Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) Ide irhattok bármit a Hoth-al kapcsolatban meg a Echo bázissal kapcsolatban is! Szerkesztve: 2006. Július 1. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Én imádom az swnek ezeket a szélsőséges bolygóit, amikor kiragadnak egy időjárási elemet. De a Hothra sosem költöznék, utálom a hideget. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A Hoth számomra mindig hatalmas érzelmitöltettel bírt. Egy félreeső bolygó a galaxisban, ahol a megtelepedett természetes organizmusok száma elképesztően alacsony (legalábbis azok közül, melyek filmben láthatóak...). És az a fehérség, nekem ez a szín mindig a lázadás ártatlanságát, békésségét szimbolizálta. Aztán Obi-wan megjelenése a bolygón. Amikor feltűnik Luke előtt, mindig arra gondolok, hogy ez a hely ideális számára a felbukkanásra, elvégre 19 évet remeteként élt le, és ez a bolygó is egyfajta remete rejtek. Továbbá azt is érdekes megfigyelni, ahogyan a betelepített lázadók, de még inkább a birodalmiak megzavarják a bolygó mesterséges rendjét. Gondolok itt a wampákra, a taun-taunokra is. És ha már az állatok: A wampa számomra sosem volt nagyon félelmetes, de mindig imádtam, jeges macira emlékeztetett. A taun-taunokat pedig Han beszólása miatt imádom: "Gondoltam, hogy büdös... de azt nem, hogy ennyire" Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hát engem a Hothol kiráz a hideg Az első helyen van a messzire kerülendő bolygól sorában, mert én sem csípem a hideget. Viszont az itt folyó csatát nagyon szeretem, és itt látható először és utoljára egy rendesen felépített Lázadó bázis. Itt minden X-Szárnyú, hósikló de még a Falcon is valódi, megépített. Itt nincsenek farostlemez hajók (ep4), se festetettek (ep6), se CGI (ep3), és nem is áll invázó alatt (ep1). Ez a bázis valóban él és lélegzik. Ezért imádom az Echo bázist. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Egy félreeső bolygó a galaxisban, ahol a megtelepedett természetes organizmusok száma elképesztően alacsony Nekem is épp ez tetszik benne, hogy még ha ketresnek, akkor se nagyon találnak ott életet. Han műszerfalán több élet van mint ott. Azért egyszer megnézném a felkelők bázisa elleni wampa támadást... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Tekintve hogy múlt héten milyen dögmeleg volt, én szívesen megnézném közelebről. (amit nagy ívben kerülnék az a Tatooine) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Aztán Obi-wan megjelenése a bolygón. Amikor feltűnik Luke előtt, mindig arra gondolok, hogy ez a hely ideális számára a felbukkanásra, elvégre 19 évet remeteként élt le, és ez a bolygó is egyfajta remete rejtek. Hát Luke akkor éppen félig a halálán van és ilyenkor jobban ki van hegyezve a 6. érzék hisz kicsit átlép a küszöbön és tényleg mivel elég néptelen a hely könnyebben megjelenik egy szellem, olyan az energiamező. Tehát ez inkább Luke-nak kedvező hely, idő és helyzet arra hogy Obit láthassa, innentől kezdve már könnyebben megjelenik más helyeken és nem haldoklás közben is... Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Mondhatnám azt is hogy a hideg és halál együtt járnak. Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) A Hoth-ot én is csípem. A Battlefront-ban imádom, amikor fel lehet ülni egy Taun-taunra, és azzal lehet nyargalászni. Egyszer elmennék oda, de sajnos be kéne érnem a Déli-sarkkal. Szerkesztve: 2006. Július 1. - Ander Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. sajnos be kéne érnem a Déli-sarkkal. Norvégia, nem? Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) Norvégia, nem? Tőlem, az legalább közelebb van. Szerkesztve: 2006. Július 1. - Ander Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Nekem is nagyon tetszik a bolygó.Ideális búvóhely a Birodalom elöl.Az echo bázisban az tetszik, hogy a hideg és a hó ellenére, milyen jól használják a technikát. A hifeget én is jobban szeretem mint a kánikulát de a hoth-i már nekem is húzos. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Az eredeti szinkronos verzioban mi volt a hósikló pilóták jelzése mint az ujabb Sznikronokban a Zivány kettes stb lehet hogy most hülyeséget kérdezek de érdekel Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Hozzászólás ideje: 2006. Július 20. Rogue 1, Rogue 2, Rogue Vezér, ami ugye zsiványt jelent angolul, és azt hiszem roknak ejtették. Rok 1, Rok 2, Rok Vezér, Rok end Roll Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. köszi most már emlékszem télleg Rok volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Kedvenc csatajelenetem, amikor felrobban a lépegető "feje", majd az egész test eldől. Ez akkorát szól házimozin, hogy döbbenet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Nekem meg amikor kirajzanak a hósiklók Luke vezetésével, és mennek a lépegetők felé, közben meg a lépegetők lőnek rájuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Nekem meg amikor kirajzanak a hósiklók Luke vezetésével, és mennek a lépegetők felé, közben meg a lépegetők lőnek rájuk. Talán azt is mondhatnánk, az egész csata remek. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Frenkie az aláírásodban a "threatening" az eredetileg nem "frightening"? Nekem legalábbis az rémlik... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Az így jó, ahogy frenkie írta az aéáírásába. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Nekem meg amikor kirajzanak a hósiklók Luke vezetésével, és mennek a lépegetők felé, közben meg a lépegetők lőnek rájuk. Meg amikor Luke fölhintázik a lépekedőn... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Frenkie az aláírásodban a "threatening" az eredetileg nem "frightening"? Nekem legalábbis az rémlik... Nem.Úgy jó ahogy írtam. Threaten somebody: fenyegetni valakit. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Az lenne a kérdésem, hogy a Hoth bolygó, a Hoth rendszer és Lord Hoth Jedi Mester mennyiben egyeznek? Vagyis egyik a másikáról kapta a nevét, vagy csak puszta véletlen? Előre is kosss mindenkinek a választ! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. csak puszta véletlen Az. Maximum annyi közös bennük, hogy mindketten hidegek. Hoth mester a szívében hideg, a bolygó pedig a hőmérsékletében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Viszont a Hoth bolygó a Hoth-rendszerben található, és a Hoth nevű nap körül kering. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.