Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem jó a Westend bejárata. Orki, Neked is? Bár a számod megvan, max hívlak és megleszel :P De ha előbb érsz be, nem baj, nekem is kb. pár perccel fél 11 után ér be a vonatom a legújabb kb. másfél hétig tartó menetrend szerint. Vasárnap már megint egy másik szerint jövök haza.

Ha arra a bejáratra gondolsz, ami a Nyugati mellett van, akkor ott fogok szobrozni egy feletébb hülye sapkában.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem is mesélnél a menetrendről? Amúgy melyikkel menjünk? A 9:07 -es személlyel?

Most nov 26 és dec 6 között vágányzári van. Azt hiszem, egy vonatra gondolunk, mert ez nálunk kb. fél 10 körül van, és kb fél 11 körül ér fel a Nyugatiba :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha arra a bejáratra gondolsz, ami a Nyugati mellett van, akkor ott fogok szobrozni egy feletébb hülye sapkában.

Oks, akkor ott tali. Amúgy tényleg jó lesz a 11 órás találkozó időpont? :P

Hozzászólás ideje:

Srácok, holnaptól meglehet újra vasútassztrájk. :S

Kieg: jövőhétre halasztották a kezdést. Tíz napon belül bármikor elkezdhetik a munkabeszüntetést azon a héten.

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:

Nézem a menetrendeket, tervezem az útvonalat. Ha sztrájk lesz, akkor lóval, illetve pónival fogok végig rotyózni a terézkörúton villamost kergetve, majd kikötöm egy villanyoszlophoz.

Hozzászólás ideje:

Huhh, már 2 hete, hogy nincs netem, most tudtam csak netközelbe lenni.

Megyek én is holnap (és bár nem ismerem nagyon a Westendet majd megtalálom az utcaszinti bejárót (metróval megyek Yoda)

Hozzászólás ideje:
Én negyed tizenkettőre érek be, szóval majd utánatok kutakodok. :D Majd követem a " Kis kút, kerekeskút...." strófákat. :D

:(:D Ezen akkorát röhögtem hallod... :D :D

Hozzászólás ideje:
Sajna nem tudok jönni, de kérlek benneteket, szorítsatok a nyelvvizsgára! Köszi! :(

Fórumtalin is nyelvvizsgázhatsz szerintem. Kirakunk eléd egy deci kisüstit, kétszer-háromszor belemártogatod a nyelved, oszt ha bírod, átmentél. :D

Hozzászólás ideje:

Sok sikert, kolmilan! A fórumtalit pedig ne sajnáld, lesz majd jövőre is, ha többen is úgy akarjuk - és már miért ne akarnánk? :(

Hozzászólás ideje:

Én meg akkor egyből odamegyek. Újpest felől jövök, felesleges lenne menni még egy megállót. Akkor tuti a Katica?

Az időpont kérdéses. Az utóbbi 3 napban nem sokat aludtam, holnap szeretnék tovább egy kicsit. Max 1-re ott vagyok.

Kolmilan:Neked meg sok sikert.Fogadd meg Oldie tanácsát.Elötte egy-két feles aztán menni fog.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Remélem az anyai ösztnök segítik Kardeet, hogy begyűjtse népes peeputtyát! Az utca szint az a nyugati mellett leledzik?

Hozzászólás ideje:
Remélem az anyai ösztnök segítik Kardeet, hogy begyűjtse népes peeputtyát! Az utca szint az a nyugati mellett leledzik?

Kapaszkodj meg hugi, az utcaszint az pontosan egy szinten van az utcával. :(

Hozzászólás ideje:

Nagyon jól éreztem a talin magam újfent bár sajnos kicsit későn érkeztem.Pildi: köszönjük szépen a sütit, nagyon finom volt.

Na lassan indulok a következő bulira. :( Bomarr készített képeket, majd felrakja.

Ja igen még valami.A tali után bementem a Media Marktba ahol megvásároltam a Mamma Mia és a Szabadság Szerelem című filmeket.Láttam külön csomagban a két trilógiát dvd-n.Trilógiánként 9900 ft.Ha esetleg valakit érdekel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.