Hozzászólás ideje: 2010. Április 30.15 éve No akkor várlak benneteket a megbeszélt időpontokban. Talán nem írtam, de a DVD -t is ki próbáljuk majd, hogy lásd milyen. Én is várom már a party-t. Tömények és borok behűtve, de a többinek is lesz hely. Már én is hűtöm. Remélem nem lesz gebasz, én mindenképp a 9:53-as-sal megyek.Leszállok Cegléden és remélem ott talizunk.Biztonság kedvéért megvan Donát mobilszána.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 30.15 éve Már én is hűtöm. Remélem nem lesz gebasz, én mindenképp a 9:53-as-sal megyek.Leszállok Cegléden és remélem ott talizunk.Biztonság kedvéért megvan Donát mobilszána.Ott fogunk várni a peronon.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 30.15 éve Jó szórakozást. Csináljatok sok képet, hadd irigykedjenek az otthon maradók
Hozzászólás ideje: 2010. Április 30.15 éve Jó szórakozást. Csináljatok sok képet, hadd irigykedjenek az otthon maradók Meglesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Igyekeztem jó házigazda lenni. Remélem a többiek is értékelik ezt. Egyelőre ennyi.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Azt azért nem, de szerintem élvezték. Azért kiengedted őket óránként minimum pisilni?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Azért kiengedted őket óránként minimum pisilni? Majd leírják miként élték meg.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Én nagyon jól éreztem magam .Nagyon jó volt a tv képe. Kell egy ilyen tv.Tök jó volt angolul megnézni pár részt az első évadból.Ody nagyon jó házigazda volt .Örülök, hogy Rog is eljött.Egy biztos, HD az isten. Még John Rambot is megnéztük.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Nagyon jó tali volt. Bemelegítésként beszélgettünk, ettünk-ittunk, és csak utána jött a moziélmény. Ody TV-jének nagyon szép a képe, és BR-en a TCW egy élmény volt, őszintén megmondom. Ahogy a Becstelen Brygantik is, mert abba is belenéztünk előtte. A Rambo-ról meg majd a fiúk nyilatkoznak. :roll: A vendéglátás kiváló volt, narancslét is kaptam. És külön öröm volt, hogy Rog is eljött, és azt hiszem jól érezte magát. Hárman is fotóztunk néhány képet, holnap felrakom az enyémeket, remélem Rog és Frenkie sem késlekednek sokat.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Nagyon jó tali volt. Bemelegítésként beszélgettünk, ettünk-ittunk, és csak utána jött a moziélmény. Ody TV-jének nagyon szép a képe, és BR-en a TCW egy élmény volt, őszintén megmondom. Ahogy a Becstelen Brygantik is, mert abba is belenéztünk előtte. A Rambo-ról meg majd a fiúk nyilatkoznak. :roll:A vendéglátás kiváló volt, narancslét is kaptam. És külön öröm volt, hogy Rog is eljött, és azt hiszem jól érezte magát. Hárman is fotóztunk néhány képet, holnap felrakom az enyémeket, remélem Rog és Frenkie sem késlekednek sokat. Holnap felrakom.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon frankón sikerált a tali. A hangulattal kezdődően a vendéglátáson keresztül az enni/innivalókig és a programig minden a lehető legokébb volt és a többi résztvevővel is jó volt újra ill. először találkozni. Most már elmondhatom magamról hogy Full HD-s műsort is láttam már. Képekkel majd én is holnap jövök. Most úgyse bírnék jó kísérőszövegeket kiagyalni. Donát kár hogy hamarabb el kellett menned. Remélem máskor is mész talizni. Na meg azt is hogy én is.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Ody, köszönöm szépen a vendéglátást, remekül éreztem magam, a Brigantik pedig... fúúú, meg kell szereznem ezt a filmet, minél előbb Pildinek pedig köszönet a kajáért, összességében pedig mindenkinek a társaságért
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Csak reméltem, hogy ennyire jó lesz. Pildinek meg bocsánat a Rambo miatt.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Innen is köszi újra mindenkinek mindent! Íme néhány kép a buliról Életképek - első rész Életképek - második rész Ody sztorizik "Meg kell szereznem ezt a filmet, minél előbb." Egy kis reklám melyhez Frenkie készségesen asszisztált. Nagyban zajlik a tálalás miközben Frenkie lelkesen szorít a művelet sikeréért. Időközben az ebéd is elkészült. Jó étvágyat! Aki bújt, aki nem, jövünk! Rockosított TV-zés A HD-s klónok háborúja
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Jó fotósok és fotótéma vagyunk. Szerkesztve: 2010. Május 2.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ody, ha egyszer eljutok feléd, eskű átrendezem azt a szobát. Remélem lesznek több szögből is képek. Ez a hm elrendezés sérti a szememet
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ody, ha egyszer eljutok feléd, eskű átrendezem azt a szobát. Remélem lesznek több szögből is képek. Ez a hm elrendezés sérti a szememet Ennyire van hely. Szerintem a többiek a megmondhatói, hogy így is nagyon jó volt az élmény.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ennyire van hely. Szerintem a többiek a megmondhatói, hogy így is nagyon jó volt az élmény. Az én felfogásomban nincs olyan, hogy ne lehetne ebből még többet kihozni Sőt!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Az én felfogásomban nincs olyan, hogy ne lehetne ebből még többet kihozni Sőt! Talán majd egyszer. Egyelőre jó így.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Látom jó kis tali volt, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. De majd legközelebb
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Valóban elég nehéz lenne azt a szobát átrendezni házimozihoz megfelelőre Ahhoz kicsi is, és még az ajtó valamint ablakok sem éppen úgy vannak, amitől könnyű lenne rendezkedni Jó ez így is
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ablakot ki lehet húzni az akadályozó tényezőből. Lásd az én megoldásomat. :) Egy ajtó meg nehogy má' bezavarjon Nálam se zavar be, pedig útban van, mert sarokajtó. Node én csak segíteni akarok Maximalista vagyok ilyen téren.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Köszönjük a képeket, Rog, nagyon jók lettek. Az enyémek is jönnek hamarosan.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Ablakot ki lehet húzni az akadályozó tényezőből. Lásd az én megoldásomat. Off Csak nálad nincsenek bútorok a szobában, ott meg van jócskán Ezeket a szobaberendezéseket meg nem szokták az ablak vagy az ajtó elé tolni Úgy lehetne ideálisan átrendezni, ha ezeket kiraknák onnan, csak ez sok helyen nem megoldás Van, ahol egy kis szoba háló, nappali meg minden más egyben, így aztán elég behatároltan lehet rakosgatni a bútorokat
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve OffCsak nálad nincsenek bútorok a szobában, ott meg van jócskán Ezeket a szobaberendezéseket meg nem szokták az ablak vagy az ajtó elé tolni Úgy lehetne ideálisan átrendezni, ha ezeket kiraknák onnan, csak ez sok helyen nem megoldás Van, ahol egy kis szoba háló, nappali meg minden más egyben, így aztán elég behatároltan lehet rakosgatni a bútorokat Köszi, nekem nincs erőm erről írni. De úgy van ahogy mondod. Oldie nem tudja, mert nem látta még a szobám.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.