Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Jó mulatást Nem lesz élő közvetítés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Jó mulatást Nem lesz élő közvetítés? Nem hiszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyszerű tali volt megint. Volt minden ami szem-száj ingere. Nagy köszönet Pildinek, remek házigazda volt. Jókat beszélgettünk mint mindig, és külön öröm volt újra látni SimonZ -t. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszönet ezért a remek buliért, Ildi! Nagyon örülök, hogy ott lehettem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszönet ezért a remek buliért, Ildi! Nagyon örülök, hogy ott lehettem! Bajusz is örült. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Isteni, remek, pompázatos volt a találkozó! Köszönjük Pildi! Továbbá THX a társaság minden tagjának! A jól főző fiúknak, jöhettek hozzám is, a boros fiúknak, a sütis lányoknak. :D Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Remekül éreztem magam ismét. Köszönjük Pildinek a nagyszerü rendezést Nagyon jó volt a kaja, az esti szalonnasütésnek nagyon jó hangulata csakúgy mint az éjjeli EP6 nézésnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyon jól éreztem én is magam Pildinél, köszönök szépen mindent mindenkinek Amin meglepődtem, hogy mennyire közel laknak a vasútállomáshoz, gyalog nagyon hamar oda lehet érni. Tavaly nem tűnt így fel, mert akkor autóval mentünk Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Különben Pildi testvérét lassan tiszteletbeli fórumtagá avathatjuk. Öröm volt vele és a feleségével újra találkozni. Köszönjük neki a pálinkát ami nagyon finom volt. Nagyon jó volt a buli este kitünő zenékkel. Szerkesztve: 2010. Július 18. - Frenkie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ami rám is szintúgy igaz. Köszönöm ezt a szép napot minden résztvevőnek! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Fényképek nem készültek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Fényképek nem készültek? De készültek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Pár oldallal odébb volt róla szó, hogy most már nem kerülnek fel a talis fényképek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyon jó tali volt. Pildinek még egyszer köszi a vendéglátásért! Adrienn üzenetét is tolmácsolom: "Elöször is köszönöm a meghívást és a szíves vendéglátást az Ildinek, nagyon jól éreztem magam abban a szép tágas otthonos házban. Az ételek italok kitűnőek voltak, nagyon izlet az ebéd nem is beszélve a jobbnál jobb borokról! :-) Nagyon jó volt az utó házi foci vb a Frenkivel!! Üdv: Adri" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Á, köszi az üzit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszönjük Adrieen üzenetét. Nagyon jól beilleszkedett a társaságba. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Köszi az üzenetet! Adrienn nagyon helyes életvidám lány, öröm volt viszontlátni. Most belegondoltam, hogy jó, hogy én itt bezsebelem a sok elismerést a taliért, de idekívánkozik, hogy ez a műsor nem jött volna létre, ha nincs a családom, akik hazaengedtek a nyaralásból. Ezúton is köszönöm nekik! Szerkesztve: 2010. Július 18. - Pildi Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Pildi, még egyszer köszönöm a talit! És mindenkinek a társaságot, a kekszet-sütiket-salátát-itókát stb. Jó volt újra látni titeket egy év után. Ody: Igazán megtisztelő. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. SimonZ, én is örülök, hogy eljöttél, és mindenki másnak is, aki itt volt, nem is beszélve a hozott sütikről, szörpről, sós rágcsákról, és a borokról. MissKarrde, a szörp végső maradványait a gyerekek itták meg, és most is nagyon ízlett nekik, kérdezték is, hogy csak ennyi maradt? Ugyanez történt a sütikkel is. A maradék söröket pedig a férfinépség fogadta hálásan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Finom volt! Meglepő, hogy két kiadásban is hoztál. Jobban fogyott mint a sör. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Az nagyon jó lesz, előre is köszönjük! Finom volt! Meglepő, hogy két kiadásban is hoztál. Jobban fogyott mint a sör. Nálam biztosan. De csak egyet hozott, épp ez az, és a maradék kevésnek bizonyult. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szívesen Pedig eléggé hígitottuk is, szóval rendesen fogyott a folyadék Mondjuk ilyen melegben nem is csoda Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Bár szörpöt nem ittam, biztos finom volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Majd legközelebb megkóstolod Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Majd legközelebb megkóstolod Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók.Tényleg jó volt, és nagyon üdítő! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Tényleg jó volt, és nagyon üdítő! Gondolom, csak ha sör is van akkor nálam a többi iható dolog megszűnik létezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gondolom, csak ha sör is van akkor nálam a többi iható dolog megszűnik létezni. Döbbenetes, de talán egy üveg sört se ittam meg szombaton! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Döbbenetes, de talán egy üveg sört se ittam meg szombaton! Észrevettem. Éjjel majdnem ittál egyet, de aztán ott maradt felbontatlanul. Nem kötelező sört inni. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.