Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Jó mulatást Nem lesz élő közvetítés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Dzséjt írta: Jó mulatást Nem lesz élő közvetítés? Nem hiszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyszerű tali volt megint. Volt minden ami szem-száj ingere. Nagy köszönet Pildinek, remek házigazda volt. Jókat beszélgettünk mint mindig, és külön öröm volt újra látni SimonZ -t. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszönet ezért a remek buliért, Ildi! Nagyon örülök, hogy ott lehettem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Donát írta: Köszönet ezért a remek buliért, Ildi! Nagyon örülök, hogy ott lehettem! Bajusz is örült. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Isteni, remek, pompázatos volt a találkozó! Köszönjük Pildi! Továbbá THX a társaság minden tagjának! A jól főző fiúknak, jöhettek hozzám is, a boros fiúknak, a sütis lányoknak. :D Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Remekül éreztem magam ismét. Köszönjük Pildinek a nagyszerü rendezést Nagyon jó volt a kaja, az esti szalonnasütésnek nagyon jó hangulata csakúgy mint az éjjeli EP6 nézésnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyon jól éreztem én is magam Pildinél, köszönök szépen mindent mindenkinek Amin meglepődtem, hogy mennyire közel laknak a vasútállomáshoz, gyalog nagyon hamar oda lehet érni. Tavaly nem tűnt így fel, mert akkor autóval mentünk Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Különben Pildi testvérét lassan tiszteletbeli fórumtagá avathatjuk. Öröm volt vele és a feleségével újra találkozni. Köszönjük neki a pálinkát ami nagyon finom volt. Nagyon jó volt a buli este kitünő zenékkel. Szerkesztve: 2010. Július 18. - Frenkie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ami rám is szintúgy igaz. Köszönöm ezt a szép napot minden résztvevőnek! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Fényképek nem készültek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. JakeSully írta: Fényképek nem készültek? De készültek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Pár oldallal odébb volt róla szó, hogy most már nem kerülnek fel a talis fényképek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Nagyon jó tali volt. Pildinek még egyszer köszi a vendéglátásért! Adrienn üzenetét is tolmácsolom: "Elöször is köszönöm a meghívást és a szíves vendéglátást az Ildinek, nagyon jól éreztem magam abban a szép tágas otthonos házban. Az ételek italok kitűnőek voltak, nagyon izlet az ebéd nem is beszélve a jobbnál jobb borokról! :-) Nagyon jó volt az utó házi foci vb a Frenkivel!! Üdv: Adri" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Á, köszi az üzit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Köszönjük Adrieen üzenetét. Nagyon jól beilleszkedett a társaságba. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. Hozzászólás ideje: 2010. Július 18. (szerkesztve) Köszi az üzenetet! Adrienn nagyon helyes életvidám lány, öröm volt viszontlátni. Most belegondoltam, hogy jó, hogy én itt bezsebelem a sok elismerést a taliért, de idekívánkozik, hogy ez a műsor nem jött volna létre, ha nincs a családom, akik hazaengedtek a nyaralásból. Ezúton is köszönöm nekik! Szerkesztve: 2010. Július 18. - Pildi Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Pildi, még egyszer köszönöm a talit! És mindenkinek a társaságot, a kekszet-sütiket-salátát-itókát stb. Jó volt újra látni titeket egy év után. Ody: Igazán megtisztelő. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. SimonZ, én is örülök, hogy eljöttél, és mindenki másnak is, aki itt volt, nem is beszélve a hozott sütikről, szörpről, sós rágcsákról, és a borokról. MissKarrde, a szörp végső maradványait a gyerekek itták meg, és most is nagyon ízlett nekik, kérdezték is, hogy csak ennyi maradt? Ugyanez történt a sütikkel is. A maradék söröket pedig a férfinépség fogadta hálásan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. MissKarrde írta: Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Finom volt! Meglepő, hogy két kiadásban is hoztál. Jobban fogyott mint a sör. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. MissKarrde írta: Örülök, hogy ízlett nekik, majd ha lesz tali, viszek még egy plusz üveg szörpöt csak nekik Az nagyon jó lesz, előre is köszönjük! Ody Mandrell írta: Finom volt! Meglepő, hogy két kiadásban is hoztál. Jobban fogyott mint a sör. Nálam biztosan. De csak egyet hozott, épp ez az, és a maradék kevésnek bizonyult. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Szívesen Pedig eléggé hígitottuk is, szóval rendesen fogyott a folyadék Mondjuk ilyen melegben nem is csoda Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Bár szörpöt nem ittam, biztos finom volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Majd legközelebb megkóstolod Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. MissKarrde írta: Majd legközelebb megkóstolod Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Frenkie írta: Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók.Tényleg jó volt, és nagyon üdítő! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Ody Mandrell írta: Tényleg jó volt, és nagyon üdítő! Gondolom, csak ha sör is van akkor nálam a többi iható dolog megszűnik létezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Frenkie írta: Gondolom, csak ha sör is van akkor nálam a többi iható dolog megszűnik létezni. Döbbenetes, de talán egy üveg sört se ittam meg szombaton! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Ody Mandrell írta: Döbbenetes, de talán egy üveg sört se ittam meg szombaton! Észrevettem. Éjjel majdnem ittál egyet, de aztán ott maradt felbontatlanul. Nem kötelező sört inni. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.