Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó képek lettek. Ismét gyarapodott azon képek száma ,amelyeken alkoholtartalmú italok társaságában vagyok megörökítve. ;)

Az utókornak majd magyarázkodhatok.

Hozzászólás ideje:
Jó képek lettek. Ismét gyarapodott azon képek száma ,amelyeken alkoholtartalmú italok társaságában vagyok megörökítve. ;)

Az utókornak majd magyarázkodhatok.

Rossz oldalról közelíted meg a dolgot Frenkie. :D Nem magyarázkodni kell, hanem büszkélkedni. :P

Hozzászólás ideje:
No megszólalt az antialkoholista :P

Nekem bőven elég ha on-line jártatom a pofámat a piálásról. ;) Nálem úgy se tud senki se jobban lerészegedni a Barlangban. :D

Vagyis igen, de Ortis és Blackside most nem számít. :P Ők nincsenek itt. :P

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Négy hét. Február 14-én lesz. Program még nincs.

Én szeretnék menni, remélem összejön. ;)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Mehetnénk a Katicába, csak ne menjünk le a pincébe, mert ott most piszok hideg lehet.

A DP-ből a Katicába? Jól van, az elég hangulatos hely, én is benne vagyok. :)

Hozzászólás ideje:

lehet, hogy nem tudok menni klubnapra és fórumtalira szombaton mivel barátnőm együtt akarja tölteni a Valentin-napot velem ;) (ő nem akar jönni velem)

Na megpróbálom azért meggyőzni...

Hozzászólás ideje:
Nem a valentin miatt nem megyek. Ez amúgy is amcsi 'ünnep' engem különösebben nem érdekel. Sajnos anyagi okai vannak.

No igen, mint múltkor is említettem elégé gátló ok a pénz. :S Főleg nekünk akiknek utazni kell vidékről. De e' van sajnos. ;)

De pl gondolom egy IMAX-os Avatar premierre nem kell rángatni majd, hanem jössz saját lábon. :D :D

Hozzászólás ideje:

Nos, csak vaklárma volt. Szerencsére nem valami határozott lélek szegényke, én meg nagy dumás vagyok ;)

Szal lebeszéltem róla, viszont vennem kell neki valamit. (rohadt profitorientált ünnep :D )

Nos akkor kire lehet még számítani ki jön? :D

Hozzászólás ideje:
Nos, csak vaklárma volt. Szerencsére nem valami határozott lélek szegényke, én meg nagy dumás vagyok ;)

Az Erőnek... nagy hatalma van a gyengeakaratúakon. :D

Hozzászólás ideje:

Szal lebeszéltem róla, viszont vennem kell neki valamit. (rohadt profitorientált ünnep :D )

Nos akkor kire lehet még számítani ki jön? :D

Szoktasd le az ilyen ostoba ünnepekről. Nekem a hátamon feláll a szőr az ilyen ünnepek alkalmán.

De talán végre őt is elrángathatnád. :P Jobb otthon gubbasztania?

Hozzászólás ideje:
Az Erőnek... nagy hatalma van a gyengeakaratúakon. ;)

Na csak fussonk össze 1x :D(háttérben hallani lehet egy fénykard bekapcsolását)

Szoktasd le az ilyen ostoba ünnepekről. [...] De talán végre őt is elrángathatnád. :D Jobb otthon gubbasztania?

Ő meg a Halloween-t ünnepli... Nos melyik a jobb?

Aha, jobb otthon lenni. Hallottam már fórumtalis beszámolókat és a legvadabb képzeleteimet is felülmúlták.

Plusz tudod ki kell fel hajnali 8 órakor? Rendes ember minimum 12 órakor kel fel.

Hozzászólás ideje:

Én megyek klubnapra két gyerkőccel, és a talira is, ha lesz. Természetesen a sütit továbbra is tartom. :)

Hozzászólás ideje:
Ha nem probléma, akkor az év végén esedékes Avatar Imaxos premieren én is ott lennék veletek :):D

Sőt, neked kötelező ott lenned! :D

Én megyek talira, de klubnapra nem (minden centet meg kell becsülnöm). Majd a vége felé beesek, gondolom szokásosan 2 felé lesz víge (+ a szokásos késés).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.