Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Jaj, de tréfás itt mindenki. Ott leszek. Azt hiszem egész napra kibérelhetjük a Katicát. Majd lemegyünk az alaksorba, ha jó idő lesz. Reméljük most nem ott akarja megk*félni a pultos kislányt a főnök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Phobos, majd dumálunk a matekról Huhh, már előre félek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ha jössz hazafelé, akkor jöhetnénk együtt majd. Elvileg hazamegyek, ha úgy alakul, akkor mehetünk együtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Elvileg hazamegyek, ha úgy alakul, akkor mehetünk együtt Majd úgy alakítjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Huhh, már előre félek Hát tudod, a korán érkezőknek már nem fog a nyelvük olyan jól forogni, szóval valamivel el kell tölteniük a későn érkezőknek az időt, ha már a többiek nem lesznek teljesen beszámíthatóak Na jó, csak vicceltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Majd úgy alakítjuk. Oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Hát tudod, a korán érkezőknek már nem fog a nyelvük olyan jól forogni, szóval valamivel el kell tölteniük a későn érkezőknek az időt, ha már a többiek nem lesznek teljesen beszámíthatóak Na jó, csak vicceltem Szóval és és Frenkie az asztal alatt fogunk fetrengeni már akkorra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szóval és és Frenkie az asztal alatt fogunk fetrengeni már akkorra? Remélem nem. Mert akkor nemigen fogunk beszélgetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szóval és és Frenkie az asztal alatt fogunk fetrengeni már akkorra? Csak felkészülök minden lehetőségre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Majd lemegyünk az alaksorba, ha jó idő lesz. Reméljük most nem ott akarja megk*félni a pultos kislányt a főnök. Hát azt én is. Lent tök jó hogy csak mi vagyunk. Múltkor a csávó aki flipperezett elég zajos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szóval és és Frenkie az asztal alatt fogunk fetrengeni már akkorra? Ez milyen durva lenne? Jönnének a többiek és már beszélni sem tudnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ez milyen durva lenne? Jönnének a többiek és már beszélni sem tudnánk. Van esély rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Van esély rá. Arra is, hogy én is ott tudok lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Arra is, hogy én is ott tudok lenni Nagyszerű!! Remélem a korábbi turnusban csatlakozol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. (szerkesztve) Arra is, hogy én is ott tudok lenni Király. Majd szólsz a Bane könyvet illetően, hogy vigyem-e vagy sem. Tudod, kicsit nehéz, én meg elég gyenge vagyok, feleslegesen nem cipekednék Szerkesztve: 2011. Március 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Nagyszerű!! Remélem a korábbi turnusban csatlakozol. Naná Király. Majd szólsz a Bane könyvet illetően, hogy vigyem-e vagy sem. Tudod, kicsit nehéz, én meg elég gyenge vagyok, feleslegesen nem cipekednék Okézsoké! De csak az egészséged érdekében. Nem venném a lelkemre, ha a lustaságod miatti fél egészséged odalenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Arra is, hogy én is ott tudok lenni Akkor már 3-an fogunk berúgni 13 óra elött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Remélhetőleg az én érkezésemnek sem lesz akadálya. Igyekszem 11-re odavánszorogni a West Endhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Arra is, hogy én is ott tudok lenni Remek hír Az is, hogy Donát is tud jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Remélhetőleg az én érkezésemnek sem lesz akadálya. Igyekszem 11-re odavánszorogni a West Endhez. No akkor már négyen leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Remélhetőleg az én érkezésemnek sem lesz akadálya. Igyekszem 11-re odavánszorogni a West Endhez. Azt hiszem, én is ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Azt hiszem, én is ott leszek. 11-re jössz Te is akkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. 11-re jössz Te is akkor? Aha, ha minden jól megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Azt hiszem kiisszuk a Katicát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Aha, ha minden jól megy. Nagyszerű!!!! Azt hiszem kiisszuk a Katicát. Én csak mértékkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Nagyszerű!!!! Én csak mértékkel. Én is. Igaz hogy a mérték a hordó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Remélem, a társaság nem unja el magát délutánig, mire odaérek én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Remélem, a társaság nem unja el magát délutánig, mire odaérek én is Szerintem attól nem kell tartanod. Akkor lesz csúcson a hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Remélem, a társaság nem unja el magát délutánig, mire odaérek én is Csatlakozok a reménykedésedhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Jó, hogy végül ez az időpont maradt, szép kis csapat jön össze. Viszont én meggondolnám a pincét ebben a télben. Még forralt bor mellett is hideg lenne lent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.