Hozzászólás ideje: 2011. Március 6.14 éve Én még nem tudom, hogy lesz, de igyekszem minél elöbb jelezni, hogy tudok-e menni. Várjuk a híreket.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még?
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Na, és erre föl mindenki bevonul egy zárt helyre Du lehet, hogy csatlakozok, délelőtt a "gyerekké".
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Na, és erre föl mindenki bevonul egy zárt helyre - Ezredes, magának ágyban lenne a helye. - Csak kijöttem levegőzni. - Egy földalatti bunkerba. Bocs, ez most eszembe jutott, de nem mondom meg miből van, mert lassan kiutáltok miatta
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve - Ezredes, magának ágyban lenne a helye. - Csak kijöttem levegőzni. - Egy földalatti bunkerba. Bocs, ez most eszembe jutott, de nem mondom meg miből van, mert lassan kiutáltok miatta Ja az hatalmas! Mint Casey maga.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Semmi más.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Jó társaság is, de az garantált. Ezt én is alapnak vettem, ami időjárástól független.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 8.14 éve Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Sör.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 10.14 éve A Darth Bane könyvet vigyem? Karrde odaadja Dzséjtnek, de ha jól emlékszem Donátnak is kell.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Srácok, ne lincseljetek meg, de nem tudok menni. Túl sokáig tartott ma az órám (most ért véget), és itt ragadtam Debben, úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a mostani talit.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve 11 -re ott leszek a vízesésnél. Remek idő lesz holnap! Ez elég szomorú Donát. Szerkesztve: 2011. Március 11.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Sacc per kábé körülbelülire ott leszek De lehet, hogy kicsit előbb is.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Sacc per kábé körülbelülire ott leszek De lehet, hogy kicsit előbb is. Nem úgy volt, hogy délután jössz? Lepasszolod a gyereket? Micsoda szülő az ilyen.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Nem úgy volt, hogy délután jössz? Lepasszolod a gyereket? Micsoda szülő az ilyen. Pont, nem mondtam, hogy mikor érkezek. A Körülbelül az az előbb vagy után közt van nálam valamikor Délelőtt tényleg a kutyáé.
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Most értem haza, így 100%, hogy holnap nem tudok menni, mert holnap is legalább ennyi meló lesz. Ez sz*r ügy, tudom, majd valamikor bepótoljuk Viszont látom részeg társam ott lesz, ő majd gondoskodik a padló feltörléséről meg a pincérlányok zaklatásáról. Nem kellek majd oda még én is
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Most értem haza, így 100%, hogy holnap nem tudok menni, mert holnap is legalább ennyi meló lesz. No majd legközelebb.....
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve 11 -re ott leszek a vízesésnél. Remek idő lesz holnap! Én már nyolckor ott leszek Pesten, szerintem fél kilenctől kezdve a Westend és környékén fogok keringeni. Ha láttok egy céltalanul keringő zombit, na az én vagyok
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Én már nyolckor ott leszek Pesten, szerintem fél kilenctől kezdve a Westend és környékén fogok keringeni. Hehe, akkor lehet, hogy reggel talizunk még. 9-re kell menni dolgozóba, és a Nyugatinál van a melóhely is Majd viszek növényt is, ha zombi vagy, nem akarom, hogy megedd az agyamat
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Majd viszek növényt is, ha zombi vagy, nem akarom, hogy megedd az agyamat Mit? Megeszem a főnököd agyát, és akkor eljöhetsz a talira
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Látom nem játszottál a Plants vs. Zombies-sal De, játszottam, a kérdés az agyadra vonatkozott
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve De, játszottam, a kérdés az agyadra vonatkozott Imádkozz, hogy holnap ne találkozzunk
Hozzászólás ideje: 2011. Március 11.14 éve Imádkozz, hogy holnap ne találkozzunk Gyere csak, gyereee Tudod, hol találsz meg
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.