Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Neeee. De a Freddys is hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Miért érdemes megnézni a Titanic-ot 3D-ben? http://www.youtube.com/watch?v=dJxj1mou03M&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megalol. :lol: Főleg a Bay -es utalás ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Az tényleg vicces, hogy beleugranak az óceánba és jön a tűzlabda. Meg a köpet a végén se semmi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ez most ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Ez durva Na de ez pont ide kapcsolódik: Szerkesztve: 2012. Április 9. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Norbi én képet nem látok, de ha nálad filmszakadás van, akkor valóban ideillik. Ne igyál annyi kölnit máskor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Norbi én képet nem látok, de ha nálad filmszakadás van, akkor valóban ideillik. Ne igyál annyi kölnit máskor! Beraktam megint Amúgy eddig látszódott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én sem látok semmit. Még most sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Semmi, a link ez: Kivágtam és beillesztettem, de ha neked sem látszik, akkor van gond! Lehet dinamikus oldal, az a baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Semmi, a link ez: Kivágtam és beillesztettem, de ha neked sem látszik, akkor van gond! Lehet dinamikus oldal, az a baja. Most már megint nem látszik Nem vágom miért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerintem az oldal dinamikus, tehát Javascript alapú és változik a tartalom, az elérési út. Magyarul, nincsen egy stabil link, amit betehetnél, le kell töltened a képet és feltenni egy képmegosztóra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerintem az oldal dinamikus, tehát Javascript alapú és változik a tartalom, az elérési út. Magyarul, nincsen egy stabil link, amit betehetnél, le kell töltened a képet és feltenni egy képmegosztóra... Értem. Felraktam akk képmegosztóra, hátha most jó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ha már Titanic 3D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s6mMvBeEPT4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Ma reggel bementem kémia órára, leülök az egyik helyre és mit látok? Az asztalomra rá van írva tollal, hogy "konvergenciát érzek az erőben." Erre én mosolyogva odaírtam, hogy "és a középpontja egy személy?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Ez egy állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. (szerkesztve) Hát, ezt én értékeltem, lehet ti nem fogjátok annyira! http://www.youtube.com/watch?v=7Z-wAUDK6G8 A Tyranidokat bárki győzelemre viszi, még Sztálin is...ezen besírtam! Amúgy igaza van, a leg imbáb faj az új szériában! Szerkesztve: 2012. Április 10. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ez volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. (szerkesztve) Az ilyenekért érdemes időnként híradót nézni "Aztán kiveszek egy chipset...ÉS MEGESZEM!!!!!!!" Szerkesztve: 2012. Április 11. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Én lemaradtam erről sajnos, tulajdonképpen mi volt ez a chipses csávó dolog? Tesóm nem tudta elmagyarázni normálisan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Én lemaradtam erről sajnos, tulajdonképpen mi volt ez a chipses csávó dolog? Tesóm nem tudta elmagyarázni normálisan A csaj neki esett a pasinak, mert állítólag napok óta követte őt. Mikor kezdett eldurvulni a helyzet Snack Man halál nyugodtan beállt közéjük, és ette tovább a chipsét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Meg ne nyomd a piros gombot! http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Meg ne nyomd a piros gombot! Hát ez mekkora Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Olcsó poén, de jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.