Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. orki írta: Aug 21. Huh még kétséges, de dolgozok az ügyön. Istenek itala a HP addigra a tarackbarack mellett(Mert olyan selymes, hogy kétdecit minimum megiszol és utána üt), lesz szilva is tán. De mi ez? Pálinka? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. orki írta: AZ! Mindenképpen gyere!! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Pildi, én mindenképp busszal megyek.Nekem nem gond. Jake: Én is azt hittem régebben, hogy Oldie, egy jó értelemben vett piálos és minden hétvégéi builin résztvevő srác. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) "Kisasszony. Lehet hogy ön nem ismeri a jelszót? Csak a HP ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot!" (HP=házi pálesz ) /A fenti idézet a Kincs ami nincs magyar szinkronjából költetett át/ Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - Donát Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Úgy tűnik, nekem hiányos a neveltetésem, és rossz a memóriám, mert az idézett filmet láttam (igaz, jó régen), de a HP-ről két dolog jut eszembe, és egyik sem a házi pálesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Pildi írta: A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Én benne vagyok a szalonna sütésben! De szeretném majd a tali elején megkóstolni ezt a HP csodát. :P Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ody Mandrell írta: Én benne vagyok a szalonna sütésben! De szeretném majd a tali elején megkóstolni ezt a HP csodát. Ebben a kóstolásban én is benne lennék. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. OFF Pildi: Az eredeti verzióban Puffin van Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Nyugalom! Jól esik, hogy látatlanban ilyen lelkesek vagyok. Szervezés alatt a jövetel a másik meg főzés alatt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Donát írta: OFF Pildi: Az eredeti verzióban Puffin van Na tessék... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. frenkie írta: Jake: Én is azt hittem régebben, hogy Oldie, egy jó értelemben vett piálos és minden hétvégéi builin résztvevő srác. Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. JakeSully írta: Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Igen a múltja homályba(vagy alkoholgőzbe) vész. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. frenkie írta: Igen a múltja homályba(vagy alkoholgőzbe) vész. Oldienak?! Mindenkinek vannak homályos foltjai, majdnem írtam pár példát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. orki írta: Oldienak?! Mindenkinek vannak homályos foltjai, majdnem írtam pár példát. Csak cinkeljük az embert, nem komoly. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. frenkie írta: Csak cinkeljük az embert, nem komoly. Ez cinkelés? Azért én ennél is pofátlanabb szoktam lenni Tessék még egy picit rágyúrni :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Pildi írta: A szalonnasütéshez nem lenne rossz, az biztos. Már persze ha akartok szalonnát sütni. Én mindenképpen benne vagyok, ha kivitelezhető Pildi írta: de a HP-ről két dolog jut eszembe, és egyik sem a házi pálesz. Nekem is kettő, itt csak sejtettem, orki mire gondol orki írta: Jól esik, hogy látatlanban ilyen lelkesek vagyok. Szervezés alatt a jövetel a másik meg főzés alatt. Naná, hogy lelkesek vagyunk, és remélem, jól szervezel, vagyis jössz JakeSully írta: Szerintem a 20-as éveiben az is volt, de mióta a 40-et tapossa, megpuhult. Sose volt az Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Oldfighter írta: Ez cinkelés? Azért én ennél is pofátlanabb szoktam lenni Tessék még egy picit rágyúrni Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Donát írta: Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Fejenként három rekesz Bambiért adok leckéket Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. De amúgy Oldie világ életedben sose ittál még alkoholt? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. JakeSully írta: De amúgy Oldie világ életedben sose ittál még alkoholt? Hát...izé...némi nyelvmártogatás azé' vót. Meg utána vigyorgás a Statisztika-i tanárnőre. De a részleteket fedjék csak továbbra is a balladai homályok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Donát írta: Jó de mi nem az elvonó zrikakirályaitól tanultunk, szemben ugye veled Meg nem utolsó sorban, több ideje is volt tanulni, mint nekünk. Hisz annyi kort megért már: kőkor, középkor, újkor... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Próbáljunk a talira fókuszálni. Van egyéb fontos topik is... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A szalonnasütést asszem kihagyom, de sült hagymaféléket szeretem! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Na, b****us! Hogy én mikről maradok le az átkozott pénzhiány miatt! :D (Fanboys mozi, több szuper tali, Orki HP-je... Ez már disznóság az élettől! ) Hmm... Az interaktív online közvetítést nem lehet megoldani a taliról? :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Nem fájna jobban a szíved tőle? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Gyokának ittasatok át egy A4-es papírlapot HP-vel oszt szkenneljétek be és mehet is .doc formátumba át. Neki már csak ki kell nyomtatnia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerintem is lehetne valami közvetítés féle. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Darth Krande írta: A szalonnasütést asszem kihagyom, de sült hagymaféléket szeretem! Krande azt sütsz majd, amit akarsz (persze a választékból). Gyoka Lamaro írta: Hmm... Az interaktív online közvetítést nem lehet megoldani a taliról? :D Az a vicc, hogy tényleg megoldható lenne, mivel laptopom van webkamerával. De szerintem ez nem jó ötlet, csak a szívedet fájdítaná, azt meg semmiképpen nem szeretném, van elég bajod. Lesznek majd fényképek, aztán talán idén is eljutsz majd Te is egy talira - ez sokkal jobb lenne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.