Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Akkor én majd hozok fényképezőgépet Részemről a tali du. 2 körül kezdődhet legkorábban, előbb nem tudok odaérni. de persze ti kezdhetitek előbb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. (szerkesztve) Én a Kodály IC-vel megyek, ami 11:12 -re van a nyugatiban. Tehát 11:30 -ra a plázában leszek. Karrde ezzel jössz Te is? Szerkesztve: 2008. Március 1. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Na akkor már ketten is ajánlkoztak fényképezőgép vitelre. Nagyon jó, akkor valamelyikötök kattintgasson. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Én a Kodály IC-vel megyek, ami 11:12 -re van a nyugatiban. Tehát 11:30 -ra a plázában leszek. Karrde ezzel jössz Te is? Mivel nálunk nem áll meg, így nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Mivel nálunk nem áll meg, így nem. Nem áll meg? Egyébként nekem ez a kényelmesebb, nem azok a nyírségi putris vonatok. Te melyikkel jössz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Persze, hogy nem áll meg, mivel nálunk általában nem állnak meg még a gyors vonatok sem, csak néha vágányzárkor. Még megálmodom addig, melyikkel megyek. Főleg, ha kiderül addig, mikor is lesz nagyjából a tali időpont. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Lehet. Dreher a legolcsóbb. 400.-/üveg... Ez átlagár.A Wigwamban is ennyi.A Dreher amúgy is a kedvenc magyar söröm. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Hozzászólás ideje: 2008. Március 1. Na akkor már ketten is ajánlkoztak fényképezőgép vitelre. Nagyon jó, akkor valamelyikötök kattintgasson. Még talán én is vihetek (ha megtalálom...). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Én is olyan 11:30-ra érkezek a Duna Plazába! Sajnos SimonZ nem tud jönni és ugy tünik, hogy jó ideig számitógépe se lesz, igy fórumozni se tud egy darabig! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Én is dél körül érkezem, ha minden jól megy. Zolit sajnálom... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Szegény Z, kár, hogy nem jön. Én még nem tudom mikor futok be, de mindenképpen 10 és 12 között. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Én is nagyon sajnálom, hogy Zoli nem jön A hely a szokásos lesz? Ha már nincs konkrét időpont, akkor legalább a hely legyen tuti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. (szerkesztve) Én is megpróbálok 11 körülre odaérni. Szerintem találkozzunk a mozi előtt. Karrde Te melyik vonattal akarsz jönni? Mi lett Zolival? Elvégre miatta lesz most a tali. Bár szombaton Zoltán nap lesz, talán ez játszik közre? Sajnálom, hogy nem tud jönni a fórumra se. Szerkesztve: 2008. Március 3. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. (szerkesztve) Meg kell néznem, hogy mi van egyáltalán, és egyeztetni az Öregharcossal, hogy mikor menjünk. Jobb lenne nem ott talizni azok miatt, akik később érnek oda. Ne kelljen sokáig ott dekkolni. Szerkesztve: 2008. Március 3. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Akkor legyünk ott 11:30 -ra. Ez így konkrét. Aki később jön, az már a szokásos helyre jöjjön. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Oks. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Mi lett Zolival? Elvégre miatta lesz most a tali. Bár szombaton Zoltán nap lesz, talán ez játszik közre? Sajnálom, hogy nem tud jönni a fórumra se. Sajnos rengeteg minden torlodott fel neki a napokban és nem tudja beékelni közéjük a talit Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Sajnos SimonZ nem tud jönni és ugy tünik, hogy jó ideig számitógépe se lesz, igy fórumozni se tud egy darabig! Ez tényleg nagy kár Még azért is, mert így biztosan nem lesznek új képek egy jó darabig Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Hozzászólás ideje: 2008. Március 3. Mi a szokásos hely?Ha nem érnék oda időben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. A mozi szintjén a mozgólépcső (az, amelyiken végig lefelé menve, lejutunk a metró aluljáróba vagy a kijárathoz, ami a legközelebb van a metróhoz) közelében van egy bowling terem, ott szoktunk összegyűlni. Ha bejössz, nem leszünk messze a bejárattól, könnyen megtalálsz minket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Frenkie, a Plaza déli oldalán van a bowling terem, közvetlenül a játékterem mellett egy mellékfolyosó végében. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Ez némileg szakszerűbb leírás volt Mi kb. fél 1 után leszünk ott. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. ez meik nap is lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. ez meik nap is lenne? Március 8, szombat. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. (szerkesztve) Március 8, szombat. tökjó akkro nyitok a munkahelymen. 4kor végzek sajna.:-( talán odaérek? Szerkesztve: 2008. Március 4. - Derb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. (szerkesztve) tökjó akkro nyitok a munkahelymen. 4kor végzek sajna.:-( talán odaérek? Attól függ mikorra tudsz odaérni. Szerkesztve: 2008. Március 4. - Ody Mandrell Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. mivel oktogonon dolgozom így kb félóra ha nem megyek haza. vagy is kb fél 5 max 5óra ha későn engednek el. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Ok meg fogom találni.Kb 20 percre lakom a Duna Plazatól.Dél fele megebédelek aztán megyek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. mivel oktogonon dolgozom így kb félóra ha nem megyek haza. vagy is kb fél 5 max 5óra ha későn engednek el. Nem tudom....próba szerencse. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Hozzászólás ideje: 2008. Március 4. Nem tudom....próba szerencse. Hol lesztek pontosan a Dpben belül?hol lesz a Tali? Csak hogytudjam ha próbálkozom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.