Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Én még nem tudom, hogy lesz, de igyekszem minél elöbb jelezni, hogy tudok-e menni. Várjuk a híreket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Rics nem jön, dolgoznia kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hogy már ott legyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hogy már ott legyünk Bingo! Már egyre-jobban várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Na, és erre föl mindenki bevonul egy zárt helyre Du lehet, hogy csatlakozok, délelőtt a "gyerekké". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Na, és erre föl mindenki bevonul egy zárt helyre - Ezredes, magának ágyban lenne a helye. - Csak kijöttem levegőzni. - Egy földalatti bunkerba. Bocs, ez most eszembe jutott, de nem mondom meg miből van, mert lassan kiutáltok miatta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. - Ezredes, magának ágyban lenne a helye. - Csak kijöttem levegőzni. - Egy földalatti bunkerba. Bocs, ez most eszembe jutott, de nem mondom meg miből van, mert lassan kiutáltok miatta Ja az hatalmas! Mint Casey maga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Semmi más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Semmi más. Jó társaság is, de az garantált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Jó társaság is, de az garantált. Ezt én is alapnak vettem, ami időjárástól független. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Aszem nagyon szép időnk lesz egész héten, szombaton kellemes 15 fokkal. Mi kell még? Sör. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. A Darth Bane könyvet vigyem? Karrde odaadja Dzséjtnek, de ha jól emlékszem Donátnak is kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Srácok, ne lincseljetek meg, de nem tudok menni. Túl sokáig tartott ma az órám (most ért véget), és itt ragadtam Debben, úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a mostani talit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. (szerkesztve) 11 -re ott leszek a vízesésnél. Remek idő lesz holnap! Ez elég szomorú Donát. Szerkesztve: 2011. Március 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Én is ott leszek. Kár hogy nem jössz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Sacc per kábé körülbelülire ott leszek De lehet, hogy kicsit előbb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Sacc per kábé körülbelülire ott leszek De lehet, hogy kicsit előbb is. Nem úgy volt, hogy délután jössz? Lepasszolod a gyereket? Micsoda szülő az ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Nem úgy volt, hogy délután jössz? Lepasszolod a gyereket? Micsoda szülő az ilyen. Pont, nem mondtam, hogy mikor érkezek. A Körülbelül az az előbb vagy után közt van nálam valamikor Délelőtt tényleg a kutyáé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Most értem haza, így 100%, hogy holnap nem tudok menni, mert holnap is legalább ennyi meló lesz. Ez sz*r ügy, tudom, majd valamikor bepótoljuk Viszont látom részeg társam ott lesz, ő majd gondoskodik a padló feltörléséről meg a pincérlányok zaklatásáról. Nem kellek majd oda még én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Most értem haza, így 100%, hogy holnap nem tudok menni, mert holnap is legalább ennyi meló lesz. No majd legközelebb..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. 11 -re ott leszek a vízesésnél. Remek idő lesz holnap! Én már nyolckor ott leszek Pesten, szerintem fél kilenctől kezdve a Westend és környékén fogok keringeni. Ha láttok egy céltalanul keringő zombit, na az én vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Én már nyolckor ott leszek Pesten, szerintem fél kilenctől kezdve a Westend és környékén fogok keringeni. Hehe, akkor lehet, hogy reggel talizunk még. 9-re kell menni dolgozóba, és a Nyugatinál van a melóhely is Majd viszek növényt is, ha zombi vagy, nem akarom, hogy megedd az agyamat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Majd viszek növényt is, ha zombi vagy, nem akarom, hogy megedd az agyamat Mit? Megeszem a főnököd agyát, és akkor eljöhetsz a talira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Mit? Látom nem játszottál a Plants vs. Zombies-sal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Látom nem játszottál a Plants vs. Zombies-sal De, játszottam, a kérdés az agyadra vonatkozott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. De, játszottam, a kérdés az agyadra vonatkozott Imádkozz, hogy holnap ne találkozzunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Imádkozz, hogy holnap ne találkozzunk Gyere csak, gyereee Tudod, hol találsz meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Amikor az anonim alkoholisták összegyűlnek.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.