Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Engem az enciklopédia nagyon felcsigázott. Viszont rengeteg fontos infóról nem beszélnek, a karakterek sorsát nem tisztázzák szóval még mindig rejtve van rengeteg meglepetés. A legújabb Spotban látott meglepő fejleményről egy kukk nincs például az enciklopédiában, ugyanigy Rey kilétéről is hallgatnak. De a crait-i csata szerintem remek lesz, DJ karakterét máris imádom, a kaszinóváros tényleg prequel szintü jóság lesz, a politikai helyzet pedig határozottan érdekes irányba halad. Viszont kezdem érteni hogy Hamillnak miért nem tetszett elsőre Luke ábrázolása. Azt hiszem Luke komoly beszédtéma lesz a film után. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. (szerkesztve) Köszi! Neked bejön a mostani szerepe? Szerkesztve: 2017. December 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Szerintem határozottan érdekes az indulópont. Kérdés mit fognak kihozni belőle. Ugye nála is mint minden más karakternél az enciklopédiában csak pont az nem derül ki hogy pontosan mi a story arcja a filmben. Az biztos hogy merész ahonnan indulunk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hmmm, jó hírek ezek, Canto B., DJ, policicus szál, és főleg Luke... legyen is komoly beszédtéma, lepjen meg, üssön, mélyüljön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Szénné elemezzük az biztos. Még jó, hogy már van Luke topik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Köszi Bomarr! Igencsak felcsigáztál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. A boxofficeforums egyik elismert tagja már látta a filmet. A spoilermentes véleménye. " Don't worry guys. IMO It was incredible. Never had 2 and a half hours fly by so quickly. Probably won't come as a surprise when I say its darker and more serious compared with TFA. TFA also moved at a brisk pace while TLJ almost takes its time, but definitely wouldn't say its slow. That soundtrack! Also its a very nice looking movie, loved the vfx as usual. Also you may have to give TFA a rewatch before seeing this. Now gotta wait for Episode 9, ffs. " 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A boxofficeforums egyik elismert tagja már látta a filmet. A spoilermentes véleménye. " Don't worry guys. IMO It was incredible. Never had 2 and a half hours fly by so quickly. Probably won't come as a surprise when I say its darker and more serious compared with TFA. TFA also moved at a brisk pace while TLJ almost takes its time, but definitely wouldn't say its slow. That soundtrack! Also its a very nice looking movie, loved the vfx as usual. Also you may have to give TFA a rewatch before seeing this. Now gotta wait for Episode 9, ffs. " Ez jó, de mondjuk amikor kijött az Ep1-ről is áradoztak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Mert egy jó film. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. (szerkesztve) Tudom h nem ez a megfelelő topic de gondoltam egy kis ízelítő a csatákból. Szerkesztve: 2017. December 8. - Ody Mandrell Spoilermentes topik. Aki kíváncsi rá megnézi az adott topikban. ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. 9 órával ezelőtt, kudar írta: Tudom h nem ez a megfelelő topic de gondoltam egy kis ízelítő a csatákból. Köszi Ody a szerkesztést! A spoilermentes maradjon már meg ennek. Már csak 4.5 nap. Ha valaki előre el akarja lőni a látványosságokat, lelke rajta, de én inkább kivárnám a mozit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Nem a filmből volt hanem egy videójátékból, de akkor is jobbnak láttam inkább kivenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Na merre haladnak a dolgok "odaát"? Gyűlnek az érdekes dolgok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Gyűlnek Luke kapcsán kiderült egy kis apróság, aminek szerintem mindenki örülni fog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Most voltam a spoileres topikban és csak rápillantottam egy szövegre és azonnal zártam is be. A filmig be nem lépek oda. Ach To-ról volt egy info ami nagyon meglepett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. (szerkesztve) Csak óvatosan. Itt meg Bomarr a hírhozó. Milyen lesz a kaszinós szál? Szerkesztve: 2017. December 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. (szerkesztve) Jól hangzik: "Spoilers are leaking like crazy from various books so stay away from reddit, twitter and tumblr cause they are sharing. The movie's gonna be huge. So far, it's seriously fantastic, expect amazing WOM. " Szerkesztve: 2017. December 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Lassan sehova se lehet benézni mert vagy tele van spoilerrel, vagy az ezt meglovagoló f*szsaággal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. 15 órával ezelőtt, Bomarr írta: Gyűlnek Luke kapcsán kiderült egy kis apróság, aminek szerintem mindenki örülni fog Az, hogy nem bolondult meg teljesen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Milyen lesz a kaszinós szál? Na ezaz a rész, amiről már tényleg minden kiderült. Jelentről jelenetre végig lehet zongorázni, hogy mi fog történni Canto Bighton és már alig várom, hogy a vásznon lássam. Óriási lesz! Luke: ott igazából egy bizonyos jelenetről van szó. Nehéz spoilermentesen beszélni róla de ha jól elkapják, akkor azt hiszem az egész film egyik legjobb jelenete lehet. Teszem hozzá az utolsó 1 óráról még mindig alig tudni valamit, tehát ezen a ponton ezt még kicsi erős kijelenteni. Már várom, hogy mikor jönnek a spoilerek a fináléról 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Tudod spanolni az embert. A nagyobb fórumokon milyen a fogadtatás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Amiket én olvasok ott a spoilereknek egyértelműen pozitív a fogadtatása. Én úgy látom, hogy az utóbbi napokban kikerült részletek felspanolták a rajongókat. Bár olyan túl sok fórumot nem követek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Változnak az idők, ezzel most már minden jövőbeli film esetében meg kell birkóznunk. Én még tartom magam, igyekszem biztosítani, hogy véletlen se fussak bele spoilerbe, már csak azért is, mert a TFA esetében szinte minden információt rögtön bekajáltam. Most lesz összehasonlítási pontom a két megközelítés között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Megnézi innen valaki az éjszakai közvetítést L.A-ből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. (szerkesztve) Vége a bemutatónak, özönlenek a tweetek. És a legfontosabb! Szerkesztve: 2017. December 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. (szerkesztve) Egyre többen írják a spoielrmentességet, mert akkorát üt a film. Hamill állítólag szenzációs! Szerkesztve: 2017. December 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. December 10. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Ez kicsit visszafogottabb, de ez is dicséri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Itt van még több szerintem. http://comicbook.com/starwars/2017/12/10/star-wars-the-last-jedi-posters-rey-kylo-ren-odeon-cinemas/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Ez szelektálva van? Úgy értem spoileres vagy mentes? Nem akarok többet tudni a kelleténél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.