Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. A legjobb sör a Guinness. Ezzel nem fogok vitába szállni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A maharadzsa kertésze hajnalban felkölti urát: - Uram, uram! A kertben dolgoztam, amikor ott termett mellettem a Halál és felemelte a karját. Azonnal el kell utaznom Delhibe, ott talán elvegyülhetek a sok ember közt és nem talál meg. - Jól van, menj, siess! - mondja a maharadzsa. Később ő is sétál a kertben, ő is találkozik a Halállal. Megkérdezi tőle: - Halál, miért ijesztetted meg a kertészemet? - Nem ijesztettem meg, csak csodálkozva emeltem fel a karom, hogy miért van még mindig itt, amikor délután Delhiből kell elvinnem? "Szereted ha simogatnak? Szereted ha megérintenek? Ha fogdosnak? Ha felizgatnak? Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodon? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Szereted, amikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed? BKV...velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nicsak, felébredtél? Aranyosak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Leleplezés! A fórumon garázdálkodó oldfighter nevezetű egyén korábbi botlásai. Most kiderül az igazság! Igen! Jól látjátok kedves barátaim! Oldie régebben hulla részegre itta magát a találkozók alkalmával, így az összejövetel nagy része alatt a szemét se bírta kinyitni. Még mindig kómában... No de mi van itt kérem! Karrde egy idősödő macsó oldalán! Egyre izgalmasabb! Főhősünk továbbra se tudja hol van... De aztán....mintha ébredezne... Viszont az a sok alkohol amit leeresztett a torkán, igen csak széles mosolyra ferdítette őkelme száját. Ortis keménykedik, főhősünk jobban látja továbbra is mosolyogva és vakon követni az eseményeket. "Á még egy sör" - kiállt fel oldie....! Ami bizony már soknak bizonyul. Erről a képről jutott eszembe az a mondás, hogy csúnya a részeg ember...... Két sör között jól esik megint egy kis szundi... Közben Karrde és a lovag, telefonszámot cserélnek? Karrde tekintete a vadászó nőstény tipikus jeleit viseli magán. "Becsukott szemmel is tudok repülni!" Milyen megindító... A talinak vége, mindenki szedi a sátorfáját. Oldit ne kérdezzétek merre van, ámbár van egy tippem, hogy az asztal alatt szunyókál horkolva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kabbe Ody, most jól lebuktattál Amúgy piszok régiek ezek a képek már :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ezek nagyon jó képek Még ilyeneket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kár, hogy a régi vinyómon vannak az ősi képek. Ej, amikor még kopaszon Ortis kollégát húzom ki az asztal alól Talán neki megvan valahol "kézközelben" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ami bizony már soknak bizonyul. Erről a képről jutott eszembe az a mondás, hogy csúnya a részeg ember...... A talinak vége, mindenki szedi a sátorfáját. Oldit ne kérdezzétek merre van, ámbár van egy tippem, hogy az asztal alatt szunyókál horkolva. Erre a képre mondta a kolléganőm, hogy ez a srác se iszik, mert akkor nem így fogná a korsót Hehe, ez kép az érkezéskor készült Ej, amikor még kopaszon Ortis kollégát húzom ki az asztal alól Talán neki megvan valahol "kézközelben" Nekem lemezen van meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nagyon jók ezek a képek. Biztos egy starwars.hu-s talin készültek, ha nem tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Jaja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kabbe Ody, most jól lebuktattál Amúgy piszok régiek ezek a képek már :o Én, bevallom, meg se ismertelek először... Pedig élőben is találkoztunk már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Jajj, kétezerötös képek, ollé! Jó látni ezeket a képeket! Ortis a Klingon bajuszával! Kis kérdés? Szereti mindenki a csokit? Kaptam egy remek házicsokirecipét, és kipróbálnám jövőhétvégén. Ha fincsi, vinnék oda is, vasárnapra. Ha mindenki szereti, dupla adagot csinálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hát igen elég furcsa így látni, megborotválkozva De ugyanilyen volt Dzséjt is a legutolsó talin. Ha nem jött volna oda hozzánk, fel nem ismertem volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ody, ezek a képek hihetetlenek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kis kérdés? Szereti mindenki a csokit? Kaptam egy remek házicsokirecipét, és kipróbálnám jövőhétvégén. Ha fincsi, vinnék oda is, vasárnapra. Ha mindenki szereti, dupla adagot csinálok! IGENIGENIGENIGEN... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Én, bevallom, meg se ismertelek először... Pedig élőben is találkoztunk már...Látnád a 2002-eseket. Még magamnak is furcsa vagyok Ez van ha valaki rusnya, szőrős emberré változik :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. (szerkesztve) Phobos, ime a méltó ellenfeled http://www.starwars.hu/pix/center/extra/20...20051120_27.jpg Jaj, hogy hányszor bemártottuk őt is Szerkesztve: 2009. December 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Látnád a 2002-eseket. Még magamnak is furcsa vagyok Ez van ha valaki rusnya, szőrős emberré változik :o Ha te látnád az én 2002-eseimet... Akkor láttam először SW-t életemben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Kabbe Ody, most jól lebuktattál Amúgy piszok régiek ezek a képek már :o Véged! Ezentúl nem tudsz "hiteles" ivós képeket csinálni rólunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Véged! Ezentúl nem tudsz "hiteles" ivós képeket csinálni rólunk. Mi van, túl elrettentő a képem? Ez most nehogy elvegye a ti "kedveteket" a piálástól. Én csak áldozat vagyok, amúgyis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Már az SW.hu is megírta, hogy vén alkoholista vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Már az SW.hu is megírta, hogy vén alkoholista vagy A népszerűség "átka". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nagyon jók ezek a képek. Biztos egy starwars.hu-s talin készültek, ha nem tévedek. Szerintem is jók, Salla mindig jó képeket tud készíteni Igen, ott készültek, van még belőlük pár darab Kis kérdés? Szereti mindenki a csokit? Kaptam egy remek házicsokirecipét, és kipróbálnám jövőhétvégén. Ha fincsi, vinnék oda is, vasárnapra. Ha mindenki szereti, dupla adagot csinálok! Naná Csoki mindig jöhet Recipét is mellékeled a főzős kedvűeknek? De ugyanilyen volt Dzséjt is a legutolsó talin. Ha nem jött volna oda hozzánk, fel nem ismertem volna Nekem annyira nem volt fura, már találkoztam vele úgy, hogy rövid volt a haja, bár bajusza akkor is volt Ha jól emlékszem Egyébként is már gyakorlatom van fénykép és leírás alapján való felismerésben is, szóval az ilyenek nekem smafuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hát Oldi, így zúzható egy ember hírneve pillanatok alatt tönkre. A csoki jöhet Nekem annyira nem volt fura, már találkoztam vele úgy, hogy rövid volt a haja, bár bajusza akkor is volt Ha jól emlékszem Jól emlékszel A bajszomtól úgy 14 éves korom óta most szabadultam meg először hosszabb távra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Előre is köszönöm a csokit Márti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Hát Oldi, így zúzható egy ember hírneve pillanatok alatt tönkre. Jól emlékszel A bajszomtól úgy 14 éves korom óta most szabadultam meg először hosszabb távra. Bizony ám Igen, mesélted a talin is Ezek után nem is tudom, miért mondtam, hogy jól emlékszem-e, de sebaj Szerkesztve: 2009. December 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Igen, mesélted a talin is Ezek után nem is tudom, miért mondtam, hogy jól emlékszem-e, de sebaj Hát mert a beszélgetésre nem emlékeztél jól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Tanulj Ody, tanulj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ez az! Mintha magamat látnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jahahaj! Jo hogy rolam nincsenek talis képek. Remélem tavasszal tobb idom lesz és tudok menni. Oldirol sejtettem, hogy sotét titkok lengik be multját.....DE ENNYIRE!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.