Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Hurrá, 7-kor végeztem, gondolom már senki nem volt ekkor a Katicába, így nem mentem arra Látom jó volt a hangulat, következőn remélhetőleg már valóban ott tudok lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Huh, épségben megérkeztem haverhoz - nem sokon múlott Ody, Frenkie, bocs, hogy tőletek nem búcsúztam el kézfogóval Már a távozás után jöttem rá, hogy kicsit viharosan távoztam. Az a pálinka + a fáradtság - főleg az utóbbi - betetette a kaput De azért remélem a sör nem veszett kárba Jó kis tali volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Én is jól éreztem magam, jót beszélgettünk. Dzséjtnek ezúton is köszönöm a DVD-t. A kamera pedig úgy látszik, nem érzékel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Egyetértek, jó kis tali volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Valóban remek találka volt, és igen hosszúra is nyúlt. Jól éreztem magam, örülök, hogy sokan eljöttetek. Dzséjt, szerintem lekezeltünk, de ne mondd el senkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Milán, kár, hogy mi már nem találkoztunk, de remélhetőleg legközelebb sikerül Dzséjt, még egyszer köszönöm a dvd-t Fotót nem lehet másképp felrakni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Fotót nem lehet másképp felrakni? Hogy szeretnéd? Egyébként ez a legjobb módja mert ha rákattintasz megnyílik a nagy kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. El szoktam menteni a talis képeket, és így valamiért nem tudom. Biztos elszúrok valamit, csak nem tudom, hogy mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. El szoktam menteni a talis képeket, és így valamiért nem tudom. Biztos elszúrok valamit, csak nem tudom, hogy mit Értem. Nyisd meg a képet, majd a jobb alsó sarkéban van egy olyan opció, hogy "save". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi. Valahogy eddig nem sikerült erre rátalálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Hazaértem én is a az esti buliból. Nagyon jó kis tali volt. Hát nem voltam estére szomjas az biztos. Dzséjt: Fogalmam sincs hogy kezeltünk-e vagy sem. De no problem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Köszi. Valahogy eddig nem sikerült erre rátalálni Nekem is beletelt egy pár percbe, amíg megtaláltam a megoldást. Régebben nem így működött a mentés, vagy a képek voltak kisebbek, és látszott minden sarkuk, már nem is tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Nekem is beletelt egy pár percbe, amíg megtaláltam a megoldást. Régebben nem így működött a mentés, vagy a képek voltak kisebbek, és látszott minden sarkuk, már nem is tudom. Ez modernebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Dzséjtnek ezúton is köszönöm a DVD-t. Dzséjt, szerintem lekezeltünk, de ne mondd el senkinek. Szívesen mindkettőtöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Szeptember 10 -én tarthatnánk egy BR váró fórumtalit a Katicában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Akkor már jó nem lesz nagyon meleg. De nincs túl közel egy másik eseményhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Akkor már jó nem lesz nagyon meleg. De nincs túl közel egy másik eseményhez? Nekem nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Nekem nincs. Hát akkor nekem sincs. :D Sörözni mindig jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Sajnos ilyen messziről még nem tudom megmondani, hogy jó-e, de nem tűnik rossz ötletnek egy tali szeptemberben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Ilyen távlatokból még én sem tudok nyilatkozni. Ha tudok, természetesen megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Részemről elvileg rendben van. És ha jól emlékszem, tavaly is éppen ilyentájt volt fórumtali a Katicában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. No akkor ideje újra beszélni a taliról. Szeptember 10. Mindjárt itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nálam még kérdéses. Katicában lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nálam még kérdéses. Katicában lesz? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Én kihagyom. Aznap dolgozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nekem jó. De eltolhatjuk egy héttel és akkor Dzséjt is tud jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nekem jó. De eltolhatjuk egy héttel és akkor Dzséjt is tud jönni. Nekem egy héttel később nem jó. Na miért is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 14. Nekem egy héttel később nem jó. Na miért is? Világos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Miattam ne toligáljátok el, majd megyek a következőre. Amúgy se lenne jó a 17-e sem, mert akkor meg éppen kijövök szoliból, szóval max délután négyre érnék fel (plusz még mire átverekedem magam Pesten), akkor sem lennék túl használható, és hát azért a pár óráért bevállalni egy rohanós napot négy-öt órányi utazással, hát, durva lenne. Szóval, majd a következőre, akkor majd szabadságolom magam (most csak azért nem teszem meg, mert ma 6:00-tól jövő hét kedd 6:00-ig szabadságon leszek, és ezután három héttel pofátlanság lenne újabbat kérnem... na nem mintha az olyan távol állna tőlem, de a kollégákkal nem akarok kiszúrni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. (szerkesztve) Nekem se lenne jó a 17-e, mert suli, max. este órarendtől függően. Dzséjt, rendes vagy, hogy nem akarsz kiszúrni a kollégákkal Nem mindenütt van így. Szerkesztve: 2011. Augusztus 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.