Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Könyveket nem felejtem, 11-re igyexem ott lenni. Remélem Ortis is feljut a Széchenyi hegyre a gyerekkel. Meg vissza. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. 24 óra múlva jópáran elvesztitek a 3D-s szüzességeteket. Hatalmas élmény lesz garantálom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hatalmas élmény lesz garantálom Ajánlom is, hogy az legyen. Ebben az ítéletidőben nem túl jó utazgatni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. De mindenesetre jól lehet megfürdetni az embert a hóban Kicsi a rakás alapon majd jó rámegy a 2 csapat Jake-ra ha rossz lesz a film Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Jake-et olyan mélyre ássuk, hogy tavaszig meg nem találják Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Jake-et olyan mélyre ássuk, hogy tavaszig meg nem találják Kékül majd, a hidegtől! Vagy a veréstől... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Jake-et olyan mélyre ássuk, hogy tavaszig meg nem találják Persze, hogy aztán a hidegtől ő is navi legyen, mi? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Vazz...jobb ha hozom a testőrésem Egyébként ha Dzséjt nem lát majd mégse 3D-ben, ettől függetlenül tudja élvezni a filmet szemüveg nélkül? A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Egyébként ha Dzséjt nem lát majd mégse 3D-ben, ettől függetlenül tudja élvezni a filmet szemüveg nélkül? A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül? Elég szellemképes... Szerkesztve: 2009. December 19. - kolmilan Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül?Csak annyira, mintha egy szellemképes adást nézne. Ha koncentrál, akkor akár élvezheti is, de utána/közben fájni fog a feje. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Talán ha nem is lát rendesen 3D-ben a szemüveg többnyire korrigálja a képet..Vagy ki tudja. Pildi panaszkodott még a múltkor, nem látott 3D-ben? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Talán ha nem is lát rendesen 3D-ben a szemüveg többnyire korrigálja a képet..Vagy ki tudja.Semmin nem változtat a szemüveg. Ha nem látsz térben, mintha üvegen néznél át. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Pest szinte járhatatlan. Remélem reggelre jobb lesz a helyzet. Az ilyesmi mindig csak a havazás elején gond, aztán valahogy a BKV megembereli magát. Nálunk nemrég ment el az utcán egy hókotró, pedig semmi kis mellékutcában lakunk - ha ide jut, akkor gondolom, a főutvonalakon is van elég. A durva havazás és az ítéletidőre való tekintettel más közlekedés eszköz után kellett néznem.. Ez nekem is tetszene. Talán ha nem is lát rendesen 3D-ben a szemüveg többnyire korrigálja a képet..Vagy ki tudja. Pildi panaszkodott még a múltkor, nem látott 3D-ben? Pontosabban azt írtam, hogy ha nem pont merőlegesen néztem a vásznat, vagyis kicsit elfordítottam a fejemet oldalra, akkor meglódult velem a kép. De ez egy kis természetfilm alatt történt, ami nem kötött le annyira, és fél szemmel a gyerekekre is kellett figyelnem, mert mindig volt valami kérdésük, szóval nem annyira voltak ideálisak a körülmények. Most nem lesznek ilyen figyelem elterelő tényezők, így van remény, hogy élvezni tudom majd. Szerkesztve: 2009. December 19. - Ody Mandrell Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. (szerkesztve) Továbbra is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok, főleg a váltók közé szorult hó miatt. Vigyázzatok magatokra! Alternatív közlekedési eszköznek sebesség szempontjából inkább a tauntaunt javaslom, a lépegetőt még Luke is simán lesprintelte. A pesti dugókban viszont a lépegető kétségtelenül előnyösebb... (Azért tetszik, hogy esik 10-15 cm hó és Bp közlekedése "megbénul", amit szépen bemutatnak könnyedén közlekedő személyautóból készült videón... Igaz azon a honlapon nem írták, hogy megbénult a közlekedés... Ha ennyi hótól "megbénul" a közlekedés, kíváncsi lennék mit szólnának ahhoz a 30-35 cm hóhoz, ami Somogyban esett, és már a szél is hordja?) Szerkesztve: 2009. December 20. - Gyoka Lamaro Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. De rossz felkelni vasárnap reggel ilyen korán.. Kinézek az ablakon, csak a méteres hófalak mindenütt. Remek lesz az utam Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. De rossz felkelni vasárnap reggel ilyen korán..Kinézek az ablakon, csak a méteres hófalak mindenütt. Remek lesz az utam A cél lebegjen a szened előtt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Továbbra is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok, Az országban mindenhol menetrendszerűen indult el a vasúti közlekedés. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Az országban mindenhol menetrendszerűen indult el a vasúti közlekedés. És mennyit késnek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. És mennyit késnek? Amelyikre én várok az 12 percet. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Amelyikre én várok az 12 percet. Az egész tűrhető még. Akkor biztos mindenki ideér! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. A hajnali vonatok nálunk negyven percet késtek. Mikor indulok addigra csak lecsökken ez az idő Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. A hajnali vonatok nálunk negyven percet késtek. Mikor indulok addigra csak lecsökken ez az idő Nem vagy még vonaton? Ejjnye! Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hölgyeim és Uraim! Felkészülni induláshoz! Jól öltözzenek be azt ajánlom, ez itt nem Kenzesz többé! Ez itt a Téli Budapest! Lesznek akik meghalnak közülünk az úton! De nem adjuk fel! Eljutunk az Aréna Plázáig! Eljutunk és megmutatjuk, hogy a Star Wars SAGA topiclakóival nem lehet holmi Na'vi jegyszedőknek packázniuk! Szálljanak hát nyeregbe Hölgyeim és Uraim! Indulás! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Remélem tiszta lesz a leszállópálya az Aréna mellett Bazz, olyan "pihent" voltam hajnalban, hogy megtaláltam a közelgő képsorozathoz a főcímet, előtérben Frenkievel. Szóval: Frenkie goes to Hollywood: Rela....izé...öööööö...IMAX! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Gyerekek, nincs mitől félnetek, itt a negyediken nem látunk ki a hó alól, tegnap a BKV-s sofőrök spontán hósztrájkba kezdtek, szóval nincs mitől félni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Osztán a Mogorva nyár meg a Hold forró jegén ott volt-e? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Remek volt a tali.A forralt bor is fantasztikusan finom volt.Kár hogy többen nem tudtak jönni, hallottam valami kóla kiöntés forgott fent. Tenel Ka: Köszönjük a kókuszgolyót, nagyon finom volt.Úgy érzem megint sikerült egy fantasztikus napot összehoznunk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Osztán a Mogorva nyár meg a Hold forró jegén ott volt-e? Igen, már nálam vannak a könyveid. Ha az egyéb fontosban nem olvasnád A tali tényleg remek volt utána, nagyon jól esett az a pár bögre forralt bor. Készült pár kép is, majd holnap felrakom. Bár kevésbé lett volna hideg és nagy a hó... Emiatt páran nem értek fel, meg hamarabb kellett hazaindulniuk , a mozis felborult üdítőről meg már nem is beszélve - az én táskám is elázott benne. Este pedig sokat kellett várnom a buszra, így teljesen átfagytam, mire hazaértem. De ezen kellemetlenségek ellenére jó volt ez a mai nap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Én is élveztem a mai napot, de kétségtelen, hogy a legviszontagságosabb fórumtali címet is kiérdemli. Az, hogy szétfagytam nem kifejezés. Ráadásul hazafelé a vonaton nem volt fűtés. Ami persze vagy egy órát késett.... Szegény Karrde -t majdnem otthagytam egy gyorsvonat miatt, de aztán mégis vele tartottam. Örülök, hogy többeket is megismerhettem végre személyesen is. Lara és a barátnője, Tenel Ka és egy ismeretlen tag, akiről csak a legvégén tudtam meg, hogy ő maga Ortis. Először nem tudtam hova tenni, hogy miért puszilgatja Karrdet pl.... Bocsi Ortis én csak a régi képeidről ismerlek, akkor egy más ember voltál. Örültem, hogy kolmilan is el tudott jönni, bár Jake -et hiányoltam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Örülök, hogy azért épségben hazaértél.Remélem Karrde is.Szegény azzal a sok csomaggal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.