Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Hoth számomra mindig hatalmas érzelmitöltettel bírt. Egy félreeső bolygó a galaxisban, ahol a megtelepedett természetes organizmusok száma elképesztően alacsony (legalábbis azok közül, melyek filmben láthatóak...). És az a fehérség, nekem ez a szín mindig a lázadás ártatlanságát, békésségét szimbolizálta.

Aztán Obi-wan megjelenése a bolygón. Amikor feltűnik Luke előtt, mindig arra gondolok, hogy ez a hely ideális számára a felbukkanásra, elvégre 19 évet remeteként élt le, és ez a bolygó is egyfajta remete rejtek.

Továbbá azt is érdekes megfigyelni, ahogyan a betelepített lázadók, de még inkább a birodalmiak megzavarják a bolygó mesterséges rendjét. Gondolok itt a wampákra, a taun-taunokra is. És ha már az állatok: A wampa számomra sosem volt nagyon félelmetes, de mindig imádtam, jeges macira emlékeztetett. A taun-taunokat pedig Han beszólása miatt imádom:

"Gondoltam, hogy büdös... de azt nem, hogy ennyire" :rock:

Donát.

Hozzászólás ideje:

Hát engem a Hothol kiráz a hideg :rock:

Az első helyen van a messzire kerülendő bolygól sorában, mert én sem csípem a hideget.

Viszont az itt folyó csatát nagyon szeretem, és itt látható először és utoljára egy rendesen felépített Lázadó bázis. Itt minden X-Szárnyú, hósikló de még a Falcon is valódi, megépített. Itt nincsenek farostlemez hajók (ep4), se festetettek (ep6), se CGI (ep3), és nem is áll invázó alatt (ep1). Ez a bázis valóban él és lélegzik. Ezért imádom az Echo bázist.

Hozzászólás ideje:
Egy félreeső bolygó a galaxisban, ahol a megtelepedett természetes organizmusok száma elképesztően alacsony

Nekem is épp ez tetszik benne, hogy még ha ketresnek, akkor se nagyon találnak ott életet. Han műszerfalán több élet van mint ott. :rock:

Azért egyszer megnézném a felkelők bázisa elleni wampa támadást...

Hozzászólás ideje:
Aztán Obi-wan megjelenése a bolygón. Amikor feltűnik Luke előtt, mindig arra gondolok, hogy ez a hely ideális számára a felbukkanásra, elvégre 19 évet remeteként élt le, és ez a bolygó is egyfajta remete rejtek.

Hát Luke akkor éppen félig a halálán van és ilyenkor jobban ki van hegyezve a 6. érzék hisz kicsit átlép a küszöbön és tényleg mivel elég néptelen a hely könnyebben megjelenik egy szellem, olyan az energiamező. Tehát ez inkább Luke-nak kedvező hely, idő és helyzet arra hogy Obit láthassa, innentől kezdve már könnyebben megjelenik más helyeken és nem haldoklás közben is...

Hozzászólás ideje:

A Hoth-ot én is csípem. A Battlefront-ban imádom, amikor fel lehet ülni egy Taun-taunra, és azzal lehet nyargalászni. Egyszer elmennék oda, de sajnos be kéne érnem a Déli-sarkkal.

Szerkesztve: - Ander

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszik a bolygó.Ideális búvóhely a Birodalom elöl.Az echo bázisban az tetszik, hogy a hideg és a hó ellenére, milyen jól használják a technikát.

A hifeget én is jobban szeretem mint a kánikulát de a hoth-i már nekem is húzos.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az eredeti szinkronos verzioban mi volt a hósikló pilóták jelzése mint az ujabb Sznikronokban a Zivány kettes stb lehet hogy most hülyeséget kérdezek de érdekel :evil:

Hozzászólás ideje:

Nekem meg amikor kirajzanak a hósiklók Luke vezetésével, és mennek a lépegetők felé, közben meg a lépegetők lőnek rájuk.

Hozzászólás ideje:
Nekem meg amikor kirajzanak a hósiklók Luke vezetésével, és mennek a lépegetők felé, közben meg a lépegetők lőnek rájuk.

Meg amikor Luke fölhintázik a lépekedőn...

Hozzászólás ideje:
Frenkie az aláírásodban a "threatening" az eredetileg nem "frightening"? Nekem legalábbis az rémlik...

Nem.Úgy jó ahogy írtam.

Threaten somebody: fenyegetni valakit.

• 4 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Az lenne a kérdésem, hogy a Hoth bolygó, a Hoth rendszer és Lord Hoth Jedi Mester mennyiben egyeznek? Vagyis egyik a másikáról kapta a nevét, vagy csak puszta véletlen?

Előre is kosss mindenkinek a választ!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.