem imádni fogod ezt a játékot :D Ez fáájt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. M.C.H. egy igazán nem mindennapi karácsonyi nótával rukkolt elő Ez a video csak Tube-on keresztül nézhető így feleslegesnek tartottam úgy berakni hogy itt is látszódjon a lejátszóablak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Ez a video csak Tube-on keresztül nézhető így feleslegesnek tartottam úgy berakni hogy itt is látszódjon a lejátszóablak.Már épp kérdezni akartam, de így akkor érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Nem baj. Asszociáljanak csak, asszociáljanak... :D Igen, akkor segítsünk ennek a szegény palinak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. (szerkesztve) Már épp kérdezni akartam, de így akkor érthető.Szerintem nem sok értelme lett volna azután rákérdezni hogy átszerkesztetted látszódó ablakosra. Először úgy voltam vele hogy odaírom a videó linkje alá de aztán arra gondoltam hogy talán mégse nyúl hozzá senki se mivel szerintem más oka nem igazán lehet annak hogy valaki aki tudja a videóberakás módját mégse úgy rakja be hogy az ablak látszódjon. Szerkesztve: 2010. December 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ez most lesokkolt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. M.C.H. egy igazán nem mindennapi karácsonyi nótával rukkolt elő http://indavideo.hu/video/MIchael_C_Hall_karacsonyi_enekel Tube-os törlés miatt szerkesztve. Kezdek Dexter fan lenni, szóval ma meghallgattam vagy 20-szor ezt a számot. Tiszta Frank Sinatra az ürge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. (szerkesztve) M.C.H. egy igazán nem mindennapi karácsonyi nótával rukkolt elő Remek, hogy nemcsak a beszéd-, hanem az énekhangja is jó. A filmet már csak miatta is érdemes eredeti hanggal nézni, olyan jó. Szerkesztve: 2010. December 9. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Bizony máshogy nem is éri meg Dexi kalandjait nézni. Tiszta Frank Sinatra az ürge A Gamer-ben meg olyan mint Fred Astaire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. (szerkesztve) Asszociáljunk http://chzgifs.files.wordpress.com/2010/12...supernovap1.gif Szerkesztve: 2010. December 10. - Ody Mandrell Ez túl durva :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Miért is hajtunk? A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik. A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról. - ..és egyébként mivel tölti az idejét? - kérdezi a szakember. - Hát, például halászgatok. Játszom a gyerekeimmel. Amikor nagy a forróság, lepihenünk. Este együtt vacsorázunk. Összejövünk a barátainkkal és zenélünk egy kicsit - feleli a halász. A piackutató itt közbevág: - Nézze, nekem egyetemi diplomám van, és tanultam ezekről a dolgokról. Segíteni akarok magának. Hosszabb ideig kellene halásznia. Akkor több pénzt keresne, és hamarosan egy nagyobb csónakot tudna vásárolni ennél a kis kivájt fatörzsnél. Nagyobb csónakkal még több pénzt tudna keresni, és nem kellene hozzá sok idő, máris szert tudna tenni egy több csónakból álló vonóhálós flottára. - És azután? - kérdezi a halász. - Azután ahelyett, hogy viszonteladón keresztül árulná a halait, közvetlenül a gyárnak tudná eladni, amit fogott, vagy beindíthatna egy saját halfeldolgozó üzemet. Akkor el tudna menni ebből a porfészekből Cotonouba, Párizsba vagy New Yorkba, és onnan irányíthatná a vállalkozást. Még azt is fontolóra vehetné, hogy bevezesse a tőzsdére az üzletet, és akkor már milliókat kereshetne. - Mennyi idő alatt tudnám ezt elérni? - érdeklődik a halász. - Úgy 15-20 év alatt - válaszolja a piackutató. - És azután? - folytatja a kérdezősködést a halász. - Ekkor kezd érdekessé válni az élet - magyarázza a szakember. -Nyugdíjba vonulhatna. Otthagyhatná a városi rohanó életformát, és egy távol eső faluba költözhetne. - És azután mi lenne? - kérdezi a halász. - Akkor volna ideje halászgatni, játszani a gyermekeivel, a nagy forróság idején lepihenni, együtt vacsorázni a családjával és összejönni a barátaival zenélgetni kicsit... No persze, ez nem ilyen egyszerű képlet a valóságban, de azért mégis.... van benne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Ez már volt, azt hiszem. De nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Kaparov sakknagymester megzavarták a sajtótájékoztatón http://www.youtube.com/watch?v=wFcZm7UUYIg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.