Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22.16 éve Szerző Utóbbiak nagyon jók lettek, de a többi is megy az emléktárba Milan, ez a fénykardos tök jó lett
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22.16 éve Dzséjt, áruld már el, hogy hívják a haverod, mert szegénynek sem a mostani, sem a májusi képeken nem tudtak nevet adni...
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22.16 éve Az én söröm. Ebben a tévedsz.Az az enyém.Hülyeségből felraktam a kezem amikor készült a kép.Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.Rólam is csak piás kép van.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23.16 éve Az a karkötő jótékonyan már az én gyűjteményemet gyarapítja. Az ára meg jótékonyan eljutott a PET-ÁK-hoz
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23.16 éve Ebben a tévedsz.Az az enyém.Hülyeségből felraktam a kezem amikor készült a kép.Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.Rólam is csak piás kép van. Valóban! Na akkor nincs semmi kompromittáló azon az egy képen kívül.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23.16 éve Az ára meg jótékonyan eljutott a PET-ÁK-hoz Köszönöm, hogy ezt elintézted. Jó célt szolgál majd.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26.16 éve Hallottam és olvastam, hogy jól éreztétek magatokat, és nektek is tetszett a film. A baráti körömnek is nagyon bejött a film, sokan nevettek a droidokon és Büdikén is. Bár mások, mikor jöttünk ki a moziból eléggé fanyalogtak, de nem foglalkoztunk velük.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26.16 éve Remélem Mina a következő fórumtalira már Te is eljössz majd!
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26.16 éve Remélem Mina a következő fórumtalira már Te is eljössz majd! De mikor lesz? A klubnap után, gondolom, aztán meg valami film... Már említettem az "Amikor megállt a föld"-öt... Szerkesztve: 2008. Szeptember 26.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26.16 éve De mikor lesz? A klubnap után, gondolom, aztán meg valami film... Már említettem az "Amikor megállt a föld"-öt... A klubnapra szerintem kevesen mennek innen. Idén még talán lesz egy, ha minden összejön. Ellenkező esetben csak jövőre.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27.16 éve Sajna én sose voltam JB rajongó Én se. De még egy idei tali mindenképpen jó lenne, részemről akár mozi nélkül is. Végül is még három hónap van ebből az évből, az egy egész negyedév. Ennyi idő alatt igazán találhatnánk egy alkalmat, nem?
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27.16 éve Szerző Egyébként minek egy fórumtalinak alkalom? Lehet az magában is, nem kell hozzá más műsor
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27.16 éve Egyetértek, például nyári palacsintázás, ahol mindenki az előnytelen oldalamat fotózta.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27.16 éve A film csak egy ötlet volt.Tényleg nem kell hozzá mozi.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28.16 éve Szerző Az ötlet jó, csak éppen a SW-n kívül nehéz filmben megegyezni, mert sokan mást szeretünk Nehéz lenne közös nevezőre jutni
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29.16 éve Szerintem se muszáj mozizni előtte. Én december elejére gondoltam.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve A múlt alkalommal oly népszerű "Mézes barack": - 1 db banán, leetőleg érettebb - 4-5 evőkanálnyi méz - annyi fahéj, amenyit nem szégyellsz - őszibaracklé, összesen 3 dl - ig Összeturmixolod, készen van
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Szerző Tényleg nagyon finom volt, itthon is meg kell csinálni
Hozzászólás ideje: 2008. Október 4.16 éve Bizony! A máézhez annyit, hogy a 4-5 evőkanalat lecsöpögtetve értem, tehát kanalanként annyi mézzel, amennyi már nem csurog ki a kanál peremén. Különben baromi édes
Hozzászólás ideje: 2008. Október 7.16 éve szasztok.nah infót és helyet kérnék/nk.:-) Mikro és hol lessz a tali. párommal benéznénk szombaton.:-)
Hozzászólás ideje: 2008. Október 7.16 éve Szerző Szombaton a klub után a DP-ban összeülünk Ennyit lehet eddig tudni biztosan
Hozzászólás ideje: 2008. Október 7.16 éve Szombaton a klub után a DP-ban összeülünk Ennyit lehet eddig tudni biztosan Arra a remek helyre gondolsz ahonnan a múltkor kiutáltak minket?
Hozzászólás ideje: 2008. Október 7.16 éve Szerző Fogalmam sincs, miben maradunk. Ha más nincs, akkor oda.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.