Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Aug 21. Huh még kétséges, de dolgozok az ügyön. Istenek itala a HP addigra a tarackbarack mellett(Mert olyan selymes, hogy kétdecit minimum megiszol és utána üt), lesz szilva is tán. De mi ez? Pálinka? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. AZ! Mindenképpen gyere!! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Pildi, én mindenképp busszal megyek.Nekem nem gond. Jake: Én is azt hittem régebben, hogy Oldie, egy jó értelemben vett piálos és minden hétvégéi builin résztvevő srác. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) "Kisasszony. Lehet hogy ön nem ismeri a jelszót? Csak a HP ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot!" (HP=házi pálesz ) /A fenti idézet a Kincs ami nincs magyar szinkronjából költetett át/ Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - Donát Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Úgy tűnik, nekem hiányos a neveltetésem, és rossz a memóriám, mert az idézett filmet láttam (igaz, jó régen), de a HP-ről két dolog jut eszembe, és egyik sem a házi pálesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Én benne vagyok a szalonna sütésben! De szeretném majd a tali elején megkóstolni ezt a HP csodát. :P Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Én benne vagyok a szalonna sütésben! De szeretném majd a tali elején megkóstolni ezt a HP csodát. Ebben a kóstolásban én is benne lennék. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. OFF Pildi: Az eredeti verzióban Puffin van Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nyugalom! Jól esik, hogy látatlanban ilyen lelkesek vagyok. Szervezés alatt a jövetel a másik meg főzés alatt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. OFF Pildi: Az eredeti verzióban Puffin van Na tessék... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jake: Én is azt hittem régebben, hogy Oldie, egy jó értelemben vett piálos és minden hétvégéi builin résztvevő srác. Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Igen a múltja homályba(vagy alkoholgőzbe) vész. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Igen a múltja homályba(vagy alkoholgőzbe) vész. Oldienak?! Mindenkinek vannak homályos foltjai, majdnem írtam pár példát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Oldienak?! Mindenkinek vannak homályos foltjai, majdnem írtam pár példát. Csak cinkeljük az embert, nem komoly. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Csak cinkeljük az embert, nem komoly. Ez cinkelés? Azért én ennél is pofátlanabb szoktam lenni Tessék még egy picit rágyúrni :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Én mindenképpen benne vagyok, ha kivitelezhető de a HP-ről két dolog jut eszembe, és egyik sem a házi pálesz. Nekem is kettő, itt csak sejtettem, orki mire gondol Jól esik, hogy látatlanban ilyen lelkesek vagyok. Szervezés alatt a jövetel a másik meg főzés alatt. Naná, hogy lelkesek vagyunk, és remélem, jól szervezel, vagyis jössz Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Sose volt az Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Ez cinkelés? Azért én ennél is pofátlanabb szoktam lenni Tessék még egy picit rágyúrni Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Fejenként három rekesz Bambiért adok leckéket Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. De amúgy Oldie világ életedben sose ittál még alkoholt? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. De amúgy Oldie világ életedben sose ittál még alkoholt? Hát...izé...némi nyelvmártogatás azé' vót. Meg utána vigyorgás a Statisztika-i tanárnőre. De a részleteket fedjék csak továbbra is a balladai homályok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Meg nem utolsó sorban, több ideje is volt tanulni, mint nekünk. Hisz annyi kort megért már: kőkor, középkor, újkor... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Próbáljunk a talira fókuszálni. Van egyéb fontos topik is... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A szalonnasütést asszem kihagyom, de sült hagymaféléket szeretem! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Na, b****us! Hogy én mikről maradok le az átkozott pénzhiány miatt! :D (Fanboys mozi, több szuper tali, Orki HP-je... Ez már disznóság az élettől! ) Hmm... Az interaktív online közvetítést nem lehet megoldani a taliról? :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Nem fájna jobban a szíved tőle? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Gyokának ittasatok át egy A4-es papírlapot HP-vel oszt szkenneljétek be és mehet is .doc formátumba át. Neki már csak ki kell nyomtatnia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerintem is lehetne valami közvetítés féle. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A szalonnasütést asszem kihagyom, de sült hagymaféléket szeretem! Krande azt sütsz majd, amit akarsz (persze a választékból). Hmm... Az interaktív online közvetítést nem lehet megoldani a taliról? :D Az a vicc, hogy tényleg megoldható lenne, mivel laptopom van webkamerával. De szerintem ez nem jó ötlet, csak a szívedet fájdítaná, azt meg semmiképpen nem szeretném, van elég bajod. Lesznek majd fényképek, aztán talán idén is eljutsz majd Te is egy talira - ez sokkal jobb lenne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.