Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Nem sajnálom a győzelmet a B-wingtől. Érdekes hajó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Következzék egy olyan kategória ami tavaly nem volt. A legjobb űrcsata. Első roham az ibaari blokád ellen (Wings of the Master) Második roham az ibaari blokád ellen (Wings of the Master) Concord Dawn-i csata (The Protector of Concord Dawn) A lázadó flotta megtámadása (The Forgotten Droids) Birodalmi konvoj megtámadása (The Siege of Lothal) A Főnix sejt megtámadása (The Siege of Lothal) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Ha már a B-Wing nyert, akkor nyerjen az a csata is, amiben megmutatta a méregfogait. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én itt a lázadó flotta megtámadását jelöltem, már az intenzitása miatt is. Rövid volt, de jelen volt a Shadowcaster, a lopott hordozó, a Ghost, egy csillagromboló, TIE-ok, A-Wingek, Gozantik, a lázadó korvettekről és cirkálókról nem is beszélve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Addig viaskodtak egymással a Wings of the Master és a Concorde Dawn, hogy a surranó bejött győztesnek a: A Főnix sejt megtámadása (The Siege of Lothal) Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Itt a Főnix sejt megtámadására ment. Jött is. Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - luke19 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hogy szakadna rá Vader a lázadókra. Mondjuk Ahsoka és Vader "találkozása" azért ütős pillanat, meg az is, hogy Vader még mindig sztár pilóta. Reggelire fogyasztotta el a lázadókat. 12/4 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Én is 2. ibaari blokád rohamra voksoltam, de egye fene, a nyertes sem volt rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Jöjjenek a legjobb kreatúrák. Az elnevezés találó, hisz volt itt minden, csak szörny nem nagyon. Joopa Purgill Bonzami Krykna Dokma Convor Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Imádtam a purgilleket, részemről nem is kérdés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Itt az űrbálnákat jelöltem meg, nagyszerű űroperás motívum, és remekül passzol az űrcsigák és űrráják sorába. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hajrá Purgik! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Purgillek, egyértelmű volt számomra is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Mindenki számára egyértelmű volt. Purgill Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hipersebességgel győztek. 12/5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Lassan közeledünk a jelentősebb kategóriákhoz. Először is jöjjön a legjobb idegen karakter. Hondo Ohnaka Charm Syndulla Hetedik Nővér Ötödik Fivér Chava Darth Maul Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Darth Maul, nem is lehet kérdés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Darth Maul, remélem, ő lesz a befutó. Ha már még mindig él, legyen meg ez a kevés sikerélménye. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Ha nem is kérdés, akkor nekem Hondo. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Maul csak négy ponttal előzte meg Hondo -t. Szerintem ez kisebbfajta meglepetés. Darth Maul Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. (szerkesztve) Nekem nagyobb. Szerkesztve: 2016. Szeptember 3. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. 12/6 hála Maulnak! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Gyerekek, nem hiszem el. Váratlan vendég.. És csak most értem ide.. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Akkor ezek szerint igen szoros volt a verseny. Én nem lepődtem meg ezen. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. 12/6 szintén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Jobb később mint soha csoli. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Jobb később mint soha csoli. Maul-t nem jelöltem. 7-eske volt a jelöltem.. Most utánanézek, hogy hogy állok. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Remek idegen karakter mindkettő, és ugyanakkora visszatérők is. Itt én Mault jelöltem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Mindjárt itt a lehetőség a duplára Maul -nak! A legjobb negatív karakter kategória jelöltjei a következők. Darth Vader Darth Maul Kallus ügynök Hetedik Nővér Ötödik Fivér Nyolcadik Fivér Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 3. Kitartottam kedvencem, Mr. Maul mellett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.