Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Szerző Reméljük az is lesz hamarosan óra időponttal együtt Azt hiszem, olyan sok vita nem lesz, hogy hova menjünk Ráérő emberek meg már bejelentkeztek.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Na még egy helyszin hiányzik, aztán márcsak tényleg a ráérő embereken múlik Én a csendes kis helyeket szeretem, ahol jól el lehet bújni.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Én a csendes kis helyeket szeretem, ahol jól el lehet bújni. Akkor neked egy gardrobszekrény is megfelel
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Szerző Én a csendes kis helyeket szeretem, ahol jól el lehet bújni. Ó, egy ilyesmi hely nagyon jó lesz Egyébként miért is akarsz bújni?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Tudok egy helyet a Vígszinház mellett ahol valah avolt egy mozi.Ez a Nyugatitól 5 perc gyalog.Jó helynek tünt.Árakat nem tudok.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Tudok egy helyet a Vígszinház mellett ahol valah avolt egy mozi.Ez a Nyugatitól 5 perc gyalog.Jó helynek tünt.Árakat nem tudok. Nekem jó lesz.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Utánanézek mi a neve.Kint is le lehet ülni.Tulajdonképpen ha megyünk a jobb oldalon a Nyugatitól a Margit-híd fele akkor a Vígszinháznál van a sarkon.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Szerző Utánanézek mi a neve.Kint is le lehet ülni.Tulajdonképpen ha megyünk a jobb oldalon a Nyugatitól a Margit-híd fele akkor a Vígszinháznál van a sarkon. Jövő szombaton talán meg tudom sasolni De egyébként meg rémlik ott egy kiülős hely, talán az lesz
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Kintre ne üljünk. Nem akarod hogy meglássák ahogy az asztal alá isszátok magatokat? Szerkesztve: 2007. Április 11.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve Ody téged ugyse vesznek észre ha elbújsz Szerkesztve: 2007. Április 11.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2007. Április 11.18 éve De amugy milyen jellegü helyen akartokmegszállni? Mert minden va arrafelé ha jó helyen keressük Szerkesztve: 2007. Április 11.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2007. Április 12.18 éve Szerző Ody téged ugyse vesznek észre ha elbújsz Na de odakint nincs sarok, ahova el tud bújni
Hozzászólás ideje: 2007. Április 12.18 éve Kintre ne üljünk. Bent is van hely leülni, na meg berúgni.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 20.18 éve Be akarsz rúgni Krande? Na akkor már hárman fogunk tántorogni. Tényleg Ody, te csak a sört szereted vagy a töményet is?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 20.18 éve Na akkor már hárman fogunk tántorogni. Tényleg Ody, te csak a sört szereted vagy a töményet is? Sör, bor, és töményt is ok, bár nem mindegyik tömény. Leszögezem, hogy nem akarok fullra berúgni. Iszok 2-3 sört, oszt jó napot. Szerkesztve: 2007. Április 20.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Április 21.18 éve Én meg valszeg nem fogok ráérni. Khm... az egész kitalálója, aki végre adott egy időpontott, nem fog ráérni??? Ez nem hangzik túl jól
Hozzászólás ideje: 2007. Április 21.18 éve Sör, bor, és töményt is ok, bár nem mindegyik tömény. Leszögezem, hogy nem akarok fullra berúgni. Iszok 2-3 sört, oszt jó napot. Én sem akarok csak kérdeztem.Nem illene.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 21.18 éve Szerző Én meg valszeg nem fogok ráérni. Akkor miért jött az ötlet? Ezek után lesz egyáltalán?? Többiek??
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Nagy családi banzáj lesz a mátrába, de majd még eldöntöm mi lesz (velem).
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Szerző Ja, így más a dolog, családi ügyek mindig közbejöhetnek sajna. És ha áttennénk az időpontot?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.