Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Foglald a helyet. A helyet is és a hordót is. De ne túl későn gyertek, mert akkor lehet hogy az asztal alatt leszek már. Karrde:Amit beszéltünk el tudnád hozni(Harry Potter-filmek és a két Zahn-könyv)?Előre is köszönöm szépen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Na de hol foglalja Frenkie a helyet? Fönt vagy lent? Ez attól függ, hányan leszünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Na de hol foglalja Frenkie a helyet? Fönt vagy lent? Ez attól függ, hányan leszünk Fent is lehet, mert van nagy asztal. A múltkor is ott ültünk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Igen, fent leszek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Karrde:Amit beszéltünk el tudnád hozni(Harry Potter-filmek és a két Zahn-könyv)?Előre is köszönöm szépen. Már gondoltam rá, hogy írok a témával kapcsolatban Hozom őket, és nagyon szívesen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Karrde, Pildi, orki, Bomarr, Frenkie, Phobos, Ody. Nem rossz. Esetleg még valaki? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Most már tuti, hogy megyek. Valszeg olyan fél 11 körül érkezek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Remek Phobos, tudod hozni a filmjeim vagy maradnak még? Csak azért kérdezem, mert akkor hozok tatyót, amiben elférnek majd Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Persze viszem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Oké, köszi a választ, akkor készülök rá Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Elég rendesen esik. Szerintem így a gyűlés ne a padoknál, hanem bent a vízesés mellett legyen ha ez így fog folytatódni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ez egy jó ötlet, szerintem is maradjon az ajtón belüli tali. Remélem, azért oda érek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Most már tuti, hogy megyek. Valszeg olyan fél 11 körül érkezek.Nagyszerű! A tali meg lehet fedett helyen is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. (szerkesztve) Ez egy jó ötlet, szerintem is maradjon az ajtón belüli tali. Remélem, azért oda érek. Ha nem érsz oda (bár 10-15 percet tudunk várni szerintem), akkor egyből gyere a Katicába. Jó ötlet bent találkozni a Westendben, ebben a hidegben. Szerkesztve: 2010. Március 11. - Pildi Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Ott leszek, viszem tesómat is kocsmázni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Apró változás a részemről: nem pont félre, hanem picit később és valszeg rögtön a Katicába megyek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ismét egy nagyon jó fórumtalival gazdagodott, sz eddigi összejövetelek tárháza.Nagyon jól éreztem magam, nagyon jókat beszélgettünk mindenféle témáról.Természetesen ne felejtsük el azt a kitünő búzasört amit Bomarral fogyasztottunk. Orki: Nagyon kedves és aranyos húgod van.Igazi laza csaj. MissKarrde:Köszönöm szépen a könyveket és a filmeket.Vigyázok rájuk.Remélem jó volt a Viharsziget. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Nagyon jó hangulatú volt a tali Remélem, máskor nem kell előbb lelépnem, vagyis nem szerveztünk össze más programot tali napra. A képeket hamar rakjátok fel Orki, jó, hogy elhoztad a testvéred (egyébként melyikőtök született meg előbb? ezt valahogy sose tudtam), fantasztikus lány Frenkie, tudom, hogy vigyázol a könyvekre, remélem, tetszenek majd A filmről bővebbet a maga helyén. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de az anyagiak mellett az is hátráltat, hogy csúnyán köhögök, miután megfáztam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Jobbulást! Majd legközelebb Szó szerint Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ignorálom ezt a topicot, amíg el nem tudok menni én is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. (szerkesztve) Tényleg jó kis tali volt. A szédülés mellett jókat is beszélgettünk, és megismerhettük orki tüneményes húgát (?). Szóval jó volt. Várom a folytatást. Szerkesztve: 2010. Március 13. - Ody Mandrell Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerintem b.......tt jó tali volt! Köszönöm a fini pálinkát Ody úrnak! Tesóm afiatalabb egy órával. Én minden percét élveztem atalinak, nagyon jó volt. Akik nem jöttek, legközelebb gyüjjenek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Köszi, hogy beírtad, már kiment a fejemből, hogy ő született utánad Szokott mailezgetni? És bizony, jöjjenek a többiek is majd Mikor jöttetek el? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ignorálom ezt a topicot, amíg el nem tudok menni én is. Ne ignoráld, hanem gyere el. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Remek kis tali volt, orki le se tagadhatmá a hugát Nagyon jókat beszélgettünk, miközben ittunk-ettünk jó sokat (főleg én, ugye Ody ) Remek nap volt, a Lego fesztivál is remek volt, kár, hogy nem jöttél Dzséjt, de majd teszek ki képeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Azért ez az év is fantasztikusnak ígérkezik a fórumtalik szempontjából (is)! Legalábbis a mai előzetest hallva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Sajnos nem mindenkinek egyszerű Látod, én is összekötöm mással, mert nem tudok folyton feljönni Pestre Ennek megvan a hátránya is, de majd igyekszem inkább máshova tenni más programot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. (szerkesztve) Remek kis tali volt, orki le se tagadhatmá a hugát Párszor sárba tiporta orki nimbuszát a hugi. Szerkesztve: 2010. Március 13. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Párszor sárba tiporta orki nimbuszát a hugi. jaja, nagyon szimpi volt a hugi. Az előzetes bulikról meg annyit, hogy tulajdonképpen jó lenne ha egy sörgyár már a mi bulinkra gyártaná a nedüt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.