Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Kömények vagytok nagyon Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi. A belső monológok az én hangomon szólnak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi. A belső monológok az én hangomon szólnak Az elején azt hittem Cloverfield szitu van. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Gratu, jópofa párbeszédek vannak benne. Vajon vajon milyen filmek szolgálták az alapötleteket. Érzek egy kis Blöff, Pókerarcok és még talán Miniszter félrelépet is benne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Egész jó tippek, Coce! Blöff és Pókerarcok, valamint a Ponyvaregény "hatott ránk", szóval... Special thanks to Guy Richie and Quentin Tarantino, who guarantied the ideas for us. A párbeszédek nagyrésze az én nevemhez fűződik, a kamera beállítás és vágás Maxszel közös szülemény, az effektek és az utómunkálatok pedig az ő érdeme Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. És micsoda bakiparádé van a végén De az sem semmi hogy a stáblistán szerepelnek a rovarok.... meg a nyitójelenet, hogy mihez kezd az ember a Balatonnál ha épp zuhog az eső. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Ti is jól elvoltatok Donát. Néhol a karibi feeling nagyon megfogott. Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. A Ponyvaregényes zenéket vettem észre. A Miniszter félrelépes idézetet meg a "Hitelkártyát is elfogadok'-ra értettem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. A magyarországi alvilág új nemzedéke. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Ja tényleg! Az meg onnan van, Coce Látod, még olyat is észreveszel, amit én nem (pedig emlékszem, hogy mondta a srác) Krande: Nem esett az eső legalábbis a forgatáson szerencsére nem. Ody: Karibi feeling = az egyetlen esti lámpa szolgáltatta fény a nyaraló asztalánál? Rog: Így van, Mr. Kingston Max Tyler, Noah Yung, és az ismeretlen tolvaj Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Ody: Karibi feeling = az egyetlen esti lámpa szolgáltatta fény a nyaraló asztalánál? A belógó szivar(?) és a zene néhol. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szivar volt. Az egyetlen. Ott tilos volt elszúrni a jelenetet, mert nem volt utánpótlás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Tragédia történt Balatonszentgyörgy mellett. Sokkoló képek következnek, csak erős idegzetűeknek ajánlott!! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szegény tűzoltók! Mit ki kell állniuk mentés közben... (Remélhetőleg kaptak pár ládával, hogy legyen mivel gyógyítgatni lelki sebeiket a szolgálat után... ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Még szerencse, hogy csak ilyen gyenge minőségű Ászok, nem mondjuk Edelweiss, vagy mondjuk Guiness... az lenne csak az igazi lelki horror. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Az Ászok a legjobb sör. Edelweis úgy sz*r ahogy van szvsz. Ennyi értelmetlen halált... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. (szerkesztve) Ászok?! Nálam az nem sör... brrr... Igazad van, buta voltam, hogy az Edelweisshoz hasonlítottam. Szerintem nem is lehet egy lapon említeni a kettőt... és nem az Ászok javára... Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Ászok?! Nálam az nem sör... brrr... Igazad van, buta voltam, hogy az Edelweisshoz hasonlítottam. Szerintem nem is lehet egy lapon említeni a kettőt... és nem az Ászok javára... Arany Ászok? Dupla brrrr... Dreher-t a népnek. Arról nem is beszélve hogy nagyszüleim jóban is voltak a Dreher családdal anno. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Ászok?! Nálam az nem sör... brrr... Igazad van, buta voltam, hogy az Edelweisshoz hasonlítottam. Szerintem nem is lehet egy lapon említeni a kettőt... és nem az Ászok javára... A búzasörtől eleve herótom van, de ha neked az a finom akkor igyad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Igazad van, buta voltam, hogy az Edelweisshoz hasonlítottam. Szerintem nem is lehet egy lapon említeni a kettőt... és nem az Ászok javára... Milyen igaz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Nem tudjátok mi a jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Az Ászok a legjobb sör. Edelweis úgy sz*r ahogy van szvsz. Én meg pont azt szeretem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én meg pont azt szeretem Úgy látszik csak én nem kultiválom ezt a sört. Na de majd hátha jön frenkie. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Nem tudjátok mi a jó. Le vagy szavazva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Le vagy szavazva Le. OFF Neked tetszett a TDK??? ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Lásd filmes topik Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én max a gyömbérsört iszom meg! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Erős a gyanú egyes emberek körül, hogy kik okozták a tömegtragédiát... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Eh, nem alacsonyodunk le ilyen szintre Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Erős a gyanú egyes emberek körül, hogy kik okozták a tömegtragédiát... Én az idén még semmilyen alkohol tartalmú italt nem ittam... és kb 35 km-re lakom... (De igaza van Missnek, nem alacsonyodunk le ennyire... ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.