Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ugyan srácok, azért shotit nem kellene. Gyerek csínyek voltak ezek, a gyerek nem tudja mit csinál. Csak kipróbálja a dolgokat... Ilyen alapon akkor embert is ölhet hisz nem tudja mit csinál.Én sosem csináltam ilyet pedig voltam gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ugyan srácok, azért shotit nem kellene. Gyerek csínyek voltak ezek, a gyerek nem tudja mit csinál. Csak kipróbálja a dolgokat... A gyerek lehet, hogy nem tudja, de a kedves szülője igen. Tőlem nem ezt látják a gyerekeim és érdekes mód mindegyik szereti az állatokat. Tudják, hogy azok is csak olyan védtelen élőlények, mint ők voltak kis korukban (no és most is még majdnem azok ), és nemcsak kajára, hanem sok szeretetre is van szükségük. Törődésre és nem pedig hülye kisérletekre. Az ilyen hoax-okkal meg az a legnagyobb baj, hogy biztos van olyan eszetlen gyerek, aki ötletet kap belőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Olvastam még régebben, hogy sajnos gyerekek, leginkább fiúk, mindentől függetlenül néha hajlamosak egy kevés állatkínzásra, bár inkább csak kisebbeket említettek, pl. pókok, bogarak. Aztán kinövik. Kölökkoromban ilyesmire emlékszem is osztálytársak részéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Ugyanezt csinálnám velük is. Én is... Elvem szerint az állatkínzóknak a legjobb büntetés az lenne, ha ugyanazt csinálnánk meg vele, amit ő tett az állattal. Olvastam még régebben, hogy sajnos gyerekek, leginkább fiúk, mindentől függetlenül néha hajlamosak egy kevés állatkínzásra, bár inkább csak kisebbeket említettek, pl. pókok, bogarak. Aztán kinövik. Kölökkoromban ilyesmire emlékszem is osztálytársak részéről. Ebbe lehet valami, mert nálam is volt légyszárny kitépkedés, meg kísérlet, hogy a pókokat lehet-e hibernálni (erre egész kísérletsor). Ma meg inkább már kiengedem a legyet, ha a szúnyoghálómra rászáll (mondjuk ha nem, és olyan helyen van, akkor lecsapom), pókokat meg soha, semmilyen körülmények között nem ölök. Azokat szeretem, ezért mindig kiteszem őket az erkélyre (amit mondjuk anyám arachnofobiásként kevésbé tud értékelni, de állítása szerint még mindig jobb odakinn, mint a lakásban ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Sajnos én nagyon undorodom a pókoktól (azt hiszem, más állattól nem), de azért nem csapkodom le őket mindig, ez elég változó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Én a háziállatok közül a pókot szeretem csak, mást nem Mozgólépcső kímélése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Vajon ennek az aluljárós árusok is örülnek ? Én öt perc után felgyújtanám lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. (szerkesztve) Phobos elment sörééért (Ody ,frenkie ti így szoktatok sört venni? ) Szerkesztve: 2009. Október 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Miért pont én? Ez a srác inkább hasonlít Dzséjtre, mint rám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Miért pont én? Ez a srác inkább hasonlít Dzséjtre, mint rám Most akartam írni, ez Dzséjt lesz ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Jake: Nem ismered meg Oldie-t? Amúgy el nem tudom képzelni, hogy lehet ennyire berúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Miért pont én? Ez a srác inkább hasonlít Dzséjtre, mint rám Ez a srác egyáltalán nem hasonlít rám. Nekem (már) nincs se szakállam, se hosszú hajam, és nem járok feketében :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. oké Dzésjt, régen láttalak, akkor még így néztél ki és éppen utánoztál valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. oké Dzésjt, régen láttalak, akkor még így néztél ki és éppen utánoztál valamit Nyugi, ez az új állapot még csak egy hetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Nekem (már) nincs se szakállam, se hosszú hajam, és nem járok feketében :D De kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Részeg a srác?! Dehogy... EZEK az emberek RÉSZEGEK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Így kell valakit leszoktatni a fegyverekről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Azt mindenki tudja, hogy mi van akkor ha mentost a kólába rakjuk. De mi van akkor, ha a sörbe? Ez a videó megmutatja, hogy komolyabb következményekkel jár ha a sörbe rakjuk a cukrot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Óriási. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Jaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hát ez nagyon ott van!!!! :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hát erre nem számítottam. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Szerencsétlen manuszt így kihasználni. http://www.break.com/index/the-worst-job-ever.html Fogjuk mi őt sajnálni emiatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hát nem is tudom... Én minden esetre nem csinálnám hivatásszerűen. Annyi jó nőt masszíroz, hogy szerintem egy idő után ha a legjobb testű nő fekszik elé, azt is csak egy darab húsnak nézi. Kb úgy lehet, mint a nőgyógyászok. Azoknak is szívesen lennénk a helyében, de abba nem gondolunk bele, milyen lehet állandóan azt csinálni. Ráadásul mindkét hivatás esetében megjelenhetnek a 160 cm / 120 kg testalkatú hölgyemények is... Vajon akkor is lennél a helyükben? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hát nem is tudom... Én minden esetre nem csinálnám hivatásszerűen. Annyi jó nőt masszíroz, hogy szerintem egy idő után ha a legjobb testű nő fekszik elé, azt is csak egy darab húsnak nézi. Kb úgy lehet, mint a nőgyógyászok. Azoknak is szívesen lennénk a helyében, de abba nem gondolunk bele, milyen lehet állandóan azt csinálni.Ráadásul mindkét hivatás esetében megjelenhetnek a 160 cm / 120 kg testalkatú hölgyemények is... Vajon akkor is lennél a helyükben? :) Nőgyógyász semmi pénzért nem lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Zsírt nem lehet masszírozni :P Egy 120 kilós nőn meg kevés a husi Az meg szerintem hülyeség, hogy beleun az egészbe. Ilyen csajokat akár a nap 24 órájában lehetne "simizni" No persze nem árt ha van közülük egy, akinél kicsit tovább is lehet lépni Mondjuk az erotikus és szexmasszázson keresztül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. oldie, te ilyenre csorgatod a nyálad? Elég vicces... mi a jó abban, hogy bomba nőket masszírozol, és közben csorog a nyálad? Én inkább nevezném önkínzásnak, mint élvezetnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. oldie, te ilyenre csorgatod a nyálad? Elég vicces... mi a jó abban, hogy bomba nőket masszírozol, és közben csorog a nyálad? Én inkább nevezném önkínzásnak, mint élvezetnek...Ez inkább homokosoknak való munka. Én tuti nem bírnám ott pár napnál tovább. Oldie viszont azt is írta, hogy akkor vállalná el ha néhanapján hozzájuk is érhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. De jól el vagytok tévedve Bazz, hozzá ne érjetek nőkhöz, mert máris buzik lesztek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.