Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) Ezt a TCW nézést még meggondolhatjuk a helyszínen is, bár ha nem tudja mindenki normálisan nézni helyhiány miatt, akkor szerintem nem kell erőltetni. Részemről tudok estig maradni addig, hogy BKV-val még haza tudjak érni (ha nem jön közbe addig semmi). A kezdést illetően pedig javaslom a késő délelőttöt vagy a kora délutánt, hogy MissKarrdénak és Phobosnak is érdemes legyen eljönnie, ha már 5 körül menniük kell. De ez elsősorban frenkie-n múlik, hogy mikortól ér rá. Szerkesztve: 2009. November 7. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én is a délelőttöt preferálnám inkább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerintem meg érdemes lenne már a reggeli órákban megérkezni. De ezt tényleg csak frenkien múlik. Azért a kora délutáni érkezés már nagyon késő van. 1-2 órát eltöltünk nála és már jöhetünk is vissza. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem azért a reggel necces lenne (értem ez alatt a 8-9 órás találkát, nálam kb. addig tart a reggel), mivel ha nem tudok pénteken felmenni, azért nem akarok hajnali busszal menni (bár egy 9 óra körüli idő már kivitelezhető). Vagy frenkie nagyon sok kávét kell, hogy főzzön Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem azért a reggel necces lenne (értem ez alatt a 8-9 órás találkát, nálam kb. addig tart a reggel), mivel ha nem tudok pénteken felmenni, azért nem akarok hajnali busszal menni (bár egy 9 óra körüli idő már kivitelezhető). Vagy frenkie nagyon sok kávét kell, hogy főzzön A kilenc-tíz már jó lenne nem? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ody, azért ne essünk túlzásokba. Ha olyan 10-10:30 között meg tudnánk érkezni Pestre, az szerintem korrekt lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ody, azért ne essünk túlzásokba. Ha olyan 10-10:30 között meg tudnánk érkezni Pestre, az szerintem korrekt lenne. Tíz óra. Írtam is alább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. 9-10 megfelelő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Az egész napot erre szántam, úgyhogy jöhettek akármikor.Mondjuk azért hajnal 6-ra azért ne. Arra gondoltam, hogy olyan 10-11 között kellene érkeznetek Újpest-központig.De persze ahogy nektek jó.Én teljesen rugalmas vagyok. Végülis a földön ülve meg lehet nézni több embernek is az aktuális részt, de ahogy nézem lehet hogy jövő héten sem rakják fel szombaton. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Végülis a földön ülve meg lehet nézni több embernek is az aktuális részt, de ahogy nézem lehet hogy jövő héten sem rakják fel szombaton.Csak egy kósza ötlet volt. Majd megnézi mindenki vasárnap. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. 10-nél előbb rám ne számítson senki. Nem jövök a 9-es vonatnál előbb. Frenkie-hez meg egyedül is eltalálok, ha ezen múlik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Augusztusban is 10-kor találkoztunk, és én is azt gondoltam a legkorábbi időpontnak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Augusztusban is 10-kor találkoztunk, és én is azt gondoltam a legkorábbi időpontnak. ja, arra emlékszek. Szobroz6ttam ott jó 1 órát Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. ja, arra emlékszek. Szobroz6ttam ott jó 1 órát 1 órával később is beszéltük meg. Bár ahhoz képest kicsit késtem, de csak azért mert Karrdééknak késett a vonata, így az egész program kicsit csúszásba került. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Sajnos ilyenekre mindig lehet számítani A lényeg, hogy az ember akkor türelmes legyen És tudja valakinek a telefonszámát, akit lehet inzultálni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. 10-nél előbb rám ne számítson senki. Nem jövök a 9-es vonatnál előbb. Frenkie-hez meg egyedül is eltalálok, ha ezen múlik. Nyugi, ha késöbb jössz kimegyek eléd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nyugi, ha késöbb jössz kimegyek eléd. Köszi, megyek a 9-essel, ez kb 9:40 körül van Kökin, szóval 10:15 körül ott lennék a metró végén Újpesten, szóval most majd Ody beírja, hogy jó-e neki ez a vonat Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Mivel a tali ott lesz ahol annak idején laktam, igy asszem egyedül odatalálok valahogy Kb. én is olyan 10 körül érkezek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi, megyek a 9-essel, ez kb 9:40 körül van Kökin, szóval 10:15 körül ott lennék a metró végén Újpesten, szóval most majd Ody beírja, hogy jó-e neki ez a vonat Jó neki. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi, megyek a 9-essel, ez kb 9:40 körül van Kökin Akkor már csak Donát kell, hogy ő mikor jönne Szolnokról. Nekem 15 perc busszal, szóval alkalmazkodom hozzátok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Mivel a tali ott lesz ahol annak idején laktam, igy asszem egyedül odatalálok valahogy Kb. én is olyan 10 körül érkezek. Ok, akkor a címet majd priviben megírom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ok, akkor a címet majd priviben megírom.sztem tudja, hisz ott lakott abban a házban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A pontos ajtó, meg épületszámot nem tudom, szoval az azért jöhet priviben Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. sztem tudja, hisz ott lakott abban a házban. Az meglepne.Szerintem az utcában lakott. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó neki. Remek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Na, elrendeztem a dolgot, én már pénteken fent leszek Pesten, szóval így már akármikor lehet szombaton a tali felőlem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Tök jó. A könyveimet ne hagyd otthon légyszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Tök jó. A könyveimet ne hagyd otthon légyszi! Igyekszem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Eljött hát a tali hete.Pár gondolatot írnék, hogyan képzelném ezt az egészet. Olyan 10-11 fele taliznánk Újpest-Központnál a metrókijáratnál.Onnan gyalog kb 10 perc a lakás.Vagy busszal is mehetünk, azzal 3 megálló.Majd ezt eldöntjük. Bevásárláshoz több bolt áll rendelkezésre(Match,Cba,Profi,Spar).Én a Spart ajánlanám egyrész az van a legközelebb a lakáshoz, másrészt az a legigényesebb.Alap piák lesznek, van 5 üveg borom, név szerint: Balaton zweigelt(2007), Felsőmagyarországi kékfrankos, duna melléki zweigelt, egri merlot, debrői hárslevelű. Ha megfelelnek a fenti borok, akkor azt nem kell venni.Hölgyeknek van kétfajta alkoholos italom is(martini ,és valamilyen olasz csokolád-mogyoró likőr).Pár sört is veszek. A kajáról.Fözni sajnos nem tuodk.Arra gondoltam hogy két lehetőség lenne. A bulikon nálam szokott lenni szendvics ami a következőkből áll: toast-kenyér(nem kell szeletelni), szalámi/sonka, sajt, piros arany.Nagy sikert arattam vele. Ez elég olcsón megúszható. A másik a pizza.Én még itt nem rendeltem az olasz ételből, de a postaládába állandóan dobálnak be rendelőlapokat. Maradni bármeddig maradhattok. Még annyi hogy ez panellakás, itt nem lehet kimenni a kertbe, ez behatárolja a tevékenységek körét.Egy jó beszélgetésre gondoltam, esetleg Krande elhozhatná a tornyot. Persze, bármilyen ötletet elfogadok, a programra vonatkozóan. Mindenkit szeretettel várok.Csak a pontosítás végett.Akik biztosan jönnének: Ody,Pildi,MissKarrde,Darth Krande,Dzséjt,Bomarr,Donát.Valakit kihagytam? Oldf:téged is várlak.Ennél közelebb már csak akkor lesz, ha hozzád megyünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Remekül hangzik! Már nagyon várom. Szerintem a metrótól gyalogoljunk a lakásig, és útközben a SPAR -ban megvesszük ami kell. Az időtöltéssel se lesz baj szerintem mert eddig mindig remekül elvoltunk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.