Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pildi, ez egy remek ötlet :D Remélem, maradnánk néhányan esti szalonnasütésre is :P

Bár fogalmam sincs merre van Pestlőrinc, én máris jelentkezek. :P A szalonna sütés pedig egészen különlegesnek ígérkezik. Már persze ha lesz. :D

Köki előtti megálló vonattal Pestszentlőrinc, szóval kb. azért az elhelyezkedést az ezen a vonalon élőknek azért illik tudnia :P Egyébként a sütésben én is benne vagyok :D

Mivel valószínűleg megint 6-7 óra körül lelépnék, le tudnád írni, milyen tömegközlekedéssel lehetne visszajutni az állomásra? Mert addig el tudok menni vagy busszal vagy metróval :D

Kék metró végállomás Kőbánya-Kispest, onnan meg megy busz, mint ahogy Pildi írta, szerintem egyszerű lesz a hazameneteled :P

Hozzászólás ideje:

Bomarr, jó lenne, ha tudnál jönni, mégha csak rövidebb időre is, és előre is köszi, ha Te nem felejted el a DVD-ket. :D

Phobos, sajnos tényleg úgy esett, hogy siettség miatt otthagytam, ráadásul úgy, hogy nem is arról néztünk meg egy részt. :) De a hajnali másolás érdeméből ez semmit nem von le. :) Plusz süti formájában meg is lesz hálálva. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csütörtökről volt szó többek között, de sajna a fél 10 már elég későn van :)

Krande, amúgy a film topikjában filózunk a nézésről :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Mondom megnézem már milyen formában frissült ez a topik, és egy nagyon jó lehetőséget találok.

Nagyon jól hangzik.Köszönjük szépen.Természetesen megyek.

Mivel én pesti vagyok én kimegyek busszal.Járatszám kellene és ,hogy hány megálló.A metró is marha jó, végállomástól-végállomásig.

Ha valaki úgy jön majd vissza, hogy velem és nem ismeri valamelyik pályaudvarra az utat, akkor nagyon szívesen elkísérem.Ismerem nagyrészt Pestet ,a bkv-t meg főleg.

Még egy kérdés.A metrómegálló kész a Kökin?Olvastam, hogy felújították.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó kérdés, sajna rég nem jártam arra :) De majd érdeklődök felőle. A legutóbbi, amit tudtam, hogy a felüljáró egy részét lebontották, de nem rémlik, hogy a vonatról mást is láttam volna.

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű, gyűlik a társaság! :)

Frenkie, a tali előtt pár nappal megírom majd a várhatóan busszal jövőknek, milyen buszok jók, és a pontos címet is, de csak priviben, mert nem szeretném, ha rajtatok kívül más, illetéktelen is idetalálna. :D Én azért tartok ennyire a világháló nyilvánosságától.

Amúgy meg, már most sem férünk el egy fuvarba, így lehet azt is, hogy a társaság egyik fele egy órával később ér a Kö-Ki-re (kb. ennyi idő kell az oda-vissza útra + egy rövid vásárlás), így mindenkit haza tudok vinni egyenesen, nem kell bolyongani. Tényleg közel lakunk a metróhoz, ez nem gond. :D

A metróvégállomás még nincs kész, teljesen szétbombázták, viszont épp a buszos közlekedés most jóval egyszerűbb, mint korábban volt, mert a metróról leszállva és jobbra indulva a végén egyetlen buszmegálló várja a buszozókat, csak figyelni kell, melyik buszra érdemes szállni. Én már jártam úgy, hogy hazafelé nagyon bambultam a napi munka után, és rossz buszra szálltam, ami ráadásul teljesen másfelé ment és az első megálló negyedóra múlva volt, így az Új Köztemetőtől sétálhattam haza gyalog. :D

Hozzászólás ideje:

Még sose voltam fórumtalin, így nem tudom hogy megy ez..Amikor találkoztok, akkor a fórumos neveiteken becézitek egymást, vagy polgári neveiteken szólítjátok egymást.

"Szia Dzséjt , rég láttalak" vaagy " Szia Tamáska, az erő ma veled van e? "

Nos? :):D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Áh, semmi finomkodás. :) Részemről: "Szeva Tamáska, tudsz róla, hogy r*hadtul meghíztál?" , " Jé, Ody, te még nem kanyarodtál fel egy Tatuini sziklafalra?" " Hali Phobos, ugye nem akarod megint elinni előlünk az összes piát?"

Nekem meg olyannal jönnek, hogy: " Hé, vén f*sz a látóhatáron!"

:D

Hozzászólás ideje:

LoL, szóval családias a viszony ilyenkor :) Tehát akkor felváltva becézgetitek egymást :D

Phobos tényleg ennyire iszákos? :P

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Oldie! Kinyírlak! :) Annyira vagyok iszákos, mint Oldie, ergo semmenyire.

Ja akkor málnaszörpöt szürcsölgettek fórumtalikon, csak hogy ne legyen égő, pár üres sörösüveget elétek raknak, mikor fényképezés folyik a hatás kedvéért? :D

Hozzászólás ideje:
pár üres sörösüveget elétek raknak, mikor fényképezés folyik a hatás kedvéért? :)
Pontosan. Leginkább Oldie pakolja elém, a mások által megitt üvegeket. Aztán úgy állítja be, mintha én ittam volna meg.
Hozzászólás ideje:
Ja akkor málnaszörpöt szürcsölgettek fórumtalikon, csak hogy ne legyen égő, pár üres sörösüveget elétek raknak, mikor fényképezés folyik a hatás kedvéért? :)

Nana. Ilyen merénylet általában az én fejembe fogan és volt már, hogy a felszolgálócsajjal kellett versenyben lennem, ha Phobost meg akartam örökíteni a sörösüvegekkel :D

Bennem valahogy ennyire nem bíznak a többiek. Biztos tartanak attól, hogy eccer csak kiiszom az elém rakott korsóikat. :P

Hozzászólás ideje:
Nana. Ilyen merénylet általában az én fejembe fogan és volt már, hogy a felszolgálócsajjal kellett versenyben lennem, ha Phobost meg akartam örökíteni a sörösüvegekkel :)
Igen, az mindnyájunkban mély nyomokat hagyott, amikor megverted a felszolgáló hölgyeményt csak azért, hogy még le tudj fényképezni a sörösüvegekkel. Szerencséd volt, hogy csak az enyik szemére kapott monoklit tőled, így 1 szemmel el tudott menekülni ezekután. :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Igen, az mindnyájunkban mély nyomokat hagyott, amikor megverted a felszolgáló hölgyeményt csak azért, hogy még le tudj fényképezni a sörösüvegekkel. Szerencséd volt, hogy csak az enyik szemére kapott monoklit tőled, így 1 szemmel el tudott menekülni ezekután. :)

Legközelebb már tudni fogja, hogy mi a "rend". :D Előbb fogyasztunk, fényképeszkedünk......és majd csak ezek után szedjük el az üres korsókat, üvegeket. :P:D

Hozzászólás ideje:
Még sose voltam fórumtalin, így nem tudom hogy megy ez..Amikor találkoztok, akkor a fórumos neveiteken becézitek egymást, vagy polgári neveiteken szólítjátok egymást.

Téged tuti Darkoonak foglak szólítani :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.