Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Jó képek lettek. Ismét gyarapodott azon képek száma ,amelyeken alkoholtartalmú italok társaságában vagyok megörökítve. Az utókornak majd magyarázkodhatok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Jó képek lettek. Ismét gyarapodott azon képek száma ,amelyeken alkoholtartalmú italok társaságában vagyok megörökítve. Az utókornak majd magyarázkodhatok. Rossz oldalról közelíted meg a dolgot Frenkie. Nem magyarázkodni kell, hanem büszkélkedni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. No megszólalt az antialkoholista Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. No megszólalt az antialkoholista Nekem bőven elég ha on-line jártatom a pofámat a piálásról. Nálem úgy se tud senki se jobban lerészegedni a Barlangban. Vagyis igen, de Ortis és Blackside most nem számít. Ők nincsenek itt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Skaccok, februárban klubnap. Esetleg utána valami becsületsüllyesztő? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Skaccok, februárban klubnap. Esetleg utána valami becsületsüllyesztő? Én benne lennék, úgyis fel kellene mennem Pestre februárban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Részemről elvileg oké Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Sajna én valószínűleg nem fogok felmenni, de persze ki tudja? Jó pár hét az még. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Négy hét. Február 14-én lesz. Program még nincs. Én szeretnék menni, remélem összejön. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Én is szívesen megyek, de csak, ha ti is mentek. Önmagában a klubnap nem izgat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megyek klubnapra is és maradok fórumtalira is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Mehetnénk a Katicába, csak ne menjünk le a pincébe, mert ott most piszok hideg lehet. A DP-ből a Katicába? Jól van, az elég hangulatos hely, én is benne vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A DP-ből a Katicába? Jól van, az elég hangulatos hely, én is benne vagyok. A DP -ben 'patika' árban adnak mindent. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Attól függ, hogy ott is hol Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Attól függ, hogy ott is hol Ott nem tudok olcsó helyet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. lehet, hogy nem tudok menni klubnapra és fórumtalira szombaton mivel barátnőm együtt akarja tölteni a Valentin-napot velem (ő nem akar jönni velem) Na megpróbálom azért meggyőzni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Sajnos én sem tudok menni szombaton. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ezt a Valentin marhaságot úgy ahogy van törölni kéne. Lassan az lesz a kérdés, hogy ki tud jönni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ezt a Valentin marhaságot úgy ahogy van törölni kéne. Lassan az lesz a kérdés, hogy ki tud jönni? Nem a valentin miatt nem megyek. Ez amúgy is amcsi 'ünnep' engem különösebben nem érdekel. Sajnos anyagi okai vannak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nem a valentin miatt nem megyek. Ez amúgy is amcsi 'ünnep' engem különösebben nem érdekel. Sajnos anyagi okai vannak. No igen, mint múltkor is említettem elégé gátló ok a pénz. :S Főleg nekünk akiknek utazni kell vidékről. De e' van sajnos. De pl gondolom egy IMAX-os Avatar premierre nem kell rángatni majd, hanem jössz saját lábon. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. De pl gondolom egy IMAX-os Avatar premierre nem kell rángatni majd, hanem jössz saját lábon. Természetesen ott leszek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nos, csak vaklárma volt. Szerencsére nem valami határozott lélek szegényke, én meg nagy dumás vagyok Szal lebeszéltem róla, viszont vennem kell neki valamit. (rohadt profitorientált ünnep ) Nos akkor kire lehet még számítani ki jön? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nos, csak vaklárma volt. Szerencsére nem valami határozott lélek szegényke, én meg nagy dumás vagyok Az Erőnek... nagy hatalma van a gyengeakaratúakon. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Az Erőnek... nagy hatalma van a gyengeakaratúakon. Most rimánkodj, hogy a párja ezt ne olvassa, vagy pedig szerezz be személyi védőpajzsot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nos, csak vaklárma volt. Szerencsére nem valami határozott lélek szegényke, én meg nagy dumás vagyok Szal lebeszéltem róla, viszont vennem kell neki valamit. (rohadt profitorientált ünnep ) Nos akkor kire lehet még számítani ki jön? Szoktasd le az ilyen ostoba ünnepekről. Nekem a hátamon feláll a szőr az ilyen ünnepek alkalmán. De talán végre őt is elrángathatnád. Jobb otthon gubbasztania? Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Az Erőnek... nagy hatalma van a gyengeakaratúakon. Na csak fussonk össze 1x (háttérben hallani lehet egy fénykard bekapcsolását) Szoktasd le az ilyen ostoba ünnepekről. [...] De talán végre őt is elrángathatnád. Jobb otthon gubbasztania? Ő meg a Halloween-t ünnepli... Nos melyik a jobb? Aha, jobb otthon lenni. Hallottam már fórumtalis beszámolókat és a legvadabb képzeleteimet is felülmúlták. Plusz tudod ki kell fel hajnali 8 órakor? Rendes ember minimum 12 órakor kel fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Aha, jobb otthon lenni. Hallottam már fórumtalis beszámolókat és a legvadabb képzeleteimet is felülmúlták. Legvadabb? Akkor igen csak csendes életet élhetsz ha ezek neked vad dolgok. Vagy Phobos jól kiszínezte az egész sztorit. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Én megyek klubnapra két gyerkőccel, és a talira is, ha lesz. Természetesen a sütit továbbra is tartom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Természetesen ott leszek. Ha nem probléma, akkor az év végén esedékes Avatar Imaxos premieren én is ott lennék veletek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Ha nem probléma, akkor az év végén esedékes Avatar Imaxos premieren én is ott lennék veletek Sőt, neked kötelező ott lenned! Én megyek talira, de klubnapra nem (minden centet meg kell becsülnöm). Majd a vége felé beesek, gondolom szokásosan 2 felé lesz víge (+ a szokásos késés). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.