MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Utóbbiak nagyon jók lettek, de a többi is megy az emléktárba Milan, ez a fénykardos tök jó lett Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Második képem címe: "A SÖR" 1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Micsoda spéci effekt! OSCART neki!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Az én söröm. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Az én söröm. A te Egyik söröd! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Dzséjt, áruld már el, hogy hívják a haverod, mert szegénynek sem a mostani, sem a májusi képeken nem tudtak nevet adni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Richárd, de egyszerűen csak Rícsnek hívjuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Az én söröm. Ebben a tévedsz.Az az enyém.Hülyeségből felraktam a kezem amikor készült a kép.Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.Rólam is csak piás kép van. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Az a karkötő jótékonyan már az én gyűjteményemet gyarapítja. Az ára meg jótékonyan eljutott a PET-ÁK-hoz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Ebben a tévedsz.Az az enyém.Hülyeségből felraktam a kezem amikor készült a kép.Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.Rólam is csak piás kép van. Valóban! Na akkor nincs semmi kompromittáló azon az egy képen kívül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 23. Az ára meg jótékonyan eljutott a PET-ÁK-hoz Köszönöm, hogy ezt elintézted. Jó célt szolgál majd. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hallottam és olvastam, hogy jól éreztétek magatokat, és nektek is tetszett a film. A baráti körömnek is nagyon bejött a film, sokan nevettek a droidokon és Büdikén is. Bár mások, mikor jöttünk ki a moziból eléggé fanyalogtak, de nem foglalkoztunk velük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Remélem Mina a következő fórumtalira már Te is eljössz majd! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. (szerkesztve) Remélem Mina a következő fórumtalira már Te is eljössz majd! De mikor lesz? A klubnap után, gondolom, aztán meg valami film... Már említettem az "Amikor megállt a föld"-öt... Szerkesztve: 2008. Szeptember 26. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. De mikor lesz? A klubnap után, gondolom, aztán meg valami film... Már említettem az "Amikor megállt a föld"-öt... A klubnapra szerintem kevesen mennek innen. Idén még talán lesz egy, ha minden összejön. Ellenkező esetben csak jövőre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Az új James Bond kit érdekel?Akkor talizhatnánk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Sajna én sose voltam JB rajongó Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Sajna én sose voltam JB rajongó Én se. De még egy idei tali mindenképpen jó lenne, részemről akár mozi nélkül is. Végül is még három hónap van ebből az évből, az egy egész negyedév. Ennyi idő alatt igazán találhatnánk egy alkalmat, nem? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Egyébként minek egy fórumtalinak alkalom? Lehet az magában is, nem kell hozzá más műsor Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Egyetértek, például nyári palacsintázás, ahol mindenki az előnytelen oldalamat fotózta. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. A film csak egy ötlet volt.Tényleg nem kell hozzá mozi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Az ötlet jó, csak éppen a SW-n kívül nehéz filmben megegyezni, mert sokan mást szeretünk Nehéz lenne közös nevezőre jutni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Szerintem se muszáj mozizni előtte. Én december elejére gondoltam. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A múlt alkalommal oly népszerű "Mézes barack": - 1 db banán, leetőleg érettebb - 4-5 evőkanálnyi méz - annyi fahéj, amenyit nem szégyellsz - őszibaracklé, összesen 3 dl - ig Összeturmixolod, készen van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Tényleg nagyon finom volt, itthon is meg kell csinálni Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Bizony! A máézhez annyit, hogy a 4-5 evőkanalat lecsöpögtetve értem, tehát kanalanként annyi mézzel, amennyi már nem csurog ki a kanál peremén. Különben baromi édes Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. szasztok.nah infót és helyet kérnék/nk.:-) Mikro és hol lessz a tali. párommal benéznénk szombaton.:-) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Szombaton a klub után a DP-ban összeülünk Ennyit lehet eddig tudni biztosan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Szombaton a klub után a DP-ban összeülünk Ennyit lehet eddig tudni biztosan Arra a remek helyre gondolsz ahonnan a múltkor kiutáltak minket? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Fogalmam sincs, miben maradunk. Ha más nincs, akkor oda. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.