Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Milyen londoni skacok? Bomarr és SimonZ. Gondolom ők szívesen taliznánk Karrdeval. Te is jössz Rog? Mert ha igen, akkor rád is vonatkozik a megállapításom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Én meg azt hittem hogy Londonból is mennek ismerőseitek talizni. Felmerült bennem a gondolat hogy megyek. Szerkesztve: 2007. December 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. (szerkesztve) Remélem Mara Jade is jön! Szerkesztve: 2007. December 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 1. És akkor most újra jelentkeznünk kell Donáttal, vagy már számításba vagyunk véve? (csak mert hogy most lett hivatalosan bejelentve az időpont ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. És akkor most újra jelentkeznünk kell Donáttal, vagy már számításba vagyunk véve? (csak mert hogy most lett hivatalosan bejelentve az időpont ) Azt hiszem ettől eltekinthetünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Elfoglalt vagy, mint mindig. Nem mindig. Mint írtam, dec. kicsit húzós hónap, az év többi 11 hónapjában bármikor jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Nem mindig. Mint írtam, dec. kicsit húzós hónap, az év többi 11 hónapjában bármikor jó lenne. Igen, az általában zsúfolt, az ünnepi készülődés miatt. Januárban jössz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Na és hány órakkor? Sztem kora délután lenne jó. Egy óra körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Igen, az általában zsúfolt, az ünnepi készülődés miatt. Januárban jössz? Ja, egy csajnak meg több is van, mint egy pasinak Klubra mindig megyek, ha utána lesz tali, akkor igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Barátod nélkül nélkül már nem is jössz? Kár...pedig a Londoni skacok szívesen láttak volna, gondolom. Na majd legközelebb (bár ez úgy látom oldie-tól függ ))). Nyugi, nincs megkötve a keze. De azért gondolom nem baj ha velem "lóg"? :-S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nos. Itt lehet konkretizálni az időpontot. Pont egy hét van a találkozásig. Nekem már fix, hogy tudok menni. Csak az a kérdés mikor?? Jó lenne, ha azok akik forgatják a kobakjukban, hogy jönnek, beírnák a részvételi szándékukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nyugi, nincs megkötve a keze. De azért gondolom nem baj ha velem "lóg"? :-S Ugyan már. Te vagy a legjobb dolog, ami történhetett vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nos. Itt lehet konkretizálni az időpontot. Pont egy hét van a találkozásig. Nekem már fix, hogy tudok menni. Csak az a kérdés mikor?? Jó lenne, ha azok akik forgatják a kobakjukban, hogy jönnek, beírnák a részvételi szándékukat. Akkor itt és most én megerősítem részvételi szándékomat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Akkor itt és most én megerősítem részvételi szándékomat Sokadszor! Hevenyészett számításaim szerint a résztvevők a kövtkezők lesznek: Pildi, SimonZ, Bomarr, Donát, Rog, Ody.... kihagytam valakit? De persze bárki jöhet, aki kedvet érez és ráér!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én is megerősítem. És a fél2-2-es időpontot javasolnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én is megerősítem. És a fél2-2-es időpontot javasolnám Nincs az kicsit későn? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hát fel is kell kelni, meg beérni Szolnokra, onnan Pestre... délelőtt nem szeretném, Pildi is délutánt javasolt, így lett 13:30. De 12:00 után én bármire kapható vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hát fel is kell kelni, meg beérni Szolnokra, onnan Pestre... délelőtt nem szeretném, Pildi is délutánt javasolt, így lett 13:30. De 12:00 után én bármire kapható vagyok A haza út már nem is érdekes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Majd csak hazaérek valamikor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 9. 11:12 -kor ér be a Kodály IC. Én valszeg azzal megyek szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 9. infót kérek miről van szó?: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 9. infót kérek miről van szó?: Olvass vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Ugyan már. Te vagy a legjobb dolog, ami történhetett vele. Remélem ő is így gondolja Mert nekem bizony igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Pont úgy gondolja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Pont úgy gondolja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A végén mindenki megtalálja a párját. De ne feledkezzetek meg az én szerepemről sem!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A végén mindenki megtalálja a párját. De ne feledkezzetek meg az én szerepemről sem!!! Ha igazak a hírügynökségi jelentések akkor neked már máshol van némi szereplésed. Nem akarsz kicsit mesélni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Ha igazak a hírügynökségi jelentések akkor neked már máshol van némi szereplésed. Nem akarsz kicsit mesélni? Talán igen, de nem itt, mert ez OFF. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Talán igen, de nem itt, mert ez OFF. Mutasd az utat apám. Minden érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Nem tuti, de lehet, hogy Plok is jön szombaton! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.