Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez szelektálva van? Úgy értem spoileres vagy mentes? Nem akarok többet tudni a kelleténél. :D

Nem hinném, hogy bárki írhat spoilerest. :D Szóval ezek semmi olyat nem írnak. :)

Hozzászólás ideje:

Jó nyilván a pozitívak se voltak annyira megindokolva, de azért ennél jobban is kifejthette volna...lul

Hozzászólás ideje:

Már csak bő három nap!

Hihetetlen, hogy végig spoilermentesen tudtam követni a filmet!
TFA-nál meg már az elejétől mindenre lecsaptam, és pörgettem a spoileres topikot. HUh!

Most már kibírom, most már kibírom... :D 

Hozzászólás ideje:

Rian egyébként elmondta, hogy mikor belefogott az írásba az első dolga volt elutazni San Francisco-ba, ahol három hónapot töltött a Story Group-al. Ez nem volt elvárás, senki se kérte erre, de ő szeretett volna visszajelzéseket kapni az ötleteire, meg valakivel átakarta beszélni a dolgokat.

Hozzászólás ideje:

Már az is meglepő volt ugye anno, hogy tippeket/ötleteket adott a Vérvonalak könyvhöz. Pont Kasdan ellenkezője, aki az ep.7 után is azt mondta hogy nem érti mi ez az egész kánon dolog amivel őt fárasztják :D Egyébként egyre több helyen írják, hogy Rian kifejezetten merész dolgokkal is előállt. Így pláne jó, ha azért előtte ezt lekonzultálta a Story Group-al.

Hozzászólás ideje:

A korai spoilerek tetszettek a sok dícsérő tweet pedig végleg megnyugtatott, úgyhogy mostantól spoilermentes leszek. Szerencsére még mindig fogalmam sincs róla, hogy az utolsó egy-másfél órában mi fog történni, még mindig nem tudom a válaszokat a legnagyobb kérdésekre (kik Rey szülei?), és mivel most több olyan véleményt is láttam ami szerint az utolsó 40 perc valami szenzációs ez a premierig már igy is marad.

Hozzászólás ideje:

Úgy döntöttem, mostantól én is meghúzom magam, és kibírom. Nem olvasok bele a spoileres topicba addig, amíg nem láttam! :D ha eddig nagyrészt minden kamu volt (márpedig úgy néz ki) akkor nem igazán tudok semmit szerencsére :)

Hozzászólás ideje:

Van egy olyan érzésem(az esetek többségében be is jön) hogy minden idők legjobb SW filmjét fogjuk látni.

Hozzászólás ideje:

Ezek a tweetek nagyon biztatóak. :) Én már jó ideje spoilermentes vagyok, szinte semmit nem tudok a sztoriról, és már nagyon várom, hogy a moziban elvarázsolódjak. :) 

Hozzászólás ideje:

A mezei nézőknek tetszett úgy fest. Rajongóként viszont lehet nehéz lesz hirtelen értékítéletet mondani, ha sok mindent át kell értékelni. Mint egyedülálló filmet valószínűleg rögtön tudjuk majd értékelni, viszont mint a SAGA univerzum részét annàl nehezebb lesz, hisz nagy kérdés mit ír felül és hogyan. Én igyekszem majd nem elhamarkodott véleményt formálni és emészteni a látottakat. Remélem sikerül. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.