Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Szerintem ha már felmegyünk, akkor dumálni kéne, nem filmet nézni. Szerintem. Donát. Szerintem filmnélküli tali,szerintem. (csirkés srác) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Mit szólnátok egy : X-men3-hoz vagy Karibtenger Kalózai2-höz esetlek egy Superman visszatérhez? Karib és Supi jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11. Úgy nézem, hogy ebből nem fórumtali lesz, hanem néhány fórumozó kötetlenül csinál valami közös programot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. néhány fórumozó kötetlenül csinál valami közös programot Lehetőleg minél több fórumozó, és elsősorban jól érzi magát:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Kezd durván kitolódni a fórumtali. Attól félek, ebből már csak az lesz, hogy októberben a klubnapon fogunk összefutni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Sajnos én is attól tartok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Szerintem 2011. Aug 33.-án talizzunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Szerintem 2011. Aug 33.-án talizzunk. Jajj ody az olyan közelvan.Akkor nem érek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Szerintem 2011. Aug 33.-án talizzunk. Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant Augusztus 33.-ára is tudsz ugrani? Mert akkor nekem is kell. Oly régóta szeretnék már Május 40-be lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Simán, ez egy specko Delorean, még február 30-ába is mehetsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. (szerkesztve) Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant Időgépet csináltál egy Deloreanből? Na de Doki. És a Plutónium? Vegyen magához mégegyet a visszaútra.Tudja mitörtént a multkor. Szerkesztve: 2006. Augusztus 13. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. akkor már legyen a tali 1977 májusában a Chinese előtt... hú szeruintetek mennyibe kerülne egy jegy a premierre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. akkor már legyen a tali 1977 májusában a Chinese előtt... hú szeruintetek mennyibe kerülne egy jegy a premierre? Az infláció miatt nem olyan sokba szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Ha már itt tartunk enyi erővel mehetnénk a válagatásra,hogy mi játszuk el a szerepeket. A szerepet úgy is tudnánk fejből. Majd én vállalom Jabbát.:-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Én akarok Jabba lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Én akarok Jabba lenni Mért nem inkább Bib Fortuna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. A twi'lekekből csak a nők jönnek be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. A twi'lekekből csak a nők jönnek be Mért ő Twilek? Csak hulyéskedek. Kicsit eltértünk a fórum témától. Akkro milegyen a Fórumtalival? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Annyi van, hogy lesz majd Csak a mikor a legfőbb kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. A twi'lekekből csak a nők jönnek be Oola szívesen lennél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nem, de Oolaval szívesen lennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nem, de Oolaval szívesen lennék ez egy kicsit erős volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Rossz az, aki rosszra gondol. De ki mondja, hogy az rossz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Rossz az, aki rosszra gondol. De ki mondja, hogy az rossz? Nem mondtam semmit. De tényleg eltértünk a fórum témától. De lehet,hogy átkéne nevezni és átteni a topicot. Lehetne.Ki ki vagy mi akarna lenni a SW Saga-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nem mondtam semmit. De tényleg eltértünk a fórum témától. De lehet,hogy átkéne nevezni és átteni a topicot. Lehetne.Ki ki vagy mi akarna lenni a SW Saga-ban. Tessék a topik témánál maradni! Nem pakolunk semmit sehova. A többi off-ot törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát Én nem tudom mit csinálnak, de ha nem lesz minden úgy ahogy volt régebben, akkor elválnak útjaink. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát Bezony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. ez egy kicsit erős volt. Hát igen. Valahogy eddig nem néztem ki Dzséjtből, hogy szeretné ő is rankoreledelként végezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.