Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. No akkor várlak benneteket a megbeszélt időpontokban. Talán nem írtam, de a DVD -t is ki próbáljuk majd, hogy lásd milyen. Én is várom már a party-t. Tömények és borok behűtve, de a többinek is lesz hely. Már én is hűtöm. Remélem nem lesz gebasz, én mindenképp a 9:53-as-sal megyek.Leszállok Cegléden és remélem ott talizunk.Biztonság kedvéért megvan Donát mobilszána. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Már én is hűtöm. Remélem nem lesz gebasz, én mindenképp a 9:53-as-sal megyek.Leszállok Cegléden és remélem ott talizunk.Biztonság kedvéért megvan Donát mobilszána.Ott fogunk várni a peronon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Holnap akkor tali Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Én is ott leszek 11:22-kor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Jó szórakozást. Csináljatok sok képet, hadd irigykedjenek az otthon maradók Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Jó szórakozást. Csináljatok sok képet, hadd irigykedjenek az otthon maradók Meglesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Igyekeztem jó házigazda lenni. Remélem a többiek is értékelik ezt. Egyelőre ennyi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Kiégetted a szemüket? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Kiégetted a szemüket? Azt azért nem, de szerintem élvezték. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Azt azért nem, de szerintem élvezték. Azért kiengedted őket óránként minimum pisilni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Azért kiengedted őket óránként minimum pisilni? Majd leírják miként élték meg. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Én nagyon jól éreztem magam .Nagyon jó volt a tv képe. Kell egy ilyen tv.Tök jó volt angolul megnézni pár részt az első évadból.Ody nagyon jó házigazda volt .Örülök, hogy Rog is eljött.Egy biztos, HD az isten. Még John Rambot is megnéztük. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Nagyon jó tali volt. Bemelegítésként beszélgettünk, ettünk-ittunk, és csak utána jött a moziélmény. Ody TV-jének nagyon szép a képe, és BR-en a TCW egy élmény volt, őszintén megmondom. Ahogy a Becstelen Brygantik is, mert abba is belenéztünk előtte. A Rambo-ról meg majd a fiúk nyilatkoznak. :roll: A vendéglátás kiváló volt, narancslét is kaptam. És külön öröm volt, hogy Rog is eljött, és azt hiszem jól érezte magát. Hárman is fotóztunk néhány képet, holnap felrakom az enyémeket, remélem Rog és Frenkie sem késlekednek sokat. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Nagyon jó tali volt. Bemelegítésként beszélgettünk, ettünk-ittunk, és csak utána jött a moziélmény. Ody TV-jének nagyon szép a képe, és BR-en a TCW egy élmény volt, őszintén megmondom. Ahogy a Becstelen Brygantik is, mert abba is belenéztünk előtte. A Rambo-ról meg majd a fiúk nyilatkoznak. :roll:A vendéglátás kiváló volt, narancslét is kaptam. És külön öröm volt, hogy Rog is eljött, és azt hiszem jól érezte magát. Hárman is fotóztunk néhány képet, holnap felrakom az enyémeket, remélem Rog és Frenkie sem késlekednek sokat. Holnap felrakom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon frankón sikerált a tali. A hangulattal kezdődően a vendéglátáson keresztül az enni/innivalókig és a programig minden a lehető legokébb volt és a többi résztvevővel is jó volt újra ill. először találkozni. Most már elmondhatom magamról hogy Full HD-s műsort is láttam már. Képekkel majd én is holnap jövök. Most úgyse bírnék jó kísérőszövegeket kiagyalni. Donát kár hogy hamarabb el kellett menned. Remélem máskor is mész talizni. Na meg azt is hogy én is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ody, köszönöm szépen a vendéglátást, remekül éreztem magam, a Brigantik pedig... fúúú, meg kell szereznem ezt a filmet, minél előbb Pildinek pedig köszönet a kajáért, összességében pedig mindenkinek a társaságért Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Csak reméltem, hogy ennyire jó lesz. Pildinek meg bocsánat a Rambo miatt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Innen is köszi újra mindenkinek mindent! Íme néhány kép a buliról Életképek - első rész Életképek - második rész Ody sztorizik "Meg kell szereznem ezt a filmet, minél előbb." Egy kis reklám melyhez Frenkie készségesen asszisztált. Nagyban zajlik a tálalás miközben Frenkie lelkesen szorít a művelet sikeréért. Időközben az ebéd is elkészült. Jó étvágyat! Aki bújt, aki nem, jövünk! Rockosított TV-zés A HD-s klónok háborúja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Jó képek lettek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. (szerkesztve) Jó fotósok és fotótéma vagyunk. Szerkesztve: 2010. Május 2. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ody, ha egyszer eljutok feléd, eskű átrendezem azt a szobát. Remélem lesznek több szögből is képek. Ez a hm elrendezés sérti a szememet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ody, ha egyszer eljutok feléd, eskű átrendezem azt a szobát. Remélem lesznek több szögből is képek. Ez a hm elrendezés sérti a szememet Ennyire van hely. Szerintem a többiek a megmondhatói, hogy így is nagyon jó volt az élmény. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ennyire van hely. Szerintem a többiek a megmondhatói, hogy így is nagyon jó volt az élmény. Az én felfogásomban nincs olyan, hogy ne lehetne ebből még többet kihozni Sőt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az én felfogásomban nincs olyan, hogy ne lehetne ebből még többet kihozni Sőt! Talán majd egyszer. Egyelőre jó így. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Látom jó kis tali volt, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. De majd legközelebb Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Valóban elég nehéz lenne azt a szobát átrendezni házimozihoz megfelelőre Ahhoz kicsi is, és még az ajtó valamint ablakok sem éppen úgy vannak, amitől könnyű lenne rendezkedni Jó ez így is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ablakot ki lehet húzni az akadályozó tényezőből. Lásd az én megoldásomat. :) Egy ajtó meg nehogy má' bezavarjon Nálam se zavar be, pedig útban van, mert sarokajtó. Node én csak segíteni akarok Maximalista vagyok ilyen téren. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Köszönjük a képeket, Rog, nagyon jók lettek. Az enyémek is jönnek hamarosan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ablakot ki lehet húzni az akadályozó tényezőből. Lásd az én megoldásomat. Off Csak nálad nincsenek bútorok a szobában, ott meg van jócskán Ezeket a szobaberendezéseket meg nem szokták az ablak vagy az ajtó elé tolni Úgy lehetne ideálisan átrendezni, ha ezeket kiraknák onnan, csak ez sok helyen nem megoldás Van, ahol egy kis szoba háló, nappali meg minden más egyben, így aztán elég behatároltan lehet rakosgatni a bútorokat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. OffCsak nálad nincsenek bútorok a szobában, ott meg van jócskán Ezeket a szobaberendezéseket meg nem szokták az ablak vagy az ajtó elé tolni Úgy lehetne ideálisan átrendezni, ha ezeket kiraknák onnan, csak ez sok helyen nem megoldás Van, ahol egy kis szoba háló, nappali meg minden más egyben, így aztán elég behatároltan lehet rakosgatni a bútorokat Köszi, nekem nincs erőm erről írni. De úgy van ahogy mondod. Oldie nem tudja, mert nem látta még a szobám. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.