Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A háziorvos meglátogatja a betegeit: − Hogy van Józsi bácsi? − Minden rendben. − Vizelet, széklet, alvás? − Rendben hát! Hatkor pisilek. Hétkor kakilok. − És mikor kel? − Nyolckor fiam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szakadok http://damncoolpics.blogspot.com/2009/07/r...drunk-yoga.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Egy kissé erotikus tartalom... http://dailymotion.virgilio.it/video/x9xrg...eation?from=rss Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Egy kissé erotikus tartalom... kissé?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Idióta japán sajtreklám: http://www.collegehumor.com/video:1917103 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Plusz tizennyolcas! http://video.yahoo.com/watch/3884796/10585446 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ez igazából nem vicc, hanem hót komoly, de ebbe a topicba illik. Az álláshirdetések között találtam: "Jogosítvánnyal rendelkező,intelligens,csinos, nyitott.FÜGGETLEN Hölgyet keresek gépkocsim vezetésére és minden jóra . 50es független cégvezető vagyok. Fotó nélküli, egy soros leveleket törlöm. szexisofor@citromail. hu" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Egek, mik vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Menjé' a sarokra az éjjeli lepkékhez, vazze "FÜGGETLEN Hölgyet keresek gépkocsim vezetésére és minden jóra." Vagyis se jogsi, se nő, csak kocsi... nem csoda, hogy erre vetemedik. Bár lehet, hogy csak leleményes. Van egy jó autója, amit jogsi híján nem tud vezetni. De mint tudjuk, a jó autó vonzza a dögös pipiket. Szóval, ezúton próbálja kiküszöbölni a vezetési képesség hiányából fakadó problémákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Nosztalgia Szerencsekerék 1993-ból Nagyon durva, amikor 2000 forintokat nyertek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. (szerkesztve) Na az ilyen műsorokat hiányolom mostanában... http://www.youtube.com/watch?v=isjs1eDIwRw...feature=related Szerkesztve: 2009. Július 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Van egy jó autója, amit jogsi híján nem tud vezetni. Vagy a jó kocsi meg a nő mellé jár a pezsgő a kézbe És inkább nem vezet De egyébként arra tippelek, hogy nincs jogsija. Vagy a kocsiban is.... melózik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. A "Játék Határok Nélkül"-t nagyon bírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Ezt most találtam. Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon apu egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fel éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készletet afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom. Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve amikor behoztam neki egy kis csésze "teát" ami persze csak víz volt. Jó néhány kis csésze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu. Apu leültette a nappaliban és várta, amíg viszek neki egy kicsi csésze teát, mert "ez volt a világon a legaranyosabb dolog!" Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az ici-pici csésze "teával" apunak, amit ő szépen le is hajtott. Erre anyu megkérdezte aputól: "Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az csak a WC?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Jaj, ez fájt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. A "Játék Határok Nélkül"-t nagyon bírtam. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Ez igazából nem vicc, hanem hót komoly, de ebbe a topicba illik. Az álláshirdetések között találtam: "Jogosítvánnyal rendelkező,intelligens,csinos, nyitott.FÜGGETLEN Hölgyet keresek gépkocsim vezetésére és minden jóra . 50es független cégvezető vagyok. Fotó nélküli, egy soros leveleket törlöm. szexisofor@citromail. hu" Sok újság tele van ilyen vagy hasonló hírdetésekkel, még csak nem is nagyon kendőzik, miről van szó. Mintha az ilyesmi az élet normális része volna, épp mint hogyha lakást vagy állást keresel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Ez számomra mennyire aktuális: Szerencsére nálunk épp fordítva volt, de akkor sem dobáltam volna ki a cuccát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Engedted Minát lelépni ennyi zsével? Bátor fiú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hans Gruber a Harry Potterben :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Nocsak! Hans túlélte a zuhanást és személyiségzavarai lettek tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerintem elég sokan tapasztaltuk ezeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerintem elég sokan tapasztaltuk ezeketEz nagyon ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Bámulatos találmány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. A bibi akkor van ha nincs senki a közelben aki a dudaszóra reagálhatna. Várhat a fazon hogy kinyíljon az ajtó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nomulás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Íme az olimpiai bajnok távolugrásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hát jócskán túllőtt a célon az ipse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Itt valaki nagyon kiszúrhatot vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Feka csetlik botlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.