MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Dzséjt, én is nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Dzséjt.....b*ssza meg a jegesmedve több okból is. Atlas viszont ha jönne jó lenne, lenne beszédem vele. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Dzséjt: Én is sajnálom. Ody:Ok, hogy a borkedveleők paradicsoma, de én sörkedvelő vagyok. .Bár ezt a rosét én is megkóstolom szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ody:Ok, hogy a borkedveleők paradicsoma, de én sörkedvelő vagyok. .Bár ezt a rosét én is megkóstolom szerintem. Sörkedvelők paradicsomává is lehet változtatni ha úgy akarjuk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Kár, hogy nem tudsz jönni, Dzséjt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. (szerkesztve) Most látom csak, hogy Dzséjt megint nem tud jönni... kár Szerkesztve: 2009. Július 10. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Most látom csak, hogy Dzséjt megint nem tud jönni... kár Sajnos mindig akkor nem tud jönni amikor tali van. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Sajnos mindig akkor nem tud jönni amikor tali van. Februári talin volt Csak akkor te nem voltál Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Mindig van olyan, hogy valaki ezért vagy azért nem tud jönni. Ez van sajna. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Mindig van olyan, hogy valaki ezért vagy azért nem tud jönni. Ez van sajna. Pontosan így van. Én vagyok az élő példa... Összesen egy talira tudtam elmenni, és egyelőre nem tudom, mikor tudok legközelebb menni. Talán ősszel, vagy télen már sikerül... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Sajnos mindig akkor nem tud jönni amikor tali van. Sajnos mostanában nagyon sok dologra nemet kell mondanom, nem csak a talikra. Pl.: idén még egy legot sem vettem, már pedig azelőtt havonta egy azért csak-csak beficcent, de most még a Transformers 2 moziban történő megtekintését is el kell felejtenem. Bár ezúttal az anyagiakon túl legalább van egy másik okom is, így kevésbé bosszantó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Az elmúlt egy-két-három talit az anyagiak miatt nekem is le kellett mondanom, de szerencsére ez a mostani belefér. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Sajnos mostanában nagyon sok dologra nemet kell mondanom, nem csak a talikra. Pl.: idén még egy legot sem vettem, már pedig azelőtt havonta egy azért csak-csak beficcent, de most még a Transformers 2 moziban történő megtekintését is el kell felejtenem. Bár ezúttal az anyagiakon túl legalább van egy másik okom is, így kevésbé bosszantó. Hmm azért remélem, év végére egy Avatar mozinézést megengedhetsz majd magadnak :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nah igen, a mocskos anyagiak. Remélem év végén azért én is ott tudok lenni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. (szerkesztve) Havonta kb. egy ötszázas a "perselybe", és összejön decemberig annyi, ami kell Bár ez csak egy lökött ötlet Szerkesztve: 2009. Július 11. - MissKarrde Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Na az kellemetlen lenne, ha év végére senkinek se lenne pénze mozizni Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Dzséjt: én is sajnálom... Sajnos megtudtam, hogy Atlas sem fog tudni eljönni. Én viszont megyek, ha minden igaz. És rozéügyben is kiveszem a részem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nagyon örülök, hogy tudsz jönni Kár, hogy Atlas mégsem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Dzséjt: én is sajnálom...Sajnos megtudtam, hogy Atlas sem fog tudni eljönni. Én viszont megyek, ha minden igaz. És rozéügyben is kiveszem a részem. Atlast én is sajnálom de neked nagyon örülök Zoli! Már csak egy hét. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Havonta kb. egy ötszázas a "perselybe", és összejön decemberig annyi, ami kell Bár ez csak egy lökött ötlet Nem lökött egyáltalán. (OFF: Bár manapság, amikor még a csapból is az folyik, hogy vegyél fel hitelt, akármit is szeretnél venni, az előtakarékosság kissé kiment a divatból, pedig az a normális megoldás...) Persze előfordul, hogy néha előre félretenni sem könnyű. Én viszont megyek, ha minden igaz. Ez jó hír. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Manapság örül az ember ha kajára, rezsire félre tud tenni. Sajnos mérlegelni kell, hogy mi fontosabb. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. (szerkesztve) Manapság örül az ember ha kajára, rezsire félre tud tenni. Sajnos mérlegelni kell, hogy mi fontosabb. Nagy a szegénység...Örülök ha zsíros kenyérre futja..már csak az jut nekünk. Szerkesztve: 2009. Július 11. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nagyon mi még nem is panaszkodhatunk. Elvégre van számítógépünk meg netezünk..... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nagyon mi még nem is panaszkodhatunk. Elvégre van számítógépünk meg netezünk..... Jó neked..Az én internetszámlámat is csak azért fizeti Cameron, hogy hájpoljam neki az Avatart.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Meg lehetne hagyni ezt a topikot a talis témának? Köszi... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Ma véglegessé vált, hogy szombaton kocsival tudok majd menni, s szívesen elvinnék 4 embert. Sajnos mindenki nem fér be (bár a tali szempontjából inkább jó, hogy 5-nél többen leszünk vendégek), de talán azoknak anyagilag könnyebbség lehet, akiknek az utazás a legtöbbe kerül, mert vonattal jönnének + még bérletük sincs. (A budapestiektől és a környékén lakóktól elnézést kérek a diszkriminációért, de még ezt találtam a leginkább fair megoldásnak.) Ha valaki szívesen jönne velem, az szóljon. Ugyanúgy a Nyugatitól indulnánk, mert ott tudok parkolni rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Én jelentkezek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Én is, ha nem gond Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Én is, ha nem gond Szerintem Karrde is ebbe a kategóriába tartozik majd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Én is jelentkezem, de szívesen átadom a helyet olyannak, aki baromira le van égve, mert pl. sulis, stb. Majd meglátjuk, hogy lesz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.