Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x19 - The Mystery of Chopper Base

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Féltem Ahsokát. Nagyon baljóslatú hangulata van ennek a résznek és nagyon baljóslatú az évadzáróknak a címe, nem beszélve a teaserekről. Nem szeretném, ha itt vége szakadna Ahsoka története.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok, van-e komolyabb kapcsolat a két jelenet között. :)

sw_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem tudom, meg merik-e lépni Kanan halálát (szerintem még nem), de a Herával való búcsúban volt egy olyan töltet, hogy a twi'lek talán nem látja többé őt.

Alapvetően nem hiszem, hogy megbontanák a Ghost csapatának felállását (hiszen elsősorban róluk szól a sorozat), de lehet, hogy sikerül meglepniük.

Hozzászólás ideje:

Azért nem semmi. A Rebels minden folyamatos pozitív kisugárzása ellenére elérte, hogy most legalább két ember életéért izgulunk, és nem lehetünk biztosak, kit vesztünk el, vagy, hogy elvesztünk-e egyáltalán valakit. Remekül felépített sorozat, hiszen ezt el tudta érni.

Hozzászólás ideje:

Azért nem semmi. A Rebels minden folyamatos pozitív kisugárzása ellenére elérte, hogy most legalább két ember életéért izgulunk, és nem lehetünk biztosak, kit vesztünk el, vagy, hogy elvesztünk-e egyáltalán valakit. Remekül felépített sorozat, hiszen ezt el tudta érni.

Nekem a legnagyobb kedvencem a tcw + rebels érából Kenobin kívül Ahsoka. Számomra ő egy igaz lovag. A kardjainak fehér színe is ezt sugallja nekem. Ezért nem szeretném, ha meghalna. Le lennék súlytva teljesen.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok, van-e komolyabb kapcsolat a két jelenet között. :)

Na, mostanság nagyon formában van mindenki, ez is egy szép találat. ;)

Nem tudom, meg merik-e lépni Kanan halálát (szerintem még nem), de a Herával való búcsúban volt egy olyan töltet, hogy a twi'lek talán nem látja többé őt.

Én ezt minden további nélkül el tudnám képzelni, ha az eddigiekben legalább egyszer nyíltabban felvállalták volna Hera-ék szerelmét. Úgy gondolom, hogy egyelőre ez egy kiaknázatlan terület, és noha sokat nem feltétlenül kell foglalkozni vele, de azért a szinte semminél mégiscsak többet. Persze az is egy lehetőség, hogy koncepcionálisan marad a mi nézőpontunkból "beteljesületlen" ez a kapcsolat, ill. csak Kanan halála után kerül ez elő Hera gyászának részeként, de szvsz nem így lesz.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A szinkronosban mégjobban lehet hallani Sidious gonosz nevetését 21:00 körül. Máig nem fejtettem meg, miért hallani Palpi nevetését.

Hozzászólás ideje:

A szinkronosban mégjobban lehet hallani Sidious gonosz nevetését 21:00 körül. Máig nem fejtettem meg, miért hallani Palpi nevetését.

Lehet egyszerű hangulatfestés. Zene helyett. Nem a szereplőknek szól ott, hanem nekünk.

A sötét oldal szimbóluma.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hát ez nagyon baljós felvezetése volt a finálénak. Az egészet belengte a szomorú búcsú hangulata, amire csak rátett egy lapáttal a horrorisztikus hangulat (picit az Aliens idézte). Azért kár, hogy szegény pilótacsajt nem tudták megtalálni, bár valószínűleg ő addigra már pókhami lett. Érdekes volt látni, hogy az alacsony energiájú fénykardok pengéje ugyanolyan "színhibás", mint az ep4-5-6 kardjai voltak a DVD-n. Ha jól rémlik, anno próbálták is megmagyarázni ilyesmivel a dolgot - aztán hála a magasságosnak, a BD-re helyrerakták.

Összességében sokat nem lehet erről a részről írni, a legerősebb része a búcsú volt. Most valami nagy változás jön, és ez a rész erősen rámutatott arra, hogy talán hőseink nem fognak már újra teljes egészében egyesülni. :para:

Most, hogy mondod, tényleg az Alienst idézte ez a rész. A pókok barlangjában való mászkálás teljesen, de a vége is, amikor megtámadták a pókok a hajót. Én egyébként a pilótacsajt nem ölettem volna meg már rögtön az első jelenetben. Számomra nem logikus, hogy őt egyből megették, Rexet pedig behurcolták a barlangba. Szerintem a pilótát is be kellett volna vinni a barlangba, és ott, Kanaanék szeme láttára megenni. Bár ez már túlontúl horrorisztikus lett volna, és ez a sorozat mégiscsak elsősorban gyerekeknek készült. :D

(Egyébként arachnofóbiámnak köszönhetően ez az az epizód, amit legjobban utálok, és ha egy napon elkezdem elölről nézni a sorozatot, biztosan kihagyom. :para::D)

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2x19 - The Mystery of Chopper Base

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.