Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzséjt: Én is sajnálom.

Ody:Ok, hogy a borkedveleők paradicsoma, de én sörkedvelő vagyok. :lol: .Bár ezt a rosét én is megkóstolom szerintem.

Hozzászólás ideje:
Mindig van olyan, hogy valaki ezért vagy azért nem tud jönni. Ez van sajna.

Pontosan így van. Én vagyok az élő példa... :lol: Összesen egy talira tudtam elmenni, és egyelőre nem tudom, mikor tudok legközelebb menni. Talán ősszel, vagy télen már sikerül...

Hozzászólás ideje:
Sajnos mindig akkor nem tud jönni amikor tali van. :D

Sajnos mostanában nagyon sok dologra nemet kell mondanom, nem csak a talikra. Pl.: idén még egy legot sem vettem, már pedig azelőtt havonta egy azért csak-csak beficcent, de most még a Transformers 2 moziban történő megtekintését is el kell felejtenem. :lol: Bár ezúttal az anyagiakon túl legalább van egy másik okom is, így kevésbé bosszantó.

Hozzászólás ideje:
Sajnos mostanában nagyon sok dologra nemet kell mondanom, nem csak a talikra. Pl.: idén még egy legot sem vettem, már pedig azelőtt havonta egy azért csak-csak beficcent, de most még a Transformers 2 moziban történő megtekintését is el kell felejtenem. :D Bár ezúttal az anyagiakon túl legalább van egy másik okom is, így kevésbé bosszantó.

Hmm azért remélem, év végére egy Avatar mozinézést megengedhetsz majd magadnak :lol::D :D :?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Havonta kb. egy ötszázas a "perselybe", és összejön decemberig annyi, ami kell :D Bár ez csak egy lökött ötlet :lol:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Havonta kb. egy ötszázas a "perselybe", és összejön decemberig annyi, ami kell :D Bár ez csak egy lökött ötlet :lol:

Nem lökött egyáltalán. :D (OFF: Bár manapság, amikor még a csapból is az folyik, hogy vegyél fel hitelt, akármit is szeretnél venni, az előtakarékosság kissé kiment a divatból, pedig az a normális megoldás...) Persze előfordul, hogy néha előre félretenni sem könnyű. :D

Én viszont megyek, ha minden igaz.

Ez jó hír. :?

Hozzászólás ideje:
Manapság örül az ember ha kajára, rezsire félre tud tenni. Sajnos mérlegelni kell, hogy mi fontosabb.

Nagy a szegénység...Örülök ha zsíros kenyérre futja..már csak az jut nekünk.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Nagyon mi még nem is panaszkodhatunk. Elvégre van számítógépünk meg netezünk.....

Jó neked..Az én internetszámlámat is csak azért fizeti Cameron, hogy hájpoljam neki az Avatart..

Hozzászólás ideje:

Ma véglegessé vált, hogy szombaton kocsival tudok majd menni, s szívesen elvinnék 4 embert. :) Sajnos mindenki nem fér be (bár a tali szempontjából inkább jó, hogy 5-nél többen leszünk vendégek), de talán azoknak anyagilag könnyebbség lehet, akiknek az utazás a legtöbbe kerül, mert vonattal jönnének + még bérletük sincs. (A budapestiektől és a környékén lakóktól elnézést kérek a diszkriminációért, de még ezt találtam a leginkább fair megoldásnak.) Ha valaki szívesen jönne velem, az szóljon. Ugyanúgy a Nyugatitól indulnánk, mert ott tudok parkolni rendesen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is jelentkezem, de szívesen átadom a helyet olyannak, aki baromira le van égve, mert pl. sulis, stb. Majd meglátjuk, hogy lesz :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.