Hozzászólás ideje: 2007. December 1.17 éve Milyen londoni skacok? Bomarr és SimonZ. Gondolom ők szívesen taliznánk Karrdeval. Te is jössz Rog? Mert ha igen, akkor rád is vonatkozik a megállapításom.
Hozzászólás ideje: 2007. December 1.17 éve Én meg azt hittem hogy Londonból is mennek ismerőseitek talizni. Felmerült bennem a gondolat hogy megyek. Szerkesztve: 2007. December 1.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 1.17 éve Remélem Mara Jade is jön! Szerkesztve: 2007. December 1.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. December 1.17 éve És akkor most újra jelentkeznünk kell Donáttal, vagy már számításba vagyunk véve? (csak mert hogy most lett hivatalosan bejelentve az időpont )
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve És akkor most újra jelentkeznünk kell Donáttal, vagy már számításba vagyunk véve? (csak mert hogy most lett hivatalosan bejelentve az időpont ) Azt hiszem ettől eltekinthetünk
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve Szerző Elfoglalt vagy, mint mindig. Nem mindig. Mint írtam, dec. kicsit húzós hónap, az év többi 11 hónapjában bármikor jó lenne.
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve Nem mindig. Mint írtam, dec. kicsit húzós hónap, az év többi 11 hónapjában bármikor jó lenne. Igen, az általában zsúfolt, az ünnepi készülődés miatt. Januárban jössz?
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve Na és hány órakkor? Sztem kora délután lenne jó. Egy óra körül.
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve Szerző Igen, az általában zsúfolt, az ünnepi készülődés miatt. Januárban jössz? Ja, egy csajnak meg több is van, mint egy pasinak Klubra mindig megyek, ha utána lesz tali, akkor igen
Hozzászólás ideje: 2007. December 2.17 éve Barátod nélkül nélkül már nem is jössz? Kár...pedig a Londoni skacok szívesen láttak volna, gondolom. Na majd legközelebb (bár ez úgy látom oldie-tól függ ))). Nyugi, nincs megkötve a keze. De azért gondolom nem baj ha velem "lóg"? :-S
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Nos. Itt lehet konkretizálni az időpontot. Pont egy hét van a találkozásig. Nekem már fix, hogy tudok menni. Csak az a kérdés mikor?? Jó lenne, ha azok akik forgatják a kobakjukban, hogy jönnek, beírnák a részvételi szándékukat.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Nyugi, nincs megkötve a keze. De azért gondolom nem baj ha velem "lóg"? :-S Ugyan már. Te vagy a legjobb dolog, ami történhetett vele.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Nos. Itt lehet konkretizálni az időpontot. Pont egy hét van a találkozásig. Nekem már fix, hogy tudok menni. Csak az a kérdés mikor?? Jó lenne, ha azok akik forgatják a kobakjukban, hogy jönnek, beírnák a részvételi szándékukat. Akkor itt és most én megerősítem részvételi szándékomat
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Akkor itt és most én megerősítem részvételi szándékomat Sokadszor! Hevenyészett számításaim szerint a résztvevők a kövtkezők lesznek: Pildi, SimonZ, Bomarr, Donát, Rog, Ody.... kihagytam valakit? De persze bárki jöhet, aki kedvet érez és ráér!!!!!
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Én is megerősítem. És a fél2-2-es időpontot javasolnám Nincs az kicsit későn?
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Hát fel is kell kelni, meg beérni Szolnokra, onnan Pestre... délelőtt nem szeretném, Pildi is délutánt javasolt, így lett 13:30. De 12:00 után én bármire kapható vagyok
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Hát fel is kell kelni, meg beérni Szolnokra, onnan Pestre... délelőtt nem szeretném, Pildi is délutánt javasolt, így lett 13:30. De 12:00 után én bármire kapható vagyok A haza út már nem is érdekes?
Hozzászólás ideje: 2007. December 9.17 éve 11:12 -kor ér be a Kodály IC. Én valszeg azzal megyek szombaton.
Hozzászólás ideje: 2007. December 9.17 éve Ugyan már. Te vagy a legjobb dolog, ami történhetett vele. Remélem ő is így gondolja Mert nekem bizony igen.
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve A végén mindenki megtalálja a párját. De ne feledkezzetek meg az én szerepemről sem!!!
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve A végén mindenki megtalálja a párját. De ne feledkezzetek meg az én szerepemről sem!!! Ha igazak a hírügynökségi jelentések akkor neked már máshol van némi szereplésed. Nem akarsz kicsit mesélni?
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Ha igazak a hírügynökségi jelentések akkor neked már máshol van némi szereplésed. Nem akarsz kicsit mesélni? Talán igen, de nem itt, mert ez OFF.
Hozzászólás ideje: 2007. December 10.17 éve Talán igen, de nem itt, mert ez OFF. Mutasd az utat apám. Minden érdekel.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.