MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Rendezhetnénk fórumtalálkozót is egyszer, mit szóltok hozzá? De bármilyen találkozókat le lehetne itt rendezni. Ez egy ötlet, akár még jól is elsülhet Mondjuk ha eléri a 380 millát a film. Voltak a Box office-ban mindenféle italos ígéretek. Ha meg nem, akkor azért Ez csak egy ötlet a részemről. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Pl. meg lehetne ünnepelni azt, amikor a fórum .hu domainre költözik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Például Remek ötlet. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Voltak a Box office-ban mindenféle italos ígéretek. Ha meg nem, akkor azért Igéret? Annak látszott. Nem vagyunk itt olyan sokan, nem tudom mennyire lehet bonyolult kitalálni időpontot, ami úgy a többségnek megfelel. El sem tudom képzelni milyen lehet egy ilyen találkozó, mindenki Vaderes pólóban jön, hogy megismerjük egymást? Meséljen róla aki volt már, hogy néz ki egy ilyen találkozó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Jó az ötlet, talán egyszer megvalósul. Szisz! Én csak egy ilyen találkozón voltam, mégpedig a DP-s SW premieren. A visszafogott emberek között jól éreztem magam. Amúgy sw.hu banzájra sosem mentem még. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Én most szombaton megyek tutorial.hu fórum találkozóra, majd elmesélem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Még néhány ember esetében sem olyan egyszerű időpontot találni. Én csak egyen voltam a nyáron, de ne gondolj semmi extrára, semmi jelmez, meg ilyenek. Ismerőssel mentem, és megvolt a pontos hely, ahol találkoztunk a többiekkel. El sem lehetett téveszteni, pedig tényleg nem volt ismertető jel Bemutatkoztunk, mosolyogtunk, de hamar meglett a hangulat, mert elvégre innen már ismerjük egymást, csak az első percek furák. Utána minden oké. Ráadásul nekünk az ismerősömmel hátrányunk volt, mert rajtunk kívül mindenki ismerte egymást. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Én csak egy ilyen találkozón voltam, mégpedig a DP-s SW premieren. A visszafogott emberek között jól éreztem magam. A DP-s premier szerintem is nagyon kellemesen sikerült... én benne lennék egy újabb taliban, bár épp most eléggé levagyok foglalva. Viszont a szeptember nagyjából szabadon fog telni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. ADP-s találka nagyon jó volt, de az igencsak különleges találkozó volt Én még ott voltam az sw.hu fórumos mozizáson is, az is jó volt, akkor több emberrel tudtam megismerkedni, mint a DP-sen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Talán akkor meg is lehetne nézni megint a ROTS-ot közösen, bár szinkronosan nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak lennénk rá (bocs' lokatelli ). Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Apology Accepted, Ody Mandrell! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Én még ott voltam az sw.hu fórumos mozizáson is, az is jó volt, akkor több emberrel tudtam megismerkedni, mint a DP-sen. Azon én is, de úgy befordulok mindig a filmtől, hogy az amúgy is zárkozott lényem nem ment ismerkedni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Az sw.hu közös mozin én is voltam. Egy-két embert megismertem. Legjobban a székszomszédom, akivel utána elmentünk a júliusi fórumtalira, hogy lássuk, hogyan is zajlik egy ilyen tali. A családias közös mozi is remek ötlet, nem baj, hogy szinkronos, legutóbb is úgy láttam, lényeg a film nézésen van. A közös film nézésen. Az az egy gond van vele, hogy már alig adják. Mivel dolgozó ember vagyok, ált. hétköznap nem jó, de minden hétvégém szabad, meg ha máshogy nem jön össze, akkor az estéim is. Sőt, akár ki is tudok venni egy nap szabit. Szóval nekem bármely időpont megfelelő. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Nicsak, mi készülődik itt a Birodalom háta mögött? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Nicsak, mi készülődik itt a Birodalom háta mögött? Csak aztán nehogy maga mögé nézzen a Birodalom. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Nicsak, mi készülődik itt a Birodalom háta mögött? Lázadás Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. A Dp-sra én is el akartam menni, de bevallom őszintén nem mertem odamenni.Én 3 évig csak olvastam az sw.hu fórumait nem írtam bele.Tiburt láttam ott sokszor mászkálni.Onnan ismertem meg, hogy azt írta, hogy halálcsillagos egyenruhában lesz, és mivel egy ember volt ilyen ruhában gondolom ő volt az.Hozzá is párszor oda akartam menni, de olyan hülyén nézett volna ki hogy: "Ne haragudj te vagy Tibur az sw.hu-ról?". Na de azóta sokat változott a helyzet.Titeket is jobban megismertelek, most már nem lennénk olyan idegenek egymás számára. Nagyon szivesen találkoznék veletek.Nekem bármikor jó hétvégenként.Ody-val egyetértve szerintem is az lenne a legjobb ha megnéznénk a ROTS-t és utána beszélgethetnénk.Viszont ehhez szeptemberben mindenképp össze kell hozni, mert októberre biztos leveszik a müsorról.Én megnézem szívesen a szinkronost is.Nem olyan rossz sőt.A prequelek közül ennek van a legjobb szinkronja. De persze demokrácia van, oda megyünk ahol mendenkinek jó. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Ha én is ráérek, én is megyek, mint a fórum technikai hátterének atyja. Még úgyse láttam a 3. részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Még úgyse láttam a 3. részt. Ezt ajánlatos minél előbb pótolni. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Igen, már terveztem, csak valaki mással. Bár ő már látta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Nem tán a leányzó? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Én is haverommal mentem Debrecenből a DP-s premierre, de nem mentem oda a fórumosokhoz, mert nem akartam lejáratni magam, csak az lett volna, hogy - Ki ez??? Sith Loseemaster, az életben nem hallottam a neved! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Voltak ott kevésbé aktív arcok. Pl. Lew. Azóta se láttam a fórumokon, és korábban is csak nagyritkán. Nyugodtan odajöhettél volna. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Nem tán a leányzó? Hogy találtad ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hogy találtad ki? A fantasztikus képességeim által. :lol: Akkor ez egy duplán jó csajszi. És tetszett neki? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. El is érzékenyült rajta. Ja még nem mondtam? Star Wars fan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Akkor triplán jó!! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Mit képzeltél, rossz csajt fogok ki magamnak? Ugyanmááár... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Én nem képzelek semmit. Ez ugye Solis Snake itt balra.... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Picit átmentünk offba. Ha Solid Snake-re gondoltál, akkor tévedtél. Amúgy én se tudom hogy kicsoda, csak találtam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.