Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megjött Scott Mendelson is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Már betettem jó néhányat fentebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Láttam őket, csak gondoltam megtoldom még néhánnyal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. 25 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez szelektálva van? Úgy értem spoileres vagy mentes? Nem akarok többet tudni a kelleténél. Nem hinném, hogy bárki írhat spoilerest. Szóval ezek semmi olyat nem írnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Jól tetted! Jöhet még ha találsz, találtok. Kíváncsi vagyok Kevin Smith-nek hogy tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Az egyik rajongói oldal vezetője: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Kevin szerintem épp a saját Geekgasm állapotában fetreng valahol. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Talán az első negatív vélemény. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Jó nyilván a pozitívak se voltak annyira megindokolva, de azért ennél jobban is kifejthette volna...lul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Már csak bő három nap! Hihetetlen, hogy végig spoilermentesen tudtam követni a filmet! TFA-nál meg már az elejétől mindenre lecsaptam, és pörgettem a spoileres topikot. HUh! Most már kibírom, most már kibírom... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Mondjuk itt sok spoiler nem is volt. Az utóbbi pár napban jöttek inkább amikor kikerült pár könyv és enciklopédia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Rian egyébként elmondta, hogy mikor belefogott az írásba az első dolga volt elutazni San Francisco-ba, ahol három hónapot töltött a Story Group-al. Ez nem volt elvárás, senki se kérte erre, de ő szeretett volna visszajelzéseket kapni az ötleteire, meg valakivel átakarta beszélni a dolgokat. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Nagyon jó, hogy nem akart szembemenni a lefektetett alapelvekkel. Már ha ez a három hónapos kiképzés ezt jelenti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Már az is meglepő volt ugye anno, hogy tippeket/ötleteket adott a Vérvonalak könyvhöz. Pont Kasdan ellenkezője, aki az ep.7 után is azt mondta hogy nem érti mi ez az egész kánon dolog amivel őt fárasztják Egyébként egyre több helyen írják, hogy Rian kifejezetten merész dolgokkal is előállt. Így pláne jó, ha azért előtte ezt lekonzultálta a Story Group-al. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Fel fog robbanni a fórum, úgy érzem (nem mintha most alapjáraton üzemelne). Több tweetelő is kiemelte, hogy maradjunk távol a spoilerektől mert úgy fog nagyot ütni. Bomarr Te továbbra is elolvasol mindent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. A korai spoilerek tetszettek a sok dícsérő tweet pedig végleg megnyugtatott, úgyhogy mostantól spoilermentes leszek. Szerencsére még mindig fogalmam sincs róla, hogy az utolsó egy-másfél órában mi fog történni, még mindig nem tudom a válaszokat a legnagyobb kérdésekre (kik Rey szülei?), és mivel most több olyan véleményt is láttam ami szerint az utolsó 40 perc valami szenzációs ez a premierig már igy is marad. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Úgy döntöttem, mostantól én is meghúzom magam, és kibírom. Nem olvasok bele a spoileres topicba addig, amíg nem láttam! ha eddig nagyrészt minden kamu volt (márpedig úgy néz ki) akkor nem igazán tudok semmit szerencsére 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. TFN fórumát is hanyagolom, ráadásul ott engedélyezve van a spoilerezés minden topikban. Itt se sokan maradnak a spoielresben. Ezt a három napot már kibírjuk valahogy. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Hamillt rengetegen dícsérik. És még egy vélemény a filmről: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Van egy olyan érzésem(az esetek többségében be is jön) hogy minden idők legjobb SW filmjét fogjuk látni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Nem tudom, hogy a legjobb lesz-e, mindenesetre esélyes, hogy a legkülönlegesebb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Ezek a tweetek nagyon biztatóak. Én már jó ideje spoilermentes vagyok, szinte semmit nem tudok a sztoriról, és már nagyon várom, hogy a moziban elvarázsolódjak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. A mezei nézőknek tetszett úgy fest. Rajongóként viszont lehet nehéz lesz hirtelen értékítéletet mondani, ha sok mindent át kell értékelni. Mint egyedülálló filmet valószínűleg rögtön tudjuk majd értékelni, viszont mint a SAGA univerzum részét annàl nehezebb lesz, hisz nagy kérdés mit ír felül és hogyan. Én igyekszem majd nem elhamarkodott véleményt formálni és emészteni a látottakat. Remélem sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. A TFN-es és SWN-es arcok is nagyon megdicsérték. Pedig ők aztán igazi nagy fanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Igen viszont úgy tűnik hogy tényleg kell majd hozzá egy kis nyitottság. A ForceCast-eseknek például nagyon tetszett, de azért megjegyezték mellette ezt: De szerintem ez kifejezetten jó jel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Az én elmém teljesen nyitott valami újra. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.