Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Öööö... megnéztem. Öööö.. izé.... öööö! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 14. Mi is láttuk! Nos..Formálódik a vélemény, de tetszett, nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Vicces volt, mert egy külföldi srác ült mellettem a Westendben. Már a film előtt is dumáltunk egy kicsit, de amikor elkezdték magyarul vetíteni mindketten összenéztünk, hogy jó helyen vagyunk-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. A magyar bevezető szövegnél én is pislogtam, szerintem az egész terem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Az izzasztó helyzet volt, de szerencsére egy csomóan kimentek szólni, hogy hé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Nekem elsőre fel sem tünt. Kb a második, harmadik mondatnál ugrott be hogy magyarul beszélnek. Viszont maga az már nagyon jó volt hogy ennyi rajongó gyűlt össze és a film után is tudtunk még eszmecserét folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Az elején és a végén a hatalmas taps is szuper volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Az elején és a végén a hatalmas taps is szuper volt. Először éltem át ilyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Tavaly a TFA előtt és után nem volt ilyen az Arénában. Jó volt most újra átélni ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Tavaly a TFA-nak vegyesebb volt sztem a megítélése a moziteremben, mint most a Rogue-nak. Még én is ambivalens érzésekkel álltam akkor fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Jobb volt, hogy korábban kezdődött a film, az elvárások is mások voltak, az egész estének jobb hangulata volt, szóval minden körülmény adott volt egy pozitívabb fogadtatásra a film minőségén kívül is. Remélem, jövőre a mostani este ismétlődik - kivéve a dupla filmkezdést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Én is sokkal hangulatosabbnak éreztem az egész estét, mint tavaly ilyenkor. Eleve nem volt akkora tömeg, emberi időben kezdődött, és a film is könnyebben emészthető és élvezhető első látásra, mint az Ep7 volt. Szóval sok minden miatt lehetett ez így. Amúgy a Westend van olyan jó mozi, mint az Aréna, közlekedésileg még jobb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Jövőre is oda menjünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Részemről benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 3. Holnaptól már csak napi egy alkalommal játsszák az IMAX-ban, 13:00 -tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Ma újra adják Debrecenben feliratosan 22:20-tól! Meg van az esti programom! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Kár, hogy nem ott lakok, mennék veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Kár, hogy nem ott lakok, mennék veled. Tényleg kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Nagyon megnézném már megint, de nincs hol és kivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Ma lesz a második a pólus moziban. Yess! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. IMAX-ban már nem fogjuk megnézni, ugyanis levették a műsorról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.