orki Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Nekem jó a Westend bejárata. Orki, Neked is? Bár a számod megvan, max hívlak és megleszel De ha előbb érsz be, nem baj, nekem is kb. pár perccel fél 11 után ér be a vonatom a legújabb kb. másfél hétig tartó menetrend szerint. Vasárnap már megint egy másik szerint jövök haza. Ha arra a bejáratra gondolsz, ami a Nyugati mellett van, akkor ott fogok szobrozni egy feletébb hülye sapkában. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Nekem is mesélnél a menetrendről? Amúgy melyikkel menjünk? A 9:07 -es személlyel? Most nov 26 és dec 6 között vágányzári van. Azt hiszem, egy vonatra gondolunk, mert ez nálunk kb. fél 10 körül van, és kb fél 11 körül ér fel a Nyugatiba Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Ha arra a bejáratra gondolsz, ami a Nyugati mellett van, akkor ott fogok szobrozni egy feletébb hülye sapkában. Oks, akkor ott tali. Amúgy tényleg jó lesz a 11 órás találkozó időpont? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Most nov 26 és dec 6 között vágányzári van. Azt hiszem, egy vonatra gondolunk, mert ez nálunk kb. fél 10 körül van, és kb fél 11 körül ér fel a Nyugatiba Az lesz az! Na akkor azzal megyek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 2. És kb. hova ülsz majd, hogy megtaláljalak hamar? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. És kb. hova ülsz majd, hogy megtaláljalak hamar? A közepére. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Jó, akkor majd a negyedikben megkereslek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Jó, akkor majd a negyedikben megkereslek Várlak, ott leszek. Nagyon várom már a talit! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Oks, akkor ott tali. Amúgy tényleg jó lesz a 11 órás találkozó időpont? Nekem jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Várlak, ott leszek. Nagyon várom már a talit! Oks Egy kicsit én is Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Én is olyan fél 11 körül érkezek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Én is olyan fél 11 körül érkezek. Remek, hogy tudsz jönni Bomarr! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. (szerkesztve) Srácok, holnaptól meglehet újra vasútassztrájk. :S Kieg: jövőhétre halasztották a kezdést. Tíz napon belül bármikor elkezdhetik a munkabeszüntetést azon a héten. Szerkesztve: 2008. December 4. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Srácok, holnaptól meglehet újra vasútassztrájk. :S Kieg: jövőhétre halasztották a kezdést. Tíz napon belül bármikor elkezdhetik a munkabeszüntetést azon a héten. Szerencséjük, hogy így tettek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 4. No comment Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Nézem a menetrendeket, tervezem az útvonalat. Ha sztrájk lesz, akkor lóval, illetve pónival fogok végig rotyózni a terézkörúton villamost kergetve, majd kikötöm egy villanyoszlophoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Ideje összeírni kik jönnek eddig fixen. Akit kihagyok sikítson. Pildi, Karrde, orki, Oldi, frenkie, Bomarr, Ody. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Ha minden igaz, én is ott leszek. Bár még bizonytalan, hogy meddig tudok maradni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Ha minden igaz, én is ott leszek. Bár még bizonytalan, hogy meddig tudok maradni. Jönnek sorban a jó hírek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Huhh, már 2 hete, hogy nincs netem, most tudtam csak netközelbe lenni. Megyek én is holnap (és bár nem ismerem nagyon a Westendet majd megtalálom az utcaszinti bejárót (metróval megyek Yoda) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Én negyed tizenkettőre érek be, szóval majd utánatok kutakodok. Majd követem a " Kis kút, kerekeskút...." strófákat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Én negyed tizenkettőre érek be, szóval majd utánatok kutakodok. Majd követem a " Kis kút, kerekeskút...." strófákat. Ezen akkorát röhögtem hallod... :D Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Sajna nem tudok jönni, de kérlek benneteket, szorítsatok a nyelvvizsgára! Köszi! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Megy a drukkolás bőséggel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Sajna nem tudok jönni, de kérlek benneteket, szorítsatok a nyelvvizsgára! Köszi! Fórumtalin is nyelvvizsgázhatsz szerintem. Kirakunk eléd egy deci kisüstit, kétszer-háromszor belemártogatod a nyelved, oszt ha bírod, átmentél. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Sok sikert, kolmilan! A fórumtalit pedig ne sajnáld, lesz majd jövőre is, ha többen is úgy akarjuk - és már miért ne akarnánk? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. (szerkesztve) Én meg akkor egyből odamegyek. Újpest felől jövök, felesleges lenne menni még egy megállót. Akkor tuti a Katica? Az időpont kérdéses. Az utóbbi 3 napban nem sokat aludtam, holnap szeretnék tovább egy kicsit. Max 1-re ott vagyok. Kolmilan:Neked meg sok sikert.Fogadd meg Oldie tanácsát.Elötte egy-két feles aztán menni fog. Szerkesztve: 2008. December 5. - frenkie Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Remélem az anyai ösztnök segítik Kardeet, hogy begyűjtse népes peeputtyát! Az utca szint az a nyugati mellett leledzik? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Remélem az anyai ösztnök segítik Kardeet, hogy begyűjtse népes peeputtyát! Az utca szint az a nyugati mellett leledzik? Kapaszkodj meg hugi, az utcaszint az pontosan egy szinten van az utcával. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Nagyon jól éreztem a talin magam újfent bár sajnos kicsit későn érkeztem.Pildi: köszönjük szépen a sütit, nagyon finom volt. Na lassan indulok a következő bulira. Bomarr készített képeket, majd felrakja. Ja igen még valami.A tali után bementem a Media Marktba ahol megvásároltam a Mamma Mia és a Szabadság Szerelem című filmeket.Láttam külön csomagban a két trilógiát dvd-n.Trilógiánként 9900 ft.Ha esetleg valakit érdekel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.